tjoo

tjooo igen ;) idag vare tråkiga skolan igen '-.- ääh och idag äre ju dans men kan inte vara med som ni kankse redan vet :P men ska dit och kolla ;) vill ju inte missa nått viktigt på vår två timmars balett x] nej men ska iallafall dit har lite ont i nacken/axeln :( från igår ''/ aja han sa själv att det kunde bli lite ömt men nu ska jag äta lite blev inte så märr på lunchen i skolan :P vi ses ;)








hejhej

förlåt för att jag inte skrv nått igår men kom hem ganska sent efter att ha kört hem ida (tränarn'9 hon bor inne i stan :P aja idag vare skola igen och fick gå hem lite tidigare eftersom jag skulle gå och kolla min rygg :) jag sa ju att jag inte ville knäcla min rugg men det blev det ändå ''/ var lite nervös i början men sen efter första knäckningen så gick det bättre haha knäckte också min nacke :S det var lite mer obehagligt :P får inte vara med på dansen imorron häller :(  ääh skulle ha bytt rum med erika men erika bangade :( haha nu ska jag kolla lite på tv och chilla lite ;) vi ses


;D

Hejhej ska på dans kl 18.00 ;) med ida och gruppen sen blir det singel och par :) fast kan inte vara med så mycket för att jag har ju gjort illa ryggen juste pappa har fixat en tid år mig kl 14.30  som jag ska gå och kolla ryggen :) men vågar fortfarande inte knäcka den :S aja ska äta lite nu vi ses ;)


Massage ;)

Hejhej igen , ikväll så var jag ute med isabelle philip och fanny  :) ääh har precis tagit bort mitt smink för att krypa ner bevid mamma och titta på tv medans hon masserar mig :) har as onte i min rygg :( är helt svullen och jag vet inte emn vi kanske ska gå och kolla upp vad det kan vara imorron . och imorron äre ju skola igen måndag '-.- asså jag årkar bara inte mer skola!! aja börjar redan längta till fredag :) imorron äre också dans med ida warg :) och ska då träna lite mer på singel en par eftersom det är tävling snart igen och har inte min singel ihop :P aja ska dra nu vi hörs god natt :)


:(

Hejhej kom nyss hem från träningen med gurppen och ida behöver inte duscha ... gjorde lilla ryggen idag på träningen så han inte jobba nått eller bli svettig :( faan asså varför just jag har fortfarande ont :'( aja maria tyckte att vi skulle åka och rönka och gå till kiropraktor , men vågar typ inte :P hehe men om det inte blir bättre så får vi kolla upp det det gör iallafall jätte ont . aja ska ta lite mat nu vi höres :)


träning

hejhej, idag äre träning med ida warg  och tjejerna i gruppen ;) lite trött fån igår och mitt hår är damp jag tvättade det två gånger men det är typ fortfarande helt knas '-.- aja är och fortfarande glad för att det gick så bra igår även om isabelle fick sin andra varning av maria så att hon inte kan vara med på nästa tävling men det går ju igentligen inte för då ska vi tävla i gupp så isabelle måste vara med :P men pappa har lovat att ta det där med maria sen . aja gick inte upp för så jätte länge sen så hade tänkt att äta lite frukost nu ve ses !


Tävlings bilder/videos ;)





















































Här är lite videos från dagen , finns mer men har ingen som kan lägga upp dom på youtube :P
så kan inte lägga ut dom så tog dom här från http://mbfd.webblogg.se/ blogg ;)




Jag och Isabelle i par ;)

 

Erika och olivia i par ;)



Erika i singel ;)

SUPERDAG !!

Hejhej , kom nyss hem från tävlingen och är skit tröööt !! mina ben är helt slut !!  OCH JAG OCH ISABELLE KOM ETTA  !!!  det gick faktist jätte bra för nästan alla. idag vare många flexare på pallen erika och olivia kom trea . och isabelle kom två i singel och erika kom etta :) är jätte nöjd med hela dagen nu har bara jag och isabelle en prick kvar till starklass ;) ska precis ladda upp bilderna från idag så det kommer ;) gör ett litet eget inlägg för bilderna ska duscha sen om en stund och sen vill jag bara sova hehe eller kanske titta på tv :) vi ses ;)


dagens lista !

hejhej , vakna precis och både jag och isabelle är skit trötta . listan på saker vi ska göra idag är följande :
(Hahah jag låter som en lärare haha !!)

















haha snacka om att jag är dryg :P

  




lite shopping ;)

Hejhej som jag sa så skulle jag ju lägga in lite bilder från shoppingen med isabelle och erika i täby ;) och nu så sitter jag och isabelle framför datan när jag iallafall borde sätta på stenar på min dräkt är inte klar ännu :S aja nu ska jag nog göra det :P och isabelle ska platta hitt super tjocka hår haha :P vi höres :)


en mörk blå långärmad tröja från HM


ett långt vitt linne  från gina


ett till vitt linne från HM (med knappar ;) )


TÄVLING IMORRON :D

Hejhej, sorry för att jag inte skrev nått igår man han bara inte med allt skolan, tävlingen bloggen ''/ aja nu är jag ju här :P men ska snart på dansträning mordern kul kul . sen efter dansen så ska isabelle hem till mig och vi ska fixa lite till imorron hon sover såklart här :) ääh juste om ni ska komma ta med er typ 100 kr jag vet inte riktigt vad det kostar :S men aja har ni för lite så synd för er x] haha nej men då kommer ni ju inte in :P och ni som inte vet det är i tibblehallen:) ska äta lite och byta om sen så ska jag typ åka ;) men skriver mer ikväll för jag var i täby igår med isabelle och erika om shoppade lite så lägger in bilder på det sen och skriver lite mer om de. vi hörs ;)


läxor, läxor och mer läxor '-.-

Tjooo , kom hem från skolan nu och har precis ätit lite ringde också isabelle för vi hade typ bästemt att vi skulle göra nått innan dansen ;) vi ska typ öva lite på par och sen ska hon få hjälpa mig med min par dräkt mohhahah , nej men hon ska få sätta på lite stenar ;) men nu ska jag plugga lite har  läxförhör i morron i tyska och engelska och sen har jag matte och no läxa till på frdag men måste göra dom nu för att i morron ska jag fixa klart min dräkt . haha har också so prov på frdag x] haha och juse engelska läxa att kolla på ett tv pogram och jag har valt smallville och det börjar nu hör jag så ses...


tjäänna !

Hejhej , kom nyss hem från skolan och just då ska det ju såklart börja regna '-.- aja efter matten så gick linda hen för att hon mådde dårligt :( sen ringde jag isabelle för att hon undrade om jag kunde hänga med henne till täby för att köpa glitter spray till tävlingen på lördag men då hade hon redan åkt :P haha men aja hon väljer säkert nån fin :) juste pratade med en tjej som ville att jag skullelägga ut mer dansbilder och det är klart jag kan om det är något mer som ni vill att jag ska lägga ut eller prata om så äre bara att säga till ;) ähh det kommer ju bilder från tävlingen som kommer nu på lördag men tänkte att ni kankse vill se lite roliga minnen i bild form x] hah ska äta lite nu är hungrig :D


första plast SM 09 (par)

danslägret sum 09
olivia ville inte vara med på bild så jag fick täcka henne ''/


singel SM 09


Isabelle (min danspartner) :D


mitt andra polenläger ;)


felx tårtan MUUUMS ;)


mina ;)


haha , jag och jessica ( skiiiit länge sen !!)


vår sista lektion med malin :(







måndag + dansdax igen ;)

hejhej varit i skolan idag igen ''oväntat'' :P nej men det har varit en bra jag och nu snart så ska jag på dans först har vi ida warg och sen ska vi ha lite coaching med henne i singel och par för att i helgen så äre ju tävling i tibblehallen inte så långt bort och det är ju skönt ;) om ni vill komma och kolla så är det ju bara att komma ;) jag tävlar bara par men är där hela dan iallafall :) det kostar bara 50 kr för barn  . aja ska byta om nu ses


Bilderna som jag lovade :)

Hejhej igen kom hem från natasha för inte så jätte länge sen både jag och hon var jätte trötta nu på efter middagen . aja här kommer bilderna från igår som jag lovade att lägga in  ;) lite dålig kamera men glömder kameran hemma så tog med mobilen :)


hah , gjort av bilar ;) Louise <3 Natasha


kiss my fat as !









Från idag ;)


dans matta ;)


haha natasha dansade med sitt as :P




Tjäännaa!

Hejhej,, vill bara säga förlåt för att jag inte skrev igår men efter dansen så gick jag och natasha hm till henne vi hyrde en skräck film som var mer hemsk en läskig den hette flickan i källaren . aja til det så åt vi massa chips ;) haha och drack sider sen så sa jag till natasha att vi åste ta bilder för att jag ska kunna lägga ut på bloggen men har tyvär ingen USB här så jag lägger in dom i kväll :) just nu så händer det inte så jätte mycket jag skulle ha åkt och badat med linda och hennes familj men det blev inget så drar och badar imorron istället tar med mig kameran då så jag får lite bättre bilder :D just nu så är jag inne på facebook och kollar läget och natasha skulle hjälpa sin mamma med något . Men som jag sa jag lägger in bilderna från igår ikväll och juste för inte så länge sen så färgade jag håret på natasha blev inte så stor skillnad men aja men nu ska jag och gå till natasha maria natashas mamma ska ha möte här hemma så måste nog gå och klä på mig har inte gjort det än :S vi hörs ;)


Helg !

Hejhej imorron äre fredag ! och dans men karin igen :) ääh idag på idrotten så sprang vi spåret på IP ganska jobbigt faktist efter skolan så drog jag hem till linda och duschade och var med henne  vi åkte på hennes mini moppe fett roligt !! ska fan köpa en själv !! eller jaa... önska ;) aja och pappa har lovat att köpa ett nytt lås till mig till mitt skåp i skolan mitt förra dampade så jag fick inte upp det men aja hoppas han har köpt ett nu :P men ska dra ska kolla lite på tv och sen göra mig i ordning till kvällen tänkte vara lite med mami :D he tror inte jag skkriver mer ikväll så good night !!




73 tal ;)

Hejhej, är hos isabelle och ska sätta på massa stenar på våran par dräkt ;) aja sen drar vi båra till dansen . gå går faktist :p ( har aldrig gjort det :) ) känner mig riktigt duktig gjorde 73 tal idag på matten ;) hehe hon dampade på mig så vad skulle jag göra :s aja ska gå nu hejdå :)


Tisdag

hejhej , idag vare ju skola och sen efter skolan så gick jag och linda hem till henne vi gjorde inget speciellt men vi hade det roligt :) aja imorron ärew dans igen och vi ska ha balett med dana som jag har bärettat om men innan det ska jag hem till isabelle och jobba lite vi ska sätta på lite stenar på våra pardräckter :) aja ska äta lite kyckling och ris nu men vi höres


Hårdträning

hejhej ska snart på dans idag igen :P fast idag har ida och maria sagt att det blir extra hård tränign ''/ hah har jääte mycket träningsvärk från igår :P he hade prov idag var typ sist av alla jag och sara var sist men jag tycker själv att det gick bra :) och det är ju det som räknas ;) aja ska byta om nu och sen drar jag :) <3




Hehe

Hade inget att göra :P













Grattis pappa !

hejhej , idag yller min pappi år säger inte vad han fyller det får ni ta reda på själv x] ha igår som ni kanske vet så hade ju jag och linda en fest medans erika hade fest :p hha ni var typ inne på mitt rum och och satt vid datan sen så var vi ute med jonte och adrian en stund haha det regnade inte lite i går kväll hah jag och linda var helt genom blöta när vi kom hem :p USCH asså så nu är man ju såklar jätte förkyld :( aja jag och linda var uppe ganska länge typ till fyra den somnade jag xD ha vi var också duktiga vi gick upp typ kl 10.00 för jag skulle på discolektion kl 12.00  aja jag och linda hade det jätte roligt :) heh aja lägger ut lite bilder från igår men nu ska jag plugga för jag har prov imorron ocjh juste jag sa att vi hade prov i fredags men jag sa fel det är i morron :P aja


till festen :)


I <3 coca cola ( mitt och lindas ) ;)


Jag älskar verkligen regnet -.-


underbart fint hår eller hur ?





Festa, festa, festa !

Hejhej , förlåt att jag inte skrev i går men var jätte trött kom hem kl 01.30 typ och jag gick upp kl 06.30 igår :S aja tänkte skippa brölopptet vi ska ändå bara vara i kyrkan det blir ingen efterfest där för oss men hemma hos mig så blri det fest erika ska ha en födelsedagsfest hon har bjudit typ 15 personer som ska hit eller det vet jag ju inte men aja ääh linda och jag ska inte vara med men vi ska ha våran lilla egna fest haha nej men jag har lovat erika att hålla mig undan :P haha fast man vet ju aldrig när linda och louise är i närheten :p  aja han inte ta några bilder från igår men det var jag andreas och linnea och malin och hennes kille alex :) vi kolla på film och snackade och åt chips och godis :P aja ska städa mitt rum nu men vi hörs



HEMSKT :( !!


FRADAG !!

Hejhej , idag är det FREDAG ! och jag kom hem från skolan för inte så länge sen och har ätit lite åt ingen lunch idag :S aja idag har vi dans med karin mordern :) ska bli kul lite jobbigt också är jätte trött sen ska jag på 50 års fest hos mina sysslingar malin&niklas ;) ska bli kul haha min min kusin fyller också år :) men hinner tyvär inte att komma efter som jag är på dans å :( MEN GRATTIS THILDA iallafall :) aja imorron blir det bröllop min kusin ska gifta sig det ska bli kul har aldrig varit på bröllop förut om man inte räknar med mamma och pappas men då var jag så lite så minns nätan inget :P aja som ni kankse märkte så la jag ninte ut bilder från lindas skoshopping men det kommer idag datan dampa x] aja ska byta om nu vi ses


söötta små fötter. Och dom skorna köppte linda dom där svart vita


haha tyckte dom var as balla ;)




Hejhej

Tja alla , idag var det skola igen och efter skolan så skulle jag och linda till arninge linda skulle handla skor och emma hänkade på haha det blir ganska mycket skrivade om skor men aja , ääg linda tog en evighet på sig att välja även fast hon visste vilka hon ville ha :P typiskt linda -.- hah men älskar henne ändå :) ääh själv hittade jag ett par jätte söta skor högklackade ;) aja imorron äre frdag äntligen x] hah har längtat hela veckan ocj juste imorron har vi prov i no :S men det är ett ganska viktigt prov eller alla prov är ju viktiga så känner att jag inte vinner nått på att försöka inte gå till skolan :P aja det kommer lite bilder från lindas sko shopping ;) 



ny duschad ;)

hejhej , har precis duschat och känner mig jätte frech :) hah vår nya lärare heter danna och var jääte ducktig även fast jag hatar balett så gjorde hon balett till nått kul och det är ju jätte bra ;) haha aja ska snart gå och lägga mig är jätte trött och juste jag fick jätte ont i halsen på träningen men skiter i att vara hemma från skolan har ett ganska viktigt pro på fredag i no vill inte missa det ... aja 


det gick :)


Andreas

Jesper

erika ocg farmor o farfar :)

Erika blåser ut ljuset  



lite av det erika fick ;)






Skola... igen ''/

Hejhej , idag har jag varit i skolan !! OMG vilken överaskning :P haha nej men idag var det rooligt att gå till skolan iallafall lite... aja linda kom till skolan idag jag kanske inte bärettade om att hon fortfarande modde dårligt i måndags ocg fick gå hem . aja idag så åt jag inte i skolann utan hemma hos linda vi gjorde i fixade lite pizza till oss ;) och juste jag laddade upp alla bilder från igår men det dampa så dom kom inte ut på boggen :( men vi gör ett nytt försök idag ;D aja idag äre dans och vi ska typ ha en ny lärare kommer inte ihåg vad hon heter men tar reda på det . Hon ska ha balett med oss typ och lite annat jag vet inte så mycket om det men aja :P aja försöker lägga ut bilderna 



hah, hopplös syrra -.-









grattis Erika

hejhej , idag fyller min syrra erika 12 år :P inte så mycket men sista året innan tonåren x] haha nej men idag så gick vi upp lite tidigare för att sjunga för erika hon blev jätte glad för sina presenter '' tror jag '' :S haha nej men balto var också med som vanligt och sjöng för erika ;P sen vare ju det roooliga skolan efter skolan så har det inte hänt så mycket mer än att jag satt mig framför datan ;D aja ska äta lite nu för åt inte lunchen i skolan... aja det kommer lite fler bilder från erikas födelse dag ikväll efter all släkt har varit här men vi hörs ;)


blev inte så bra bilder men det får ni vela med. här är erika som sover :P


erika som öppnar sina paket


jag lekte lite med kameran ;)


haha , balto ska ju såklar hoppa upp i sängen :P




Alice'

Och såg nu att nån ville se en bild på min hamster så här får ni en bild på henne ;)


Måndag igen

Hejhej idag är det måndag och ni vet vad det betyder joo skola sen dans :) sola är inte så possetivt men dans är :P idag så var linda i skolan men fick gå hem för att hon kände sig inte tillräkligt frisk ''( och sara gick också hem för att hon mådde jätte dårligt ...  aja jag har ju fortfarande min underbara marlies kvar i skolan så jag är inte ensam haha aja ska fixa mig lite nu och äta lite innen dansen ;) och sen sitta lite vid datan men vi hörs


Bilder från idag :)

Heey , jag och natasha årkade inte göra klart min läxor så jag får fortsätta en annan gång ... men jag sa ju också att jag skulle lägga ut bild på skorna :) så det får ni en bild på nu ;) men ska gå och lägga mig nu men vi hörs i morron :)


för mycket läxor -.-


inte världens bästa bild men ni får leva med det :P
 



tillbaka !

hejhej kom hem från arninge för en stund sen och har ätit lite snabbt med natasha . lägger ut en bild sen på skorna det blev inga tygskor så jag får gå med mina ballerinaskor men jag köpte ett par lite mer vinter skor :) som ni får se senare nu ska jag och natasha göra mina läxor haha nej men hon får hjälpa mig :P aja ...


dagens outfit

hejhej, som jag sa så skulle ju jag lägga ut en bil på dagens outfit .



- vitt linne från HM
- marinblå kofta från vera moda
- mörka cheap monday jeans från u-turn 

 och juste natasha ringde och undrade om vi kunda göra nått så hon hänger med mig och mamma och köper skor ;) fast detfår inte bli så länge för jag måste göra mina läxor ... eller ? så kan hon hjälpa mig med mina läxor :D '' vilken bra ide louise ''  aja ska ringa natasha och säga att jag är klar och att mamma taxin kommer och hämtar henne snart :P  aja



skodag

hejhej , idag så har jag och mamma tänkt att dra till arninge och kolla på skor till mig :) för det blev ju inte några skor igår utan en kofta till lilla mig :P men nu är det skodax . sen efter arninge så måste jag göra min läxor suuuuk ! -.- aja skolan går före allt fast det tycker inte jag även om jag tycker att skolan är viktigt så går det inte före allt . men ska fixa mig nu , kanse ta en dusch vet inte men lägger ut en bild på dagens outfit ;)


Godnatt !

godnatt alla nu går lilla louise och lägger sig hon får ju inte missa sin skönhets sömn :P
PUSS&KRAM vi hörs imorgon ;)




;)

Heeey , idag så har jag inte gjort så speciellt mycket hängde med mamma och pappa til täby c erika fyller 12 år på torsdag och dom skulle dit och köpa lite presenter så jag passade på att kolla efter skor men hittade inga skor som jag fasnade för utan köpte en kofta istället haha pappa betalar ju :P nej men ska kankse dit imorron igen med mamma och nene ( min moster ) måste ha ett par nya kor :P haha vet inte har tänkt på ett par tygskor men jag vet inte... men ska spendera lite tid med familjen nu det är ju fotbill på tv och jag som älskar fotboll *host* men vi hörs ;)

PUSS&KRAM <3


Dansdax igen...

Hejhej , idag äre dans igen :) fast idag har vi inte ida warg utan en tjej som heter karin hon är jätte duktig vi ska dansa mordern dans och mordern jazz ;) ska bli jätte kul faktiskt skönt att komma ifrån discon lite och juste snar äre en regionstävling som jag inte kan vara med på i singel efter som jag är i star men i par så ska jag och isabelle tävla ni kanske vet att vi är i guld och jobbar hårt för att komma upp i star :P aja ska äta lite nu och ska sitta lite vid tv sen ska jag byta om till dans kläder och sen DANSA !! aja vi hörs ;)

PUSS&KRAM  :)

Bäästa !


fredag i morron :)

Hejhej just nu så sitter jag med marlies och gör typ ingenting men snar tror jag att det händer nått :P vi vet inte riktigt vad vi ska göra hon ska på fotbillsträning så det blir inte så jätte länge med kul ändå hon åker ju snart till tahiland i 5 månader jävla lycko ost hahah , aja dagen har väl varit som alla nadra tråkiga skol dagar ''/ men ska vara lite social nu och vara lite med marre :) vi höras som marlies säger

PUSS&KRAM / louise&marlies ...


haha kolla in mig i bakrunden ;) sexi mama !

Hejhej

Tja , är ny duschad ;) känner mig såå frech :P haha nej men idag på dansen var jag så trött asså årkade nästan inte göra nårr men sen så blev det bättre ( mer possetivt ) :P haha nej men det var ganska kul idag på dansen juste aria hade med sig en ny lärare som vi kommer ha på onsdagar i några veckor :) hon värkade jätte bra , naomi sa till mig att hon nästan kunde allt och det är ju alltid bra :) aja skoldagen var så där erika dampade loss på mig i morse :S hon blev sur för att vi inte tog nått paraply så hennes hår blev krulligt haha och hon skulle ha skolfoto men det gick bra hon kunde gå hem under rsten och plata haha :P aja jag hade elevrådsfoto idag igår hade vi ju med klassen men idag vare med elivrådet :) båda kommer nog se hel fuckt up ut men skit samma haha, aja ska ta en macka är jätte hungrig och sen ska jag nog gå och lägga mig men vi hörs imorron :) PUSS&KRAM ;)

Dance time ;)

Hejhej , ska snart på dans ska äta ite innan :) aja sen kommer jag hem och duschar och sen skriver jag om vad som har hänt underdagen och vad som kommer hända senare under veckan ;) men ska äta lite nu men vi hörs :) PUSS&KRAM !

Bra låt ;)


Hejhej

Tja, kom hem från skolan nyss '' FY FAAN VAD SKÖNT ! '' asso faan vad jag är trött på skolan och det har ju typ bara börjat !! och juste vi tog skolfoto idag :S jag blev fulast av dom fulaste !! hhahaha men bryr mig inte så mycket eller joo det gör jag men jag orkar bara inre tänka på det :P haha och ingen dans äre idag jag skulle ha varit med linda men linda fick gå hem hon haar fått svininfluensan haha nej det har hon inte som tur är :P hon hade jätte ont i huvudet och feber så lycko osten fick dra från skolan asså fy faan vad trött jag är aja imorron ska man upp tidogt igen ( kl: 06.30 -.- ) haha juste jag och marre ska dra till sibylla imorron haha tjockisar nej men som ni kanske också tycker så är ju skolmaten så fuuucking äklig ! USCH så i det läget så tycker jag att det är okej att tjocka sig lite :P aja ska äta lite nu är hungrig har inte ätit nån lunch som sagt ;) hah oc juste bara  måste säga att vädret är fint ;)

PUSS&KRAM !

RSS 2.0