N'ergykick i final tar en 5:e plats i Grupp Junior på Disco VM 2010


VM-tårta

Hejsan vaknade precis, blev ganska sent igår iallafall...låg och smsa med min saknade johan. asså ni fattar inte hur mycket jag saknar honom! uuuusch. men iallafall så ska jag snart börja göra mig i ordning för kl 12.45 så kommer de någon (har inte så bra koll på vem som kör) men någon kommer iallafall och hämtar upp oss för att sedan åka mot byle för att fotograferas av tidningen ;) och fick precis reda av naomi att efter fotograferingen så ska alla N'ergykickare samlas hemma hos natasha och naomi för att bada och käka VM-tårta!! mööööömms! för att sedan fira vår 5e plats! hihi nej men nu måtse jag sätta igång med att fixa mig lite.

XOXO



Tillbaka i sverige

Hej kom precis innanför dörren. och ville bara slänga in ett inlägg om de 6 dagarna jag varit borta.
när vi landat nere i södra polen så kom en buss och hämtade upp oss på flygplatsen och körde oss till vårat hotell i Tjeckien. vi var framme ungefär vid tolvtiden och för min del var de bara att gå och lägga sig direkt eftersom jag var den ända som skulle upp tidigt nästa dag för att tävla. när jag vaknade var de bara att ladda inför freestylen som började ungefär vid 10-11. det gick inte så där jätte bra. åkte ut direkt. lite mer en hälften åkte ut efter första normala och jag var en av dom. men slutade på en 20e plats och är nu 20e bäst i världen i disco freestyle ;) resten av dagen var vi bara där för att kolla på alla andra svenskar som tävlade. men till slut så tröttnade vi och åkte hem för att ladda om till paren som var nästa dag. det var en massa fix med hår och smink som skulle planeras. när vi vaknade på lördagen så hade jag inte alls ont i kroppen. Utan kände mig väldigt,väldigt taggad! efter allt fix med smink och hår så var de dax. det gick super bra. tycker jag själv. Tycker nog att vi aldrig har gjort så bra på lääänge. men,  de räckte tydligen inte. vi åkte ut efter första. och slutande på en 49e plats. jag tror att de var ungefär 60 startande. så är nöjd med de med :) vi orkade inte häller stanna där länge. Utan vi drog hem mot hotellet för att ladda om för gruppen imorgon. vi gick ut och käka och samlades senare på kvällen inne i mitt och sofias rum för att fixa allas frisyrer. när vi vaknat så gick vi ner som vanligt för att käka lite frulle och bara ladda inför dagens tävling. efter frukosten så åkte vi mot arenan. Dör värmde vi upp och sedan var de dax. vi körde första normala. allt kändes bra tills allt blev ännu bättre då vi gick vidare ända till final!! allas tankar var nog: ''VI ÄR FÖR FAN I VM FINAL, DE HÄR FINNS INTE! det var iallafall dom tankar jag inte kunde få ut ut mitt huvud. men iallafall under den långa pausen som vi hade mellan semi och final så började jag känna mig sämre och sämre. började må dåligt helt enkelt. och när de bara var några sekunder kvar till vi skulle gå in på dans golvet så hade de fortfarande inte släppt. utan jag gick in på golvet och körde med säkert 40 graders feber... men allt gick bra och N'ergykick slutade på en värd 5e plats!  det var sjukt jämt mellan alla grupperna! de andra dagarna var vi bara där som turister och en massa shopping blev de (lägger ut en massa bilder på allt imorgon)
sista kvällen i Tjeckien så träffades alla i hela landslaget för att käka middag ute. blev väldigt lyckat! alla var där förutom Linnea (en i gruppen) hon mådde inte bra hade de sagt.  aja som sagt så var allt väldigt bra till vi var på hotellet igen. både jag och Natasha mådde dåligt. och vi hade precis då hört att Linnea hade legat och spytt hela kvällen då vi varit och käkat. och den natten låg alla vi tre tjejer och var magsjuka. Intressant va? haha. Nästa dag var de dax att åkte hem till sverige igen. mådde fortfarande inte bra sen gårdagen. menmen.  hemresan gick bra sov hela vägen på planet. och lite i bilen på väg hem från skavsta. och nu är jag hemma!
imorgon blir de på med disco dräkterna igen. för kl 1 imorgon ska vi alla i N'ergykick samlas för att bli fotade av tidningen. aja det var varit en lång dag. ska nog kolla lite på tv innan jag somnar och juste ska försöka hinna lägga in bilderna från resan imorgon men här kommer lite i förväg ;). Puss hörs imorgon
















VM 2010


bara några timmar kvar!

Tjenare, vill bara börja med att de här kommer bli de sista inlägget på ett tag nu bloggar igen sen på tisdag nästa vecka ;) om bara några timmar så tar vi bilen till skavsta flygplats! börjar bli lite nervös faktiskt. snart hoppas också att sofia ringer och säger att hon snart är i vallentuna, för de börjar blir lite bråttom nu om jag ska hinna med att fixa min frisyr till morgondagen. aja nu blev jag lite osäker på om jag har med mig allt jag behöver. så ska gå och kolla en sista gång för säkerhets skull. Puss!







Peace!



Packat o klart!

Hej ska strax ta ock käka lite grekisk sallad. är jätte hungrig! nu har jag äntligen packat klart. hoppas jag inte har glömt nått. idag hade jag ju som sagt gruppträning och sedan genrep i freestyle. det gick bra under gruppen och lite sämre i freestyle. tycker jag själv iallafall. men får hoppas på att de bara är nerver!  aja idag så under träningen så blev de lite fototagning så bilder på finns nedan x)  ääh , mer hade jag nog inte att säga utan imorgon så är de bara att gå upp tidigt och käka lite frukost och sedan dra ner till mammas salong. dör blir jag fixad av sofia och mamma i håret  :) spännande nej men vi hörs antingen senare eller imorgon! Hare bra!

Kommer sakna dig älskling!

hejhej, idag blir det en massa förberedelser inför morgondagens resa till Tjeckien!
blir lite dans också :) har träning på byle vid 16 - 18 tror jag. både grupp och freestyle, fast mest grupp. sen äre ju så att jag kommer dö den här sommaren! jag kommer inte kunna träffa min johan på flera veckor! :( kommer sakna dig så otroligt mycket älskling, Älskar dig obeskrivligt mycket. Nu är det nästan dax att börja. ska bara käka lite frukost sen blir packning som gäller
FÖR IMORGON DRAR JAG OCH TJEJERNA TILL TJECKIEN!!





PAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIK

Hejhej , idag så har jag som sagt varit och shoppat de sista in för vm resan på torsdag!
och jag träffade också johan innan jag och isabelle skulle till hannele för att hämta våra par dräkter! :)
dom blev skit snygga! men tyvärr så kan jag inte lägga upp bilder...tog kort på dom med mig mobil och det går typ inte att ladda upp bilderna från den men jag lovar att de kommer bilder på dom imorgon :) nej men nu måste jag nog börja dra mig till sängs, imorgon blir en lång dag! träning, packning och en massa förberedelser in för resan. ska försöka hinna träffa johan en sista gång också! för  imorgon kväll så åker han bort! han kommer typ vara borta hela sommarlovet :( eller nej han kommer hem tre veckor innan skolan börjar. men iallafall, jag får PANIK! aja nu måste jag verkligen gå hejdå!
Puss!

Shopping med Sofia and Isabelle :)

Mascara
foundation
clown smink
ögonskuggs borste
dipliner
ögon glitter
ögon glitter vätska...
bubbelgumms rosa läppstift ;)
turkost hår glitter
kastanjevatten

Shopping time!

nu är jag fixad och klar ska bara käka lite frukost och borsta tänderna. sen ör de dax för mig att dra ner till kalle idag igen för en plågsam massage. eller juste jag kunde ju inte kalla det de x) aja efter min behandling där nere så tar jag tåget in mot stan vid kragsta möter jag upp isabelle. och sedan inne vid östra möter jag upp sofia som frågade mig igår om hon kunde få hänga med på shopping turen och de var bara så självklart att hon kunde. men nu måste jag skynda mig :)
PUSS hörs!

för er som alltid undrat vem sofia är så är de min freestyle coach ;)
här har ni henne!

Hairstyle

''lite av de jag kommer behöva på torsdag när sofia och mamma fixa min frisyr  ;)

- hårglitter
- en av dom starkaste hårsprayerna som finns!
- hårnålar gul och svart färgade
- hårtofsar
- kamm
- glitter stenar som men sätter i håret, men tror inte vi kommer använda som utan vi ska nog ha riktiga svarowski stenar ;) (mer shopping av hår och smink saker sker i morgon tillsammans med isabelle och PB)

pass kan vara bra att ha eller hur? ;)

Svar på kommentar om vi bara är 6 st i N'ergykick? och nej vi är sju men jag och Linnea en annan tjej är inte med på bilden ;)


som sagt så är jag nu hemma från att ha varit på message...eller jag bör nog inte kalla de det x) det gör för ont för att kalla de massage, haha! aja efter de så var vi tvungna att åka till täby c för att fixa ett nytt pass. mamma hade ring och kollat om de gick att åka till Tjeckien även om de bara var några dagar kvar på giltigheten på själva passet, men de gick tydligen inte. för man var tvungen att ha ett pass som var giltigt i 6 månader innan man kunde resa...aja om ni inte fattar så är ni inte ensamma aa, så de har jag typ gjort idag och juste, Natasha drog hem när  vi var i täby :) och nu smsade jag nyss johan och fråga om han var på väg hem. har har typ varit på fotbolls cup i västerås, aros cupen heter den...tror jag  Nej ska kolla lite på tv och nog bara ta det lungt, och vänta på att johan svarar :P
hare bra, och juste bilderna från igår hittar jag inte på datorn av någon konstig anledning.  puss!



Frullebulle

jag och natasha vaknade precis. vi ska strax ut i köket och käka lite frulle.
sen vid kvart i 12 så ska jag vara nere hos min naprapat kalle, för en lång massage ;)
sen så ska jag efter...hmm, iallafall lång tid träffa mig älskling :D jo han!! wohooo! längtar! aja nu ska jag och tasha dra. puss hörs senare :)
Peace!

(bilder från igår kommer snart)

N'ergykick redo för VM!

VM SNART! TAGGA, TAGGA, TAGGA!!!!!

Time to BASTA!

hejsan har käkat lite och är helt proppmätt. fick med mig natasha hem som också kommer slagga här ;) och lovar då att de kommer an massa bilder ;) aja vi har faktiskt bytt om för att ta en lång bastu och bara löööka som fan ;) najs? :P aja vi hörs senare ikväll ;)

Kram!


5 dagar kvar!

har faktiskt lite skyldkänslor, för hur dålig bloggare jag varit. ska försöka skärpa mig!
men nu till vad som häder idag. jo, om ungefär en timme så ska jag ner och fota mamma och hennes jobbakompis. dom behövde en bild på dom själva till en annons som dom ska ge ut senare. för dom startar eget nere i centrum ;) sen ska jag typ hem och byta om till träningskläder. för kl 1 så kommer Ingerla (olivias mamma) och hämtar mig, erika och sedan isabelle. vi ska in till stan för att ha en privat lektion med ida warg i par.
de är bara att tagga nu isabelle för om 6 dagar så gäller de! så står vi där nere i Tjeckien och värmer upp för att gå ut på golvet och bara ge Järnet!
Efter privat lektionen i par så är de bara ta nya tag och åka direkt till byle för att ha två timmars gruppträning med ida ;) kommer där efter vara helt slut. så tror fan de blir en liten lur för mig sen efter x) men nu ska jag käka lite frukost. Hare gött!
Love Louise




Fräsch som man är ;)

Vill bara börja med att säga grattis till Viktoria och Daniel!

Efter freestyle köret åkte jag hem och käka lite sen så slog jag och mamma på tv och kollade på bröllope. sen aa han jag inte hoppa in i duschen haha....somnade x) så nu känner jag att jag måste duscha! fräsch som man e ;)
men nu ska jag ta nått att dricka sen hoppa in i duschen vi hörs senare :)
PUSS!

freestyledax

god morgon! kl 12.00 ska jag vara inne vid TIDA, för att träna lite discofreestyle ;) är ganska trött men jag tror inte häller vi kommer köra så jätte hårt. ska nog ta och byta om lite, sen göra lite frukost :) vi hörs när jag kommer hem :)
XOXO




VM Börjar närma sig nu tjejer!

jättedålig uppdatering jag vet :( men har inte hunnit nu dom här sista dagarna, men idag så var de iallafall sista dagen på flex dansläger. har varit både kul och jobbigt! är helt slut. men, de blir ingen vila för mig inte! Utan redan nu imorgon så är de dax för freestyle igen :D haha kl 12.00 inne i stan ;) lycka till louise, säger jag bara...x) aja kom nyss hem från freestyle träning med sofia som jag hade efter sjävla lägret. ska strax ta och äta, sen blir de en låååååång bastu för mig! så att jag inte ska ha världens träningsvärk imorgon. efter de blir de en lååååång masarge av pappa ;) de ser jag fram emot :) aja nu ska jag checka in min facebook lite snabbt sen käka lite :) men hare bra så hörs vi imorgon :)
PUSS!

Och här är lite bra discolåtar som vi haft under disco lektionerna med ida warg ;)



Jason Derulo - In my Head(Jay K One Remix)
 
Ke$ha - Take It Off

Kesha - Tik Tok (Techno Mix / Hands Up!)


kämpa på!

Hejsan blev väckt kl. halv 9 av veckaklockan så att jag skulle hinna med allt jag skulle. men då säger mamma och pappa att vi måste ta bussen som går kvart i 10. Så de blev ganska stressigt men är klar nu ;) haha men de spelar ingen roll för nu ska vi tydligen våra grannar köra oss om en timme...haha aja får bli en lång tvtittning för mig nu på morgon ;) aja känner inte för att åka dit just nu om jag ska vara ärlig, är sjukt trött och känner att jag har mycket mera viktigare saker som jag ska göra innan VM en att stå vid stången och dansa balett eller att få en massa nya steg in i huvudetl...aa det är bara att köra på, på torsdag åker vi ner till tjeckien, nervöst!!

Efter all dans denna dag så ska jag och isabelle till sömmerskan igen för att testa dräkterna en sista gång.
 längtar tills dom blir klara! kommer bli gal1 snyggt. aja nu ska jag kolla lite på tv :) byebye!


Love Louise



Kommer bli världsklass!

Hejsan, kommer ni ihåg att jag och Isabelle var hos Hannele (sömmerskan) i söndags tror jag :P
aja, nu tycker jag att Isabelle har tjatat färdigt om att jag ska lägga upp bilder på dom.
haha eller vad tycker du isabelle ?
nej men här har ni dom! och dom är inte klara en utan de kommer komma mycket mer detaljer! :)
PEACE!
Lite suddiga jag vet, förlåt! :)

Nio hela dans timmar!

hejsan kom hem för en stund sen och har precis käkat lite :) är helt slut. har dansat 9 hela timmar. och mina fötter skriker bara av smärta! ikväll blir de bara en massa vila för mig och mina fötter x) nej men ska nog kolla lite på tv nu, eller nej de ska jag inte alls. Utan jag ska in i duschen nu. haha Tv:en får vänta.

Puss på er!



lång dag!

hejsan idag blir de en väldigt lång dag. tre extra lektioner, men de är bara att ladda! aja måste ta och gå in i köket en sväng och göra lite frukost. vi ses :)

Kram
!


Bra fråga.. :/


Träningsvärk x100000000

seriöst ont i hela kroppen! men de är bara att köra på ;)
idag på morgonen har vi jogging sen balett i en timme, sen en massa styrka! efterstyrkan har vi lunch. sen blir de disco!! :D med ida warg sen lite avslappning och strätch (stavning?) Sen blir de en massa streetdance med sara ;) sen N'ergykick med Ida, så ser så ser iallafall min dag ut. aja nu måsta jag börja göra mig i ordning. på med träningskläderna!!!
VI hörs!



Slut!

är helt slut! kom precis hem och jag är helt död efter bara en dag på flex dansläger, tänk då efter hela veckan :S
väntar på att pappa ska komma hem och laga lite mat. är jättehungrig.
aja ska nog ta och duscha lite innan han kommer ;)
nej men imorgon blir de väl ungefär samma som idag. men vi hörs lite senare.

/ Lousie



viktig info!

Hejsan, kl halv elva så ska jag vara vid byleskolan och bara en massa dans att se fram emot. för den här veckan är det flex dansläger och de betyder för bloggen att de inte blir så mycket uppdatering. men kommer försöka göra så som jag gör just nu, att skriva ett litet inlägg nu på morgonen. och kom ju på att vi var ju och provade pardräkterna igår och dom kommer bli suuuuuuper snygga!! kommer bild på senare idag men nu hörde jag att mitt te vatten koka klart ;) måste gå.

PUSS!



'' sex and the city 2''

Hejsan sitter och kollar på ett av dom mest spännade avsnitten jag sett av ''Grey's anatomy'' snart slut men sätt på 5:an fort , och kolla! ;) aja snart ska jag på bio med Erika och Nene (min moster) vi ska kolla på 'sex in the city 2''  och innan de ska vi käka ute :) ska bli jätte kul! haha jag vet att jag var på bio igår med johan men jag hade faktiskt bestämmt med dom två för ganska länge sen :) aja  vi hörs senare :)

Kram!



Outfit


Åkersberga nästa

Hola!
när kl ungefär är halv 1 ska jag vara klar för att kunna åka till åkersberga till sömmerskan, Hannele. För att pröva isabelles och min pardräkt. eller isabelle prövar ju såklart sin egen och jag min men aja.
igår så var jag med johan till kl var tio och  lite mer. vi åkte hem till honom efter bion. juste vi såg filmen som jag nämnde ''Kommisarie Späck'' :P den var sjukt rolig! tips...se den :)
aja ska ta och hämta lite frulle nu och sen kolla lite på tv ;) vi hörs!
Kram!



party and party and party and pa,pa and party!


BIO

Hejsan, har varit hemma ganska länge nu men har varit tvungen att fixa lite saker så har inte hunnit starta datorn. aja var ju i arninge med mami och pappsen :P köpte lite som ni såg i inlägget innan . idag så ska jag vara med johan. vi ska troligen gå på bio :) vette fan vilken film vi ska se men de blir säkert någon komedi.. vi snackade om att se kommisarie späck, men de är inte säkert :P aja sen senare ikväll så vet jag inte vad som händer. om vi ska se den filmen så börjar den kl 17.30och kommer säkert vara med johan efter också :) nej nu ska jag kolla lite på tv. men vi hörs ikväll :)
PUSS!

Shopping

;)

VM närmar sig med fart!

FYFAN VA SKÖNT! och bara vakna upp och veta att de är sommarlov! ingen dum skola på 9 hela veckor! JIPPI! men ingen vila för mig inte. igår så var jag med isabelle, johan och Viktor (johans kompis) isabelle skulle ha sovit hemma hos mig men de blev inte så. Jag och dessutom hem lite för sent. skulle varit hemma halv elva men nej jag tyckte att halv tolv passar bättre :P men som tur var så var pappa inte alls sur. tvärtom, han var glad! han och jag hade precis fått reda på att sofia, ni vet min freestyle tränare ska med till Tjeckien nu på midsommar. och nu är jag ännu mer taggad :D nej men idag så ska jag först med mamma och pappa till arninge. Sen när jag kommer hem så ska jag bara vänta på att johan ska ringa mig :) och vi ska hitta på något. juste johan har snaggat sig :P blev faktiskt inte alls¨så jätte dåligt som jag trodde. trodde de skulle bli mycket värre men nej, de blev bra :) aja nu ska jag ta och göra mig i ordning. Vi hör när jag kommer hem.


Love Louise

VM!


Blir kanske lite shopping idag vi får se ;)


Underbar!


SOMMARLOV!


De gillart! ;)


Student fixad :)



F A C E L O O K





O U T F I T

@upside

Hejsan! just nu är jag på pappas jobb och väntar på att han ska bli klart så att han kan köra mig till tida. där ska jag dansa i en eller två timmar med sofia. tror de blir mycket volter idag...och jag har inte ens med mig mitt handledsskydd :s uuups! aja efter freestyle träningen så åker vi snabbt hem för att byta om och göra mig snygg och färsch! ska ju på Naomis stydent.

GRATTIS IGEN TJEJEN!
aja nu ska jag checka in min fb lite snabbt ;) hare bra!


PUSS!





skolavslutning imorgon!

Sista dagen nu i skolan! imorgon blir de skolavslutning! wohooo, och sen sommarlov. fyfan va skönt!
aja efter skolan så drar jag mig mot stan och sen till tida efter de ska jag antingen hem och duscha eller duscha där för att sen åka till naomi som tar studenten! yeaa. gattis gumman! aja nu måste jag skynda mig lite men här har ni min dagens outfit...aa fast i träningskläder ;)


magknip

hejsan har sjukt int i magen och är fortfarande sjukt trött. så snart blir de nog sägen för mig XD idag var jag med min älskling johan. kulkul! vid typ halv åtta så drog jag till sömmerskan som skulle testa lite. vi ska få nya dräkter i gruppen till VM. aja nu håller jag på att dö av smärsta. vi hörs imorgon :)

Kram!




Jag just nu :)


Gissa brödet...

vill bara att hela skoldagen ska vara över så att jag bara kan åka och träffa johan ;) idag i skolan så ska jag och ''min grupp'' hålla i en aktivitet, vi ska hålla i en teknik övning....aja inte världens roligaste menmen. aja nej nu måsta jag ta och äta upp min goda frulle. som består av två mackor, (bröd från ..........) ja det är ju inte så svårt att gissa x) sen ett glas apelsin juice :)
Puss!

Mina fötter gör ont!

God kväll gott folk :) idag slutade jag skolan kl 12. ganska najs faktiskt ;)
då var de bara för mig att dra mig mot stan för att sedan bli upphämtad av pappa som sedan körde mig till TIDA.
där körde jag 2 timmar med sofia blev inte så där jättemycket volter utan vi koncentrerade oss mer på själva dansen. efter 2 timmar dans så var det bara att dra till Byleskolan för att träna med gruppen. det blev både styrka och dans. när vi slutade var jag och dom andra tjejerna helt slut men tror fan jag var den som var tröttast aja då får man iallafall reda på att man ska ut i några timmar och sälja 20 jävla bröd! shit asså. men fick som tur va lite hjälp av isabelle ;) aja det var inte kul kan jag säga! aja nu är jag äntligen hemma och har precis ätit lite och isabelle drog också hem för inte så länge sen. aja är strax dax för mig att hoppa in i duschen.
Och imorgon blir det mer dans i skolan...sen blir det mot pojkvännen! det ända jag ser fram emot fan, aja Hare bra så  hörs vi imorgon :) Puss!





trött som fan!

Är skit trött, men känner att jag orkar inte lådsas vara sjuk för då blir de ingen freestyle träning för mig senare idag. aja har redan sagt och berättat om att den här veckan är de elevens val och att jag har dans. Aja Nu ska jag äta lite frulle lite snabbt sen börja dra mig mot skuuulan ;) Hare bra!

Peace!


Träningskläder på!

7 Juni

hej svejs!
vet inte riktigt vad jag ska skriva om men ungefär vid halv 7 så kommer isabelle hit och vi ska ut och sälja bröd från kardemumma :P har redan sagt varför så ni vet säkert. har också varit ute och åkt moppe :) hehe eller blev skjutsad aja nu ska moi kolla lite på tv. PUSS




Pommac :)

Hejsan bloggen! XD
ska strax dra ner till centrum för att möta upp isabelle. sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på :P sen ikväll blir det mys. för då ska jag och familjen sitta och mysa med en massa mumsiga jordgubbar och lite pommac ;) möööms? aja måste börja cykla ner nu om jag ska hinna. puss!

Landslaget

Pappa beställde hem en ny Landslags overall till mig + nya hotpants

PS!

Svar på kommentar: Mina Shorts är köpte från bikbok :)



Sveriges Nationaldag

Godmorgon!
sovit gott? ;) själv så blev de ganska sent igår. och är skit trött. var tvungen att gå upp kl 08.30 egentligen men somnade om till klockan var 20 över 9 :P ska dansa idag på ip. det är ju Sveriges Nationaldag juh. aja ska vara där vid elva. ska dansa vid tolv ungefär.  aja nu hörde jag mina mackor hoppa upp ur brödrosten. måste dra ;)
PUSS!

outfit

Överdel
Underdel
Skor

Sol idag igen ;)

Hej, idag har jag varit med isabelle hela dagen vi har typ bara varit ute. vi dorg hem till mig lite senare för att packa ihop lite träningskläder fast vi fasnade där när vi såg jordgubbarna i kylen XD sen drog vi ner till centrum där vi köpte morotskaka som vi sen satt och åt i solen. medans vi väntade på Isabelles pappa som skulle köra oss till henne för att packa ihop hennes tränings gejor ;) den åkte vi till träningen som var uppe på ip. Och och hem precis nu typ :P pappa håller på att grilla de sista köttet just nu så snart blir de käk för mig. Sen duschen sen vet jag inte... Aja, vi hörs senare ;) då ni ska få en dagens outfit också :)
XOXO



SÅ SNYGGA!!!!

Ett gott skratt förlänger livet


FÖRSTA!

ANDRA!

TREDJE


En video som inte alls har med dom andra att göra...Men spola fram till 00:54



HAHAHAHHAHAHAH!!!!


No life, säger jag bara :P

Ego varning!

Förlåt, ska skärpa mig jag svär!
aja idag var det en chill dag i skolan, var först tvungen att gå upp lite tidigare för att gå till skolan lite tidigare men det var chill iallafall ;) där skulle jag möta upp Jonas i 9:an vi skulle tp skriva ett tal tillsammans. som vi..han skulle läsa upp för hela skolan. kanske har sagt de tidigare men de var ju ekebyskolans dag idag. Det var typ en nomenering om skolan skönaste lärare ;) aja var iallafall en av dom roligaste skoldagarna i mitt liv! juste + lite vattenkrig med Linda där  också ;) aja är sjukt trött och väntar på ett samtal från linda och marre....eller aa linda...


Hörs imorgon!










''Sälj mästarn'' eller ni kan kalla mig Louise holm ;)

Hejsan , kom precis hem från att ha gått runt i mitt område med erika och sålt färskt bröd, random jag vet men det är typ till Tjeckien. och vet ni? jag kanske råkade somna i solen när jag solade...fast som tur var så blev jag inte röd utan blev bara brun ;) fick värsta randen! aja nu ska jag börja byta om för jag och erika ska snart upp till ip och möta tjejerna vid spåret för att sen börja springa lite. Vi hörs!

PEACE!


VM NÄSTA !

Älskar vädret! gör inte ni?

Asså det här är helt gal1, kolla in vädret! shit asså. så snart blir det ut i solen och jobba lite på brännan kan jag ju säga ;) idag var det chill i skolan :) inga vanliga lektioner. utan har ju som sagt elevens val fram tills fredag då vi slutar skolan. najs? aja ska inte snacka så där jätte mycket utan ville bara uppdatera lite. jag vet att jag inte har varit sådär jättebra på de men ska verkligen försöka skärpa mig :)
/Louise


bild på johan :) vet inte varför jag lägger ut en bild på honom menmen, Älskar honom!

Usher - OMG feat. Will.I.Am


I <3 Glass!

Hejsan!
har varit med johan sen skolan sluta vi gick och köpte glass tidigare idag :) och  nu jag kom precis hem från att ha följt honom till bussen. Att han alltid hinner med den där jävla bussen XD aja sitter iallafall här och proppar i mig vindruvor :) mööööms! och vet ni ?
idag var det min sista vanliga skoldag, asså med vanliga lektioner dåra. för att imorgon börjar elevens val. och sen på fredag är det typ skolans dag så det är som en bryt dag typ ;) och sen hela nästa vecka är det elevens val ;) jag valde dans, och fick de också ;) aja, nu ska jag checka in min facebook och sen ska jag gå och kolla lite på tv ;)
PUSS!

Shopping


Pann biff med lök!

Hola! kom precis hem från att ha varit på ip och sprungit i spåret :) är faktiskt ganska nöjd med mig själv. först sprang alla 2,6:an sen sprang jag ocg Gabriella (isabelles mamma) 1,6:an frivilligt. sen gjorde jag 50 situps. precis efter de ;) ganska bra va? aja nu är jag iallafall helt slut och svettig... gal1 najs asså! nej men ska ta och käka lite och sen hoppa in i duschen. juste var också i täby idag med isabelle. köpte ett par nya skor och ett par jeans shorts ;) bilder kommer efter min lilla dusch. nej nu ska jag ut i köket och käka lite hare bra!
PÖSS!
som sagt lööööökig!

dagens outfit

Tjo! ska strax ta och sätta mig ner med lite No uppgifter :) jag sa ju att jag hade no redovisning idag. det blev inte så utan vi hade ett matte prov istället som jag inte hade en aning om att vi hade :S så det gick inte så bra kan jag ju säga! aja ska sätta igång nu.
PUSS!
-T-shrit från Thailand
-Gult linne från top shop


-nit tights syrrans ;)


Tisdag

God Morgon!
Kom precis på att det här är fel dator för en dagens outfit. så ni får den senare idag, när jag kommit hem från skolan :) idag så är den en ganska chill dag. vad jag vet iallafall...två redovisningar men dom är inte så satsiga om ni fattar vad jag menar. efter skolan så ska jag och erika upp till ip och springa spåret med dom andra tjejerna i N'ergykick. VM snart ju! Men ni får ha det så bra, så hörs vi senare


Kram!


RSS 2.0