godnatt'

Tjenare, efter skolan idag så dro jag hem till Nathalie en sabbis innan hon skulle iväg och sjuta. sen när kl var 19.45 så var det dags för HT första balett lektion. vi hade fått en ny lärare som verkligen verkar super bra! ser fram emot onsdagarna tillsammans med henne. nu är jag iaf hemma och har käkat och gjort i ordning mig för natten. Skolfoto imorgon vill ju inte se allt för sliten ut eller hur? men jaja, imorgon kan jag se till så att det blir en torsdags outfit. men vi hörs imorgon. Godnatt! 



lillördag

Godmorgon! idag är det engelska förhör och elevråds foto för mig som gäller..kan det bli bättre?? efter skolan så är det dans då det är balett. men mer om det efter skolan. vi hörs puss!





Tisdag

Tjenare! idag efter skolan dorg jag och Marlies ner till centrum och hyrde film och köte nudlar. Och nbu har hon precis dragit efter att ha kollar på ''hur många lingon finns det i världen'' med mig samtidigt som vi käkat nudlar :)
hon ska ringa mig ikväll igen så ska vi kanske träffas en stund. men nu ska jag se till att städa mitt rum ordentligt! ska se ditt att damma, dammsuga, torka golvet och ränsa garderoben och en massa sånt. efter det ska jag plugga lite engelska glosor tills imorgon. sen tror jag det blir lite vila för mig. kanske en tupplur, vem vet? men iaf, nu vet ni vad jag har gjort och vad jag ska göra här näst. vi hörs senare. 

Puss på er!



ignorera mys strumporna


trött

Godkväll, redan helt slut och det är bara måndag en så länge... hur ska denna vecka gå? en massa träningar framför mig. Idag kom jag en rätt bra bit på min singeldans, 14 åttor faktiskt! Nu har jag bara några få till att fixa ihop. Kände också att mitt nya program är mycket mer ansträngande en der gamla. Har lagt in en hel det nya saker. Men iaf, imorgon blir det vila för min del. Kanske tar och träffar johan om han inte har något för sig. Känner också för short imorgon, men vet inte om det blir för kallt. Iaf på morgonen för sen på eftermiddagen har det ju blivit varmare nu de senaste dagarna ;) jaja nu känns det som om jag bara sitter här och snackar skit. vi hörs imorgon istället. blir en dagens outfit, och då får vi se ifall det blev short eller inte :) Godnatt på er!

Puss



Måndags outfit


svarta, uppvikta, jeans. vitt, stort, linne, instoppat. guldarmband med berlocker :)

Mobilblogg

Godkväll! Idag har jag tränat freestyle från 15.00 till 16.30 , som vanligt inför internationella tävlingar så blev det lite ändringar. Fick höra att två singel dansare hoppat av från vm, så nu kanske det blir singel för mig också.. Kanske dags att börja tänka på den nya dansen ;p men iaf nu sitter jag på bussen påväg till Johan. Vad vi ska göra vet jag inte. Imorgon är det ännu en ny skolvecka med en massa dans på eftermiddagarna. Tror jag bara har tisdag ledigt. Om inte lördag också :) men vi får höras mer senare. Om inte så blir det en dagens outfit imorgon bitti, puss på er!

gårdagens inköp






för er iphone ägare där ute!

Tjena,  fick en fråga och nu tänkte jag bara tipsa er bloggare som har iphone att det finns en app som heter Instagram och som man kan redigera sina bilder så att dom blir mycket snyggare och mycket roligare att titta på. appen ser ut så här:



Sorgen är kärlekens pris

Godkväll! Just nu är jag hos Nathalie, bloggar från mobilen så ni bara vet. Idag var vi i stan som jag redan har informerat om, köpte två linnen från h&m och en ny piercing. Kan lägga upp bild när jag kommer hem som kanske dröjer lite.. Men till gårdagen. Efter skolan åkte jag Erika och mamma till morfar som är jättesjuk!, som syster hade sagt att han kanske inte har helgen kvar att leva :( efter att vi hade varit där så var det träning. Och när vi kom hem igen så fick vi beskedet att morfar dött.. Kändes overkligt eftersom jag tidigare under dagen varit hos honom och sedan sagt "hejdå morfar" när jag drog där ifrån. Just därför bloggade jag ingenting igår.

outfit



ska ner till mamma kl 1 för att färga håret, efter det drar jag till stan med Marlies, Nathalie och syrran. 
när jag kommer hem så ska jag ta och berätta lite om vad som hände igår.. men det är då. vi hörs senare. puss!



naglar

blid på mina naglar som jag fxade igår, tänte som sagt på att matcha lite till nya gruppdräkten och till freestyledräkten ;) 



frullt ös

Godkväll, idag har jag haft fullt upp, först så imorse så skulle jag till kvarnis och simma på idrotten... orkade därför inte fixa mig också därför det inte blev en outfit. sen efter skolan drog jag hem och vände en snabbis. tog bussen till viggbyholm för att fixa naglarna. som blev lila glittriga denna gång. passar perfekt till min freestyle dräkt och till den nya gruppdräkten som ska användas på VM om två veckor ungefär ;) Men iaf efter jag fixat naglarna drog jag hem och käkade, var super hungrig! sedan tog jag bussen till Johan. och nu är jag hemma igen. och är sjukt trött. så nu blir det bort med sminket och borsta tänderna och sedan bums i sängen. men ni får ha det gött! vi hörs! Puss



amazing




Onsdag

Hej på er! 

sitter och kolla på tv, ska strax ta något att käka sen lite senare börja göra mig i ordning inför dagens träning. Idag har vi Ida igen, först disco och sedan gruppträning. VM om ungefär tre veckor ju ;) dags att börja små tagga lite snart. efter träningen så ska jag nog bara duscha och typ sova. känner redan nu att mina ögon knappt kan hålla sig öppna. Imorgon efter skolan så ska jag till Svettlana och fixa mina naglar som verkligen behövs. sen ska jag kanske träffa johan ett tag också :) jaja men nu ska jag gå ut i köket och se vad man kan hitta på och käka. vi hörs kanske senare ikväll. puss!



outfit


jeans
tröja med knappar
kastanjebrun väska

Godnatt♥

Godkväll,  kollar just nu på ghost whisperer med mamma. imorgon är det dag 3 av första skolveckan. känns ändå rätt bra ändå. så en så länge känns det som om jag kommer överleva ;) men nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs imorgon då der blir en dagens outfit. puss på rumpan och godnatt! 



På tåget

Tjenare,sitter på tåget just ni har varit en sväng till stan tillsammans med Nathalie och syrran . Skulle kolla och köpa en ny piercing,men butiken var stängd tyvärr... Men nu börjar ja må lite illa så jag bloggar mer när jag kommer hem.puss på er!




svar på frågor

Hej jag ska göra en ny dräkt och så vill jag ha swarovski stenar men jag vet inte riktigt hur många man ska ha och var man kan köpa och hur man sätter fast dom? kan inte du berätta hur du gjorde när du strassade din dräkt och vilken färg du hade och storlek och hur många du behövde och lite sånt? det skulle vara så snällt! din blogg är grym, btw!
kram
Vad använder du för skor när du dansar disco och vart har du köpt dem? :)
Hej :) ska inte din grupp åka på VM ??? vilka kommer vara med i den nya gruppen i 16+? Lycka till i freestyle på VM
Hej vad fick du i present? :) ps bra blogg
Hej jag ska göra en ny dräkt och så vill jag ha swarovski stenar men jag vet inte riktigt hur många man ska ha och var man kan köpa och hur man sätter fast dom? kan inte du berätta hur du gjorde när du strassade din dräkt och vilken färg du hade och storlek och hur många du behövde och lite sånt? det skulle vara så snällt! din blogg är grym, btw! kram
SV
antal stenar beror ju på smak, hur mycket du vill ha. Om du bara ska ha lite..kanske bara till lite detaljer eller om du ska strassa en hel dräkt. på glitzit.se kan du kolla runt lite för där har dom olika paket erbjudanden som kostar lite olika. jag brukar köpa ett paket (1440) st till och börja med. sen brukar jag oftast beställa lite till ;) när jag sätter på stenar så använder jag mig av en hotfix applikator. som också finns att beställa på glitzit.se :) har två stycken här hemma så både jag och min mamma burkar hjälpas åt. jag brukar köpa storlek ss16 - 3,9 mm eller ss20 - 4,7 mm och färgen på mina stenar som jag har på min singel heter sapphire

SS16 Sapphire, HF 1 pkt (1440)HOTFIX APPLIKATOR
Vad använder du för skor när du dansar disco och vart har du köpt dem? :)
SV
Jag använder ett par nike skor när jag dansar grupp och tränar. annars dansar jag hellst barfota eller med vanlika tossor :) 






Hej :) ska inte din grupp åka på VM ??? vilka kommer vara med i den nya gruppen i 16+? Lycka till i freestyle på VM
SV
jo, jag och min grupp ska på VM. vi har inte bestämma ifall vi ska ha en grupp över 16 än :) tack så mycket!

Hej vad fick du i konfirmations present? :) ps bra blogg
SV
Jag fick en massa pengar, smycken och en iphone :)

sommaren 2011




Jag har varit nere i småland (Gransnäs) på konfirmationsläger <3



efter två veckor nere på Gransnäs så konfimerades jag :)




var uppe på landet i några dagar med Felica Svensson från konfan!




efter en månad borta från min älskling, flög jag ner till båsta där han har landställe. och där var jag i 4 dagar tillsammans med honom :)


var även på The voice festivalen i lördags! 

det var en liten sammanfattning av min somar. har gjort en massa mer som är oförglömligt. men det här var iaf lite utav det :) 




Tillbaks

Hej mina kära och trogna läsare, idag börjar jag blogga igen! sa ju att jag skulle börja när både skolan och dansen ört igång igen och skolan började idag ju och sen så ska vi också ha kick start  på dansen senare ikväll som börjar kl 19.00 till 21.00 första passet är disco teknik sen han har och tjejerna gruppträning med Ida warg :) ska bli skönt att komma igång igen efter en låååång paus.  men tänkte att jag kunde lägga in lite bilder från min sommar. då ni får se i bildform vad jag har gjort under den tid då jag inte uppdaterat, vad sägs om det? ;) 
ska fixa det nu tänkte jag. så vi hörs om en stund! Puss



paus

Hej, som ni märkt så bloggar jag typ inget. men jag har bestämmt mig för en liten paus tills skolan och dansen börjat igen eftersom jag egentligen vill blogga om speiellt dansen :) hoppas ni förstår, har verkligen ingenting att blogga om just nu :) men vi hörs om ett tag. puss älskar er alla :)



RSS 2.0