PUGG!

Hejhej bloggen!

Nu är jag hemma, det har jag varit ett tag men har pluggat lite och nu ska jag strax ta och käka nått. har inte hunnit efter att jag kom hem från dagens freestyle träning. Träningen gick väl bra. känner iallafall att jag kan dansen väldigt bra. Och det är väl bra? eller? :S aja tyvärr hade inte stenarna kommit så det blir inte någon strassning idag och det göt mig lite stressad.. tänk om dräkten inte hinner bli klar? aja får göra allt jag kan och hinna med så mycket som det går imorgon om stenarna kommer imorgon. Men kväll så blir det bollstättning.. haha och nu tänker vi säker vad fa-an fär det..? jo det är precis som det låter. jag ska sätta på mina älskade bollar som är strassade dom också. 
haha kan ju säga att jag kommer glittra suuuper mycket!

Nej nu ska jag ta och käka lite sen börja plugga in cellen, matspjälkningen och andningen... låter det intressant? 
nej...aja nu måste jag gå. Puss!




to school



om en kvart ungefär så kör mamma mig upp till ip. har idrott nu på morgonen...orientering -.-! kul? svar; NEJ!
usch det är kallt ute och är dessutom inte alls bra på det så kommer få leta i evigheter efter dom där jävla kontrollerna. Nej men jag kan faktiskt inte sitta här så länge och skriva. måste ta och trycka i mig de sista av mackan. och måste hinna borsta tänderna. aja efter skolan så ska jag till tibble hallen för att träna freestyle. 

nej nu måste jag gå! hare bra, PUSS!



Onsdag

tjenare!
sitter här med angelica framför tv och vi kollar just nu på ''jessica simpson's: The price of beauty''  för er som inte vet vad det är så är det att dom åker runt till olika delar i världen och ser vad alla olika religioner gör och står ut med för att vara vackra. och nu är som i paris och då är det är det en tjej som ville bli modell, så hon slutade äta för att bli smal sen fick hon anorexia... usch vad smal hon är! Jag tycker de både är så sjukt äckligt men också så himla hemsk! vi ska iallafall ta och kolla klart på det sen måste jag snart gå och byta om till danskläder för om en timme så kommer angelicas morfar och hämtar oss. 

nej nu är reklamen slut nu vill jag kolla, ses! 
PUSS!



outfit


19.45

godkväll! har precis klivit at bussen efter att ha varit hos pojkvännen :) nu ska jag skynda mig hem snabbt för att börja stressa stenar... Usch vad kul! nej men det är nog det jag kommer göra innan jag har och lägger mig. måste ju bli klar i tid, eller? haha nej men hinner nog med ett till inlägg innan jag ska sova... Aja nu känner jag att jag börjar gå väldigt långsamt. får ta och avsluta så att jag kan koncentrera mig på att gå xD puss!

mot johan :)

Hejhej, är hemma nu men blir inte kvar här alls länge.. ska dra till johan alldeles strax, ska bara kolla upp en buss ;) aja mer hade jag inte att säga men uppdaterar kanske när jag är där. 

PUSS!





skolan!

Tjenare! sitter i skolan och vi har just nu läxstudio. själv har jag ingenting speciellt att jobba med på sitter mest och Chillar gal1 och ''hjälper'' dom andra. tidigare idag så hade vi debatt i so vilket gick bra :) det var ungefär som ett prov fast på ett litet annorlunda sett. Aja snart på börjar min tekniklektion eller snart och snart om typ 10min. nej men nu ska jag gå till skåpen för att hämta mina grejor. vi hört senare! puss

the outfit






VG+

OJOJOJ!

ingen bra uppdatering idag från mig! förlåt men den här veckan kommer nog bli en liten blogg paus. Har så himla mycket! både med dans och skola. Har iallafall precis duschat och ska snart börja dra mig till sängs! viktig dag i skolan i morgon i SO. idag så fick vi också reda på våra betyg under tal kursen i svenska. och själv fick man VG+ wohoooo! hihi är väldigt stolt över mig själv :D aja nu ska jag inte ta och prata om skolan mer utan, ni ska inte sitta och läsa er för trötta, ni får ha det bra så hörs vi imorgon ;)

/louise

(har fått mina stenar nu så ny är det bara att strassa för fullt!!!!! Jag ska glittra ;))

Måndag!



Idag är det måndag men det har ni nog som vanligt redan klart för er ;)
idag kommer det bli en jobbig dag känner jag! går till och börja med till halv 4 sen är det dans lite senare. 
och idag blir det en massa förberedelser inför redovisningar/prov som kommer nu i veckan och nästa. 
igår hade jag hela 108 unika besökare och längtar redan nu till nästa uppdatering! och säger bara fortsätt att besöka min blogg! är skit kul att se att så många läser :) 

nej men nu måste jag ta och dricka upp mitt te som vanligt. ha en bra dag!
BYEBYE!



Kreativitet!














































canon time!




sitter här med mitt älskade te och väntar på att erika ska bli klar. vi ska dra ut på en fotorunda. Blev ingen igår tyvärr, gick ut och suget bara försvann... men nu  har jag en otålig modell som jag får jobba med så nu blir allt mycket roligare! idag har gruppen träning kl 16.00 till 17.00 och innan de har jag också singel träning kl 15.00 ;) 
så idag bli det en massa svett! haha, efter de ska jag hem och ringa johan och kolla vad han håller på med. och kolla om han kanske vill träffa sin flickvän en stund? 

aja nu så roppar erika på mig om hjälp med sminket. måste tyvärr gå. Men vi hörs säker om en stund då jag också lägger upp bilder från fotograferingen ;) minns ni förra fotograferingen men syrran? 
haha, då var jag ganska ny på att fota och får se nu om jag blivit bättre eller inte, vem vet? 
aja ha det bra!

/louise







outfit




NYTT OBJEKTIV!!!!!!!

Hejhej, ingen bloggning idag har varit i stan hela dagen med papi. Har varit väldigt kul! dock blev det inte ett ända plagg med hem..konstigt nog men hittade inget som jag verkligen ville ha. 
men det kom hem ett nytt objektiv till min kamera! och kan säga direkt att jag kommer börja fota mycket mer nu efter som det det helt plötsligt belv en liten utmaning igen att fota. :) kanske blir en foto runda sen senare ikväll. har ändå inget för mig. skulle vilja träffa min johan men han kunde inte, hans skulle bort. aja men då blir det kanske en sväng ut och ägna lite tid åt fotografering. vad tycker ni läsare om att jag börjar lägga ut en massa bilder som jag tagit ? någon bra ide? tänkte att jag kan dela med mig lite av saker jag älskar att göra ;) 

nej nu ska jag ut i köker och hjälpa pappa med maten. blir tacos! muuuuuums. 
ni får ha en toppen kväll så hörs vi senare. och då kommer det förmodligen en massa bilder från naturen som gud skapade haha! 

CYA!

pris; 4.999 kr 
namn; EF70-300 mm 











Halsont!

Hejsan!!

mår inte så där jätte bra just nu. har ont i halsen och är allmänt trött...så det blir ingen dans för mig idag tyvärr. kommer istället vara hemma och vara provdocka åt mamma -.- haha, skulle egentligen kunnat sitta och strassa stenar men stenarna är slut och vi har beställt nya men dom har inte kommit! börjar bli lite stressigt nu om man ska hinna med skola, dans och träffa vänner.. usch har det verkligen inte så chill nu i skolan kan jag ju säga. 
På tisdag har vi nå jävla redovisning i SO och sen har vi en massa andra saker inom SO som jag inte kommer ihåg men det är iallafall skit mycket just nu. och fick reda på i torsdag att jag fick IG på mitt matteprov.... haha! sämst i klassen dessutom. är det bra eller? :O 
Svar; NEJ! men får en chans till som tur är! och då ska jag fan visa att louise holm är bäst på matte! eeeelleeeeer?

Imorgon så ska moi till stan med PB, längtar redan! sen träffar jag säkert johan på eftermiddagen. som alltid på lördagar xD nej ska gå och väcka mamma nu (hon sover den latmasken) så att vi kan börja nån gång och bli klara. 
Ni får ha de bra så länge så hörs vi senare! 

Puss!





Fredag!

Tja!

okej, måste börja säga förlåt för gårdagens uppdatering. men efter skolan så var jag med min älskling. och sen åkte jag hem och bara chilla. idag är det fredag! jippi det betyder balett efter skolan.. mindre jippi! har ont i halsen så är inte ens taggad för att gå till skolan. men det är jag ju ofta också?...naaaej.
aja kan dock inte sitta här hela morgonen. ni får ha det bra så hörs vi efter skuuuulan ;)


byebye!



Strippa till pojkvän!!

outfit



linne: Gina
jeans: Gina
skjorta: H&M
converse: Scorett

dance time.

ska iväg till bussen snart :) idag blir det streeeeet! ;)

Duschen nästa

godkväll!

bestämde mig nyss för att snart ta och hoppa in i duschen. Ikväll så har jag inte gjort alls mycket. varit ute med hunden en sväng och sen typ bara chillat som planerat. och nu försöker jag få lite någon kontakt med johan..men han verkar ju inte riktigt ha mobilen på sig! SVARA FÖR I HELVETE! Imorgon är det onsdag och de betyder en massa dans i igen. nej nu ska jag strax hoppa in i duschen. ska bara låta mitt ny målade nagellack. 

hare bra! 
vi hörs imorgon 
PUSS!



Längtar tillbaka!


guldlock

Hejhej, är just nu på mammas salong och hon har precis lockat mitt hår :)
haha, ser ut som guldlock fast med brunt hår dåra..vi ska strax upp till ica för att handla dagens middag. om jag får bestämma så blir det kötbulleputtepanna! haha låter skit konstigt men det är skit gott! och har inte käkat det på hundra år så är något enormt sugen på det. sen efter middagen så blir de väl bara till att chilla gal1. är så himla trött och känner att jag behöver ta vara på den här lediga dagen på bästa sett. för på torsdag då jag skulle varit ledi, har jag träning. sofia har bokat tibblehallen så jag ska dit en timme och förträna inför tävlingen som ska hållas där om två veckor. är grymt taggad. och då är det alltså extra viktigt att ta vara på den här lediga dagen efter som det blir träning både imorgon, på torsdag och på fredag. och även på söndag med gruppen! usch när jag tänker efter så tränar jag sjukt mycket! jag kanske är en sån där träningsnarkoman?

nej nu ska jag inte sitta här och babbla hela dagen. utan ska kolla inmin fb lite snabbt innan vi ska upp till ica.
ni får ha det super så hörs vi senare ikväll! Puss!







fint?...hiss eller diss?

Tisdag

Godmorgon gott folk!

Idag är det tisdag..men det vet ni säkert redan. tisdag betyder ingen dans efter skolan, skönt! ska hem och bara vila tror jag. ser fram emot de redan nu men först måste jag gå igenom skoldag nummer två ;) haha. orkar inte heller anstränga mig om att vara fint klädd i idag i skola heller, utan idag blir det mina älskade mjukisbyxor! wohoo! 
nej nu har jag inget mer och säga känns det som. vi hörs!

CYA!


Daaaaaaaaaaaans

Tjenare!

Om en halv timme ska ska jag ta bussen mot täby kyrby. och då blir det dans av :) ska visa hur långt vi kommit på freestyle dräkten för sofia och sen måste jag ta och göra klart min singel dans. två veckor kvar nu och känner en liten gnutta stress över de. nej ska ta och börja packa mina grejer och sen äta lite innan jag drar. 
Hare bra! puss!



Haha, lika som bär?




Måndag..igen...

Hejhej!

måndag igen, och det betyder att skolan är igång ännu en vecka. hinner inte skriva långt morgon inlägg idag. måste börja packa väskan och fixa lite innan jag går. aja  idag är det dans efter skolan och känner mig ganska taggad :) men nu får ni ha en toppen dag så hörs vi senare! 

XOXO!








bara lite coolt!


SÖNDAG

Godmorgon allihopa!

vaknade typ precis och är helt sluta i kroppen efter gårdagens freestyle lektion. kom hem ganska sent igår från johan. ungefär vid halv ett, så jag tänkte att det inte var någon ide att blogga just då. idag är det träning med gruppen och är sådär taggad just nu faktiskt...är så himla trött och känner att jag har viktigare saker som jag hellre skulle vilja göra. Men det är bara att bita ihop och köra, ellerhur? 
lovade ju er en bild på tåskorna som jag köpt se här kommer den :) 




mot johan :)

Hej är fixad och klar för att dra till johan. har tagit ett långt bad innan eller aa, efter träningen. kan tyvärr inte sitta här och skriva ett sånt jättelångt inlägg utan pappa väntar på att jag ska bli klar. Det är tydligen han som ät min taxi för de här tillfället. haha nej men ni läsare får ha en toppen kväll så hörs vi kanske senare. hejdå!



Lördag :)

Hejhej bloggen!

igår under träningen så bestämde jag med jessica att jag skulle sova hos henne Och det gjorde jag ;) igår hände inte så där jätte mycket utan först var vi vara hemma och chilla framför tv. Sen senare så träffade vi två av jessicas kompisar. John och Nicklas. vi gjorde inte häller så dör jätte mycket utan de blev en hel del kortspel haha. Idag så blir jag hämtad ungefär vid tolv tiden av pappa. För att sedan åka till järfälla och träna lite disco freestyle ;) 
usch, tävlingen börjar närma sig och själv känner jag att när jag tänker på det så blir jag lite nervös. har ju som sagt en helt ny dräkt till freestylen också! och jag lovar er! den kommer vara så sjukt snyyyyyyygg! 
shit asså längtar bara tills allt blir klart :) ooch lovar ju såklart att lägga upp en bild i detaljer också. juste det där med tåskorna...ni får en bild när jag kommer hem från träningen. 


aja efter träningen så har jag ingen aning om vad jag ska göra, men ska försöka få tag i johan och kolla vad han gör. 
det var en evighet sen vi gjorde nått! nej nu ska jag inte vara så osocial  mot jessica utan ska gå ut till tv där hon är ;)
hare bra! , PUSS!



helt slut körd!

Tjabba!

är det bara jag som är helt slut efter denna vecka eller är det kanske någon annan som håller med mig?
herregud asså, den här veckan har verkligen varit jobbig, iallafall för mig. Idag har jag som sagt dans, och inte vilken dans som helst utan balett. orkar verkligen inte, inte idag...
hör också nu att jag strax får ta och gå ut i köket för att ta något att äta, min mage kurrar som fa-an! 
juste mamma sydde mina tåspetsskor igår så ni ska få en bild på dom sen :)
och dom är inte bekväma kan jag ju säga direkt! usch det gör verkligen ont att gå i dom...aja ska inte snacka så mycket mer utan ska som sagt gå ut i köket och ta mig en macka. vi hörs senare!

byebye!






Fredag!

God morgon!

sitter här framför både tv och dator tillsammans med mitt älskade citron te. det har varit slut nu i några dagar och igår köpte mamma äntligen mer! hihi, idag har ju jag som sagt en ganska viktig/jobbig dag. Två glosförhör och sedan en redovisning på de. är lite nervös över svenska talet som jag ska hålla idag. men det är bara att köra på, Eller hur? ;) efter skolan så vet jag inte vad som händer med en sak vet jag och de är att jag senare ska i väg för att dansa balett.

Nej nu kan jag inte sitta här hela dagen utan måste ta och sätta på mig strumpor xD
Ha en toppen dag!!

Love louise



...





GODNATT!

mer plugg?


Hej!


jag vet att jag suger på att blogga! iallafall just nu.. men jag har så himla mycket plugg just nu. berättade ju i förra inlägger hur det låg till. men hoppas det bara var dom här två dagarna de var så här. ska verkligen försöka bättra mig. idag har jag typ bara suttit och gjort klart mitt svenska tal och sedan suttit och pluggat in en massa glosor i både engelska och tyska. Usch säger jag bara! hade ju också matte prov idag, haha fyfa-an säger jag bara! skoja inte om att de var svårt. haha! bläää asså. 

nu ska jag snart gå och lägga mig, eller iallfall börja göra mig i ordning för natten. Är verkligen helt slut efter allt pluggande. imorgon blir det dans för mig. och då blir det balett. wohooo som jag känner nu så vill jag bara att hela fredagen ska vara över. aja nu ska jag gå vi hörs kanske imorgon bitti. 

PUSS!



polen 2010

Hjälp!

Godkväll!

förlåt men nu är det så att jag har sjuuuuukt mycket plugg att göra! har matte prov i morgon. sen på fredag har jag redovisning i svenska på fredag + läxhörhör i engelska och tyska på fredag.. så har bara lite tajt att hinna med allt. 
men ska försöka förbättra mig. idag var jag inte på dansen. Har ont i halsen och kände att det kan vara bra att bara ta och börja med allt plugg istället. och känner att just nu så blir det inge idrott imorgon i skolan för mig häller. 

Mår faktiskt inte bra på många sätt...fråga mig inte varför för jag vet inte. är så jävla less på skolan just nu, det finns verkligen inget positivt med den just nu. aja nu ska jag inte deppa mer eller ens klaga. vi hörs imorgon för nu måste erika ha datorn.

hejdå!



Stockholm stad

hejhej! sitter så bussen just nu påväg hem tillsammans med Angelica :) vi har varit i stan och bara fönster shoppat . eller Angelica var inne på Dance & gymshop och köpte sina tillbehör till hennes tåskor :) och själv skulle jag köpt en bodytröja till mina Midjejeans. men hittade inte någon som jag fastna för tyvärr... när jag kommer hem så ska jag ta och plugga svenska , inte kul men måste :( nu börjar jag må lite illa. måste va och sluta skriva. men vi hörs säkert senare. ha det bra så länge. puss!

Rubrik..

Hej igen!

Idag orkar jag verkligen inte anstränga mig med min outfit, idag blir det gråa mjukisar och en t-shirt..fint va?
haha nej men tvätta faktiskt mina älskade mjukisar i går kväll och blev sjukt sugen på att använda som idag! och så blev det. nej nu ska ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag börja göra mig iordning för dagen. efter skolan så åker jag med jelica in till stan, hon ska köpa lite tillbehör till tåskorna som hon köpt. hare bra! 

PUSS

Bara jag som är trött?

Halllluuuuuuuuuuuuuuuu!

Och vill börja med att säga grattis till min käre far som fyller gubbe idag ;) eller gubbe blev han ju för tre år sen när han fyllde 40 och idag firar vi då hans tredje gubbår. kan ni gissa vad han fyller? eller är det kanske för svårt?
ska strax ta och käka lite innan jag drar till dansen. är sjukt trött idag. så det blir inge hårdkörning för mig idag asså.. Är så sjukt trött på de här jävla vädret! aja nu måste jag gå dom kommer om 10 min puss!



Måndag = kul?

Godmorgon! 

Måndag igen, och nu väntar en heeeeelt ny jobbig skolvecka.. wohoooooooo!
Känner att jag snart borde gå och packa lite idrottskläder till dagens idrottslektion. Idag efter skolan är det dans och och även en del plugg för mig. ser fram emot dansen för ska visa sofia min freestyle dräkt och lite så innan vi fortsätter att sy. Men det där andra..njaaa? haha, nej blir inte så långt inlägg utan kom på att jag skulle lägga in en blid på tröjan jag köpte igår.

Puss och kram





Tog bort mina naglar igår också, dom var alldeles för fula för att ha kvar. 





Flööörtkuuuuuuuuulaaaaaa...

Hej, kom inte precis hem från dansen utan har varit hemma ett tag nu. Har hjälp mamma med att sy lite. så jag har varit hennes provdocka ett ganska bra tag nu..och det är inte över än utan kommer få prova dräkten måånga gånger till. Innan dansen var ju jag i täby c med Nene och Erika. och den här gången kom jag inte hem tomhänt, utan fick med mig ett par midje jeans från ginatricot och en snygg spets tröja från H&M ;) är jätte nöjd. Juste flörtkulorna följe också med hem. har kollat runt lite på H&Ms hemsida men hittar ingen  bild på tröjan så en bild på den kommerlite senare, vet inte när precis men ska försöka hinna ta en bild ikväll.

Nu ska jag snart ta och städa mitt rum och sen hjälpa mamma lite till och sen..kanske ta tag i lite skolarbete.
Rolig kväll, huh ? haha, bara lite va? xD och juste vill bara påpeka att jag har en otrolig träningsvärk från gårdagens freestyle träning.. AJ säger jag bara! 


Ha det bra, Puss!




Vad tycks?

I rymden finns inga känslor..

Godmorgon folket! 

Igår kom jag hem ganska sent. ungefär vid halv tolv. jag och erika och våran moster (nene) var ju inne i stan och kollade runt. det blev inte så mycket shopping eftersom vi kom in så sent pga att min och erikas freestyle träning slutade vid 3. aja vi var iallafall inne och såg på bio. vi såg filmen ''i rymden finns inga känslor'' den var grymt rolig! rekommenderas! aja idag blev jag väckt för bara några minuter sen av Erika. hon frågade mig om jag ville åka in till täby c med henne. och det kunde jag väl..har ju inte precis något bättre för mig. Måste faktiskt ta och köpa flörtkulor till min freestyle dräkt ;) haha, ni kommer få se att den kommer blir suuuuuuuuper! 

Nej men efter täby äre träning för mig och alla andra N'ergykickare. aja ska ta och käcka nått innan jag drar. ni får ha en bra söndag så hörs vi senare!


XOXO


OUTFIT!







Balett en fredags kväll, hiss eller diss?

Tjaaaa!

hemma nu från dansen vi hade balett idag och har duschat och allt ;) blev en långis ikväll. ska strax ut i vardagsrummet för att kolla på en film med familjen. kände bara för att blogga lite snabbt. Som jag sa tidigare så var ju jag i stan och köpte prima ballerina skor eller som jag sagt tidigare tåspetsskor. tyvärr orkar jag inte ta och lägga pp en bld just nu för inte hunnit att sy på banden eller fixat dom en så dom är inte riktigt klara och ser inte ut som dom ska juste nu. men ska föröka göra de så fort som möjligt och då kommer det också komma en bild på som.

Imorgon så har jag som vanligt träning med sofia i freestyle. Efter det så ska jag hem snabbt för att duscha och byta om. För ska in till stan imorgon igen med min moster och min syrra erika :) vad vi ska göra där vet jag inte men tror de blir en fika och bara gå runt. kanske! blir det något som följer med mig hem.. ;) haha vi får se
nej nu hör jag att dom andra redan har börjat utan mig. så ska nog ta och gå ut till dom innan jag missar början. 
Ni hår ha en super bra kväll så hörs vi imorgon! 


SES! 




en bild på min så kallade pappa bank ;)


PB

Hej allehopa!

just nu sitter jag på pappas kontor och väntar på att han ska komma tillbaka från ett besök som han hade. sen drar jag och PB (pappa banken) till dance & gym shop som ligger för att köpa dom där tåspetsskorna jag snacka om förut. oj nu kom han nu måste jag gå!

hörs senare!


tåskor

Tjabba tjena bloggen!

förlåt för en jätte dålig uppdatering igår. Men kände inte för att blogga hade annat för mig. som tex att vara med johan, och sen senare träffade jag marlies och emma på kvällen. idag efter skolan så ska jag in till stan för att köpa dom där tåskorna. lovar att lägga ut en bild på dom senare :) 

nu måste jag ta och sätta fart, gick upp för 15 min sen ungefär.. hare bra :)



Juste!

Haha, ni kanske bör veta att jag bara skojade :P haha, jag skojade bara om det där med att jag hade klippt håret. kom på nyss att jag kanske bör säga det. hihi vad busig jag känner mig :P
Säger bara än en gång..LUUUUUURADE!
men måste säga tack till alla snälla kommentarer jag fick om håret :)


tooooooooooorsdaaaaaag!

Gooooooooooodmorgon!

gick upp för ungefär 5 minuter sen :) och känner mig ganska pigg. idag i skolan så har jag en svenska redovisning. och hoppas verkligen jag blir godkänd. har också idrott nu på morgonen. torsdagar är nog den mest chillade dagen på hela veckan. haha, men det är säker bara för att bi börjar halv tio XD efter skolan så har jag tänkt mig att vara med johan igen. var med honom igår Och det var toppen! ska nog snart börja klä på mig lite idrotts kläder eftersom vi har det nu direkt på morgonen. och måste också hinna käka lite innan.


Hejdå! ses.

grattis skitunge!

Hej allesammans!

idag vare andra dagen för mig i skolan. ganska chill dag inte så jätte mycket arbete om man säger så utan mer bara lyssna och anteckna. idag fyller också min skitunge till syster år. idag blir hon en tonåring, uuuuhh..haha och nu har inte mamma och pappa ett ända barn som är barn utan nu har dom istället tre jobbiga tonåringar att ta hand om ;) haha. men ikväll blir det ju då träff med släckten efter som erika fyller år. och de betyder.. tåååårtaaaa :D:D wiiiiiiiiiie!
längtar! aa, vad jag jag nu? jo jag sitter och kollar på ''life of ryan'' som går på mtv såsklart.
 
Nej ska gå och kolla vad som finns att äta, äklig mat idag i skolan... inte första gången kom också på nu att jag har dans senare, så det betyder att tårtan får vänta :P haha fa-an!



Ses!




KORT!

Hej bloggen! 


HAHA! LURADE, trodde ni själva..louise holm som blond? njaaaaaa..
kom nyss hem från mammas salong. det blev inte blont..skulle aldrig färga blont överhuvetaget! skulle inte se klok ut ärligt talat, ville bara se hur ni reagerade om jag sa att ag kanske skulle de :P 
men mörkare blev det ;) men det är inte allt utan det blev kort!
blev själv jättenöjd! nu vill jag jätte gärna höra era tankar om vad ni tycker. 







Va tycks? :)


Tisdag

Tjabba tjena!

idag är jag piggare, inte ont i huvudet hade de inatt men försökte göra det bästa av det och gå upp och ta en alvedon och dricka en massa vatten. åå sen gå och lägga sig igen. aja nus nu sitter jag och trycker i mig en macka innan jag ska gå och borsta tänderna :P nidag ä'r det ingen dans eller nåpnting men jag lyckas ändå vara upptagen.. antingen ska jag in till stan för att köpa dom där tåskorna som jag snackade om. Eller så ska jag ner till frisan (mamma) haha för att färga håret. tror det blir blont om jag vågar.. men annars blir de brunt. Vad tycker ni ? kommentera!

nej nu måste jag ta och äta upp den här mackan :P
Hare bra!


 

Ingen skola för mig idag, inte..

Hej bloggen!

Idag stannade jag hemma, vaknade med huvudvärk (megrän liknande) usch inte kul! Det var bara för mig att gå upp och ta en alvedon och gå och lägga mig igen. Och nu är jag vaken igen. Vaknade av att linda, marre, sara och nathalie ringde och kolla hur jag mådde. mådde som tur var lite bättre efter alvendonen och min lilla sovsnutt, haha vette fan vad jag ska kalla de så det blev sovsnutt ;) Och känner att den inte kommer gå över på ett tag. men vi får se.
har bestämmt mig för att jag ska jobba lite matte. så att jag inte ligger efter, efter dagens mattelektion :) vi får se om det blir lite mer plugg på svenskan.

Idag har man också dans för mig.. som jag säkert kommer missa pga att jag har stannat hemma från skolan. så det blir ingen dans för mig idag tror jag. känner att jag måste vila även fast jag kanske inte har ont i huvudet just då. men känner att gå till skolan i morgon är viktigare än att dansa idag. Och nu känner jag att min mage kurrade. dags för mig att göra iordning lite frukost. sen ta och sätta på en film.





Hare bra, ses!



HATAR MITT HUVUD JUST NU!



Är det nåågon som vet om ''flickan från ovan'' är bra?

Mike Posner - Cooler Than Me


hopp'

shasha!

imorse vaknade jag av ett sms från johan, men det var tydli8gen inte johan utan det va pelleplutt som hade tagit hans mobil och tyckt han var lite rolig XD ha-ha vad busigt pelle! aja än så länge har jag hjälpt mamma att komma igång med syningen..eller nu vad de heter. sa ju förut att jag skulle beställa tyger från AG:s och tygerna har nu kommit så nu är det bara att börja sy för fullt ;) men det kommerinte vara de jobbiga utan de värsta kommer vara strassningen :S usch! det känner jag att det kommer ta super lång tid att göra. (för er som inte vet vad strassa är så är de när man sitter och limmar på små svarowski stenar väldigt tätt, över hela dräkten.) 

nej nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag börja byta om till träningskläder. har kondition idag med naomi. hon sa i fredags efter baletten att de blir utlärning av en massa svåra hop också :) ser fram emot de ;) 
nej nu ska jag inte skriva för mycket. 



CYA!





Ny header..

HAHA! usch vad jag är tråkig jag vet har nu fixat en ny header...
inte så där jätte påhittig meeen, kom verkligen inte på något annat och kände bara att jag måste göra något nytt på bloggens utseende. vad tycks?
tror inte jag kommer behålla den men vi får se XD haha visst har man rolig fantasi? ;)



@petersson

God kväll :)

är just nu hemma hos johan men han är nere och äte just nu så passar på att blogga lite så länge :)
efter träningen och jag kommit hem och duschat och allt sånt så cykla jag och pappa ner till centrum för att hyra film och köpa lite godis :) efter det så tog jag med två filmer och drog till johan ;) och godiset hängde me. hehe just nu så håller vi på att kolla på filmen ''funny people''' :D men har som sagt pausat den nu. den andra filmen heter ''the storm'' men vet inte om vi kommer kunna kolla klart på den vi får se. det beror på när jag ska börja dra mig hemåt :) imorgon så måste jag egentligen in till stan måste köpa tåspetsskor till baletten på fredagear. vi ska tydligen börja dansa med sånna och för ni som inte vet vad de är så är de dom på bilden nedan :)

ner vet jag inte vad jag ska säga men ni får ha en fortsatt trevlig kväll. För det ska/kommer jag ha! ;D
Hare bra, vi hörs :)







fortsätt så!

Godmorgon allihopa!
vaknade för bara tio minuter sen, skulle egentligen gått upp halv nio men det blev inte så utan de blev snooze knappen istället. hm, mitt schema idag ser ut så här. först har jag N'ergykick träning kl 12.00 till kl 13.00 sen efter det så kör pappa mig direkt till Järfälla för att träna lite freestyle.., tränar till 15.00 ungefär, tror jag. efter de ska jag hem och duscha och äta och så sen ta och träffa pojkvännen lite senare på eftermiddagen :D det blir dagens höjdpunkt!

Sen har jag nått att säga som inte alls gäller nått om dagens schema men det är att jag ser att vissa har blivit mer aktiva på att kommentera! och det tycker jag själv är jättekul! forsätt så. jag blir bara mer aktiv på bloggen om ni kommenterar mer det får mig verkligen att vilja blogga också :) så snälla keep going! ;) 
och kommentera också om ni vill att jag ska börja med något nytt på bloggen eller om jag T ex, har gjort något som ni vill att jag ska fortsätta med :D vill gärna veta! 
Nu är de nog dax för mig att gå ut i köket och käka lite frulle. sen ta och hoppa in i duschen en liten snabbis ;) 



Hare bra! 





Dans! :D

Hejhej bloggen!

håller på att förbereda mig lite långsamt för att gå ut utanför dörren. ska med bussen som går 18.23 från mig. ska på dans vettni ;) och det jag jessica med. hon kommer möta upp mig så vi åker tillsammans till dansen :) idag blir det balett..och benvärmarna är med ;) haha! Inte sådär jätte taggad men tror inte de kommer bli så tråkigt som jag tror. men om..,  så är det bara att bita ihop! ;) Efter dansen så ska jag väl duscha och sen ta och sätta mig med lite svenska uppgifter. orkar inte stressa som fan på söndag utan då vill jag bara chilla sista dan innan vi kör igång igen med en ny skolvecka..kanske träffa johan. Vem vet? 

Nej nu ska jag ta och leta rätt på min älskade halsduk..det är ju isbjörnar ute idag :S usch nu börjar det bli klart.. aja ni får ha det så bra så hörs vi sen efter dansen! 
PUSS!




outfit

Oversaize tröja: BikBok
Svarta jeans: BikBok
Vit linne: Ginatricot

Har även lockat mitt hår :)

snart helg!

Hej mina kära läsare :)
idag så var jag med johan efter skolan till ungefär 18.00  efter det så träffade jag marre en snabbis. haha tjejen har ute gångs förbud men hon övertala hennes mamma XD men med henne var jag typ med till kl 20.00 sen har jag hunnit ätit lite och ska nu sätta mig ner med engelskan och göra klart en uppgift som jag inte hann klar med i skolan -.- aja ska väl ta och sätta igång med läxorna...ååh orkar inte!

VI HÖRS!

Sv på kommentar

1. fråga om vart jag köpt min gråa jacka som jag hade på en outfit bild lite längre ner, den har jag köpt på H&M ;)

2. Och sen var de en annan kommentar om vart jag köpt min pappa betalar tröja och den köpte jag när jag var nere i lysekil i sommar på någon random affär...kommer tyvärr inte ihåg vad butiken hette.



Halv tio ;)

Haha godmorgon!

jag måste bara fråga? ska jag sluta blogga helt eller? haha för som ni kanske märkte igår så hade jag inte bloggat... och jag kan säga direkt att det var för att jag inte var hemma. Utan var hos johan och där jag inte alls tänkte på att blogga och vare dans senare på kvällen. efter dansen kunde jag ju ha bloggat men hade läxor att göra men iallafall! igår då man jag INTE hade bloggat eller uppdaterat ett ända inlägg så gick statistiken uppåt, konstigt nog XD haha mer besökare igår än vad jag haft på någon dag den här veckan... hur kan de komma sig ? :O ska det inte vara tvärt om ?

hehe aja nu vet ni iallafall vad som hände igår och idag så börjar jag sent vid halv tio ;) ganska najs huh?
aja efter skolan ska jag vara med min älskling idag igen.. hihi, meeeeeeen, han får ta och hjälpa mig och plugga lite  XD har fortfarande lite läxor att göra :P
Nej nu ska jag inte sitta här och göra värsta långa inlägget får då blir det bara jobbigt att läsa allt. men vi hörs efter skolan, jag lovar!



Hare bra så länge!



idrott nu på morgonen..och pappa betalar tröjan är på ;)




RSS 2.0