godnatt

Hejhej
är så himla trött just nu så ska nog ta och börja göra mig redo inför natten. ikväll så har min kväll varit så att jag
bara tittat på tv. ''jersey shore'' nej nu ska jag gå godnatt!
Puss!



Tisdag..

Heej allesammans!

nu är jag hemma igen efter att ha varit i skolan. usch vette fan om jag klarar av att gå upp imorgon igen och gå till skolan..men de ska vi se till, eller hur? jag måste ju iallafall försöka ;) idag är jag helt ledig från dans och läxor vilket betyder mer slapp och mer bloggning från min sida ;) och det betyder att vi båda kan vara nöjda! bra va? idag ska det också beställas tyger från AG:s ni kanske kommer ihåg att jag länkade en sida där man kunde beställa tyger på och i mitt fall danstyger :) föresten jobbar på en ny heder..men det går ju sådär xD därför undrar jag om ni läsrare skulle vilja hjälpa mig med de. om ni kanske har några ideer om hur ni skulle gjort. men de är ju såklart frivilligt. ni kan antingen kontakta mig på min fb eller min msn och om ni inte har den så frågar ni såklart om denpå fb ;) nej mer hade jag inte att säga nu ska jag kolla lite MTV yooo! ''my super sweet 16'' you know!

Vi hörs lite senare :)



..

heej :)

sitter här och kollar på '' I nöd och lust'' som går på 6:an ;) idag fick vi sluta tidigare pga att vi inte hade någon lärare på musiken. ganska najs om jag får säga det själv. vet inte riktigt mer vad jag ska säga. men ska ta något att käka nu. hare bra :)



Efter längtade måndag är äntligen här! *host*

Godmorgon! 
snart dax att dra sig mot skolan. och har direkt min redovisning i svenska nu på morgon. lite nervös faktiskt :S 
har dans idag också efter skolan. som slutar kl halv 4!! 
nej tänkte inte sitta här och göra värsta långa inlägget utan ska gå och borsta gaddarna ;) haha! 

CYA

så häääääääär bra, tycker jag iallafall ;)




Det här är video på min danskompis som sjunger!, och jag kan säga att den här sidan hade jag ingen aning om att hon hade! säger bara keep going girl ;)

jävla understräck..

Hejsan idag har det inte hänt så jättemycket. imorse så var hela familjen i arninge för att köpa skor. bild på dom ser ni nedan. när vi kom hem så blev jag tvingad till att rensa ut hela min garderob/rum...så nu känns de som att jag inte äger nånting längre! (måste shoppa) med andra ord. det tog ett tag att bli klar med allt och sen dess har jag bara slappat. Har kollat lite på tv under tiden. och nu ska jag ta och öva lite på min svenska redovisning som jag ska framföra imorgon. Längtar inte!

och nu har min dator fuckat ur så jag kan inte ta bort understräck -.- haha aja nu ska jah börja öva. 


BYEBYE!



Arninge





lördag

Hej förlåt för sämst uppdatering! idag gick jag upp vid tio tiden och började göra mig i ordning för att dra mig mot järfälla. Jag sa ju redan i går att jag skulle dit för att träna freestyle med sofia och träningen gick super bra! känner redan efter första träningen att det här kommer bli skit bra. hmm, efter träningen så åkte jag hem och duscha. och efter det bara slappat. har liksom inte riktigt tänkt på att sätta mig framför datorn för att blogga...

ikväll kommer jag förmodligen träffa johan. tror att vi blir hemma hos honom..men man vet aldrig.
nej men nu ska jag ta och slappa lite mer. hehe kanske blir lite plugg.. men som sagt man vet aldrig XD 


Ha det bra! puss





Fransar




tygerna till min nya freestyle dräkt ;) vad tycks?
PS! tyckerna är från: http://www.agstextil.se/

Älskar oss något otroligt!

N´ergykick - SM 2008 grupp disco final




NérgyKick Gruppdisco Falun 18 april 2009





Gruppdisco 12-15 A-klass N´ergykick 2:plats i Eskilstuna 10 okt 2009





n'ergykick training




Flex i final tar en 5:e plats i Grupp Junior på Disco VM 2010



Nästa EM nu i oktober! NU KÖR VI TJEJER!

Heeeeeelg!!

Hemma från dansen och nu ska jag strax ta och hoppa in i duschen. gud va skönt med helg! har längtat efter att den här dagen skulle komma hela veckan :P hehe men imorgon så blir det inte mycket till att sova ut inte, utan vid ett så ska jag vara i järfällahallen för att träna freestyle med sofia och då blir det inte någon dans utan bara ren gymnastik... Tror jag. 

hmm, vad mer kommer att hända i helgen? jo ska vara med världens bästa pojkvän också :) hehe sen ska jag också öva på en svenska redovisning som jag ska redovisa på måndag -.- men nog snackat om skolan! usch.. juste jag måste klämma in nån dag snart som jag kan gå och fixa min naglar igen! känns att de behövs göras om väldigt snart. nej nu ska jag ta och sätta lite fart. duschen här kommer jag! 

Vi hörs!





här ser ni hallen som moi kommer att träna i imorgon ;)

kort dag :)

Hejsan bloggen!

är hemma nu. men inte länge till utan kl 16.16 går en buss från norrgården. ska till dansen som börjar kl 17.00 
är bara hemma lite snabbt för att byta om och göra lite käk. hmm dagen gick väldigt snabbt tyckte jag. kändes som att efter bara nån timme så var de lunch. nej men nu ska jag ta och äta nått. vi hörs senare ikväll när jag kommit hem från dansen
CYA!

Fredag

Godmorgon! kan ni tänka er? jag har sovmorgon idag igen :P idag börjar jag 09.40 :) egentligen ville jag inte nått speciellt utan bara visa er hur jag kommer att se ut idag. hehe...Idag efter kolan har jag dans från kl 17.00 - 21.00 fyra timmar som jag är borta och dansar faaast, det är en timme då vi har pause :P men det är bara bra för mig som inte har tränat eller ens har gjort något som är ansträngande på hela sommaren så det är faktiskt en kanske tuff start för mig. nej nu måste jag börja fixa och packa det sista inför skoldagen. 


Ses!




Torsdag

Hej!

Har en massa läxor som ska göras och vissa som ska bli klara som jag redan påbörjat. idag hade vi skolfoto som jag redan sagt nu några gånger och nja det gick väl sådär...tror inte jag blev så bra på gruppbilden eller enskilda bilden tyvärr. Menmen vad ska man göra år saken? imorgon är det fredag och jag bara längtar tills den dagen är över! usch den här veckan har faktiskt varit ganska jobbig kom jag på nu. Så det ska bli riktigt skönt med helg! och kollade nyss runt i rummet och såg att jag måste städa de XD

Nu måste jag sätta igång med allt som ska göras innan jag får vila igen.
CYA!



dagens outfit

Godmorgon! nu undrar ni säker varför inte jag är i skolan men jag har faktiskt sovmorgon på torsdagar :) till halv 10. idag är det ju som sagt skolfotografering och jag ser ut så här idag ...






men jag kommer nog inte känna mig lika fin efter att vi har simmat nu på morgonen!!!
nej nu måste jag börja packa lite badkläder! 



Ha en bra dag!

Namnsdag!

Hejsan! hade nästan helt glömt bort, jag har ju namnsdag idag :) hehe läste en kommentar på förra inlägget och blev då påmind om de. hehe idag var min kropp helt död! det var som om mina muskler inte alls ville jobba med mig utan mot mig :S skit jobbigt verkligen! Imorgon är der skolfoto för mig. längtar så hääääääääär mycket till de. och va fan ska man ha på sig? men det är inte det värsta utan de värsta är att vi har idrott på morgonen och skolfotot är efter -.- men vet inte om jag kan vara med är hur förkyld som helst och + så orkar jag inte.. pga tjejgrejer... 

nej nu ska jag in i duschen för att bli lite fräschare än vad jag är just nu efter tre timmars träning :P sen ska jag ut i köket för att äta nått! är super hungrig! Puss


Vi hörs!



johan <3 louise

Hemma hos älsklingen just nu och vi ska strax börja dra oss till byleskolan. har dansträning kl 5... aja vi hörs efter!


Onsdag, och fortfarande träningsVÄRK!

Godmorgon! hinner inte göra ett så lång inlägg men efter skolan så kommer ag tyvärr inte kunna ge en dagens outfit utan de blir isåfall sent ikväll. ska hem till johan efterskolan också men de vet ni redan eftersom jag sa det igår hehe. nej nu måste jag gå.
PUSS!

Godkväll!



Kom nyss hem från johan och ska strax ta och börja göra mig i ordning för att sen gå och lägga mig. usch nu är jag rätt trött asså! och hörde idag att vi 8:or har skolfoto på torsdag... -.- + att i ska till kvarnis och simma under idrottstimmen. hoppas inte att fotograferingen är efter :S nej men nu ska jag sätta lite fart! hare bra puss!


PS! 
jag har den turen att jag träffar min älskling imorgon också innan dansen ;) hare bra!

Tisdag


Hola läsare! haft en bra dag? själv har jag haft de ganska bra. visst har de varit lite jobbiga lektoner men om man bortser från dom så har min dag varit toppen :) Idag har vi ingen träning. ''tur de'' har så himla ont i kroppen! det är helt sjukt. och så fort jag försöker stretcha så gör de piss ont! meeen nu släpper vi de. vad händer nu jo jag sitter och försöker få tag i johan men han svarar inte! så SVARA! haha, har också en massa eller en massa typ en läxa som jag ska göra :P hehe jag tog nog i lite där.

Men nog snackat om skolan. är ganska hungrig. var blääääää mat idag i skolan så aa, ska gå ut i köket och kolla vad som finns. 



Hare bra! puuuuuuss

träningsVÄRK

Hejhej, jag vill bara säga en sak....AAAAAAAAAAJ!
asså jag har tränings värk! ni fattar inte kan knapp gå ordentligt. och min rygg. det var nog inte så jättebra ide att börja köra så hårt efter en heeeeeeeeeel sommars vila.. hehe nej men nu ska jag dricka upp mitt te litr snabbt sen börja fixa mig :) 




vi hörs efter skolan!

det där kan inte ens jag just nu.....

Access ;)


Access

har precis landat hos angelica och där var också filip på besök :) efter skolan så gick jag ner till mammas jobb för att hämta mitt nya busskort :) wiiiiiiiiiiiiie nu kan jag dra vart jag vill när jag vill! hehe nej snart kommer angelicas morfar för att hämta oss. han kör mig och angelica till dansen.

men nu ska jag byta om lite snabbt :) hare bra!




PUSS!




outfit

GOOOODMORGON! haha om man jämför med mig och två andra brudar så jag jag soooooovit heeeeeela natten :D
haha idag börjar skolan för mina täbykompisar hihihi, jag tycker de här är skit roligt XD
nu är det liksom inte bara vi i vallentuna som får gå till helvetet varenda jävla dag utan nu är de täbys tur att få känna på helvetet ;) mohahahah! nej nu ska jag käka frukost :)

hare bra! vi hörs igen efter halv 4.....

det här får de bli :P

Tack!

Som ni kanske ser så är min blogg lite bredare och det är tack vare jessica
som bloggar på bloggen jeliqa.blogg.se ;)
taaaaaaaaaaaaack jessica :D



längtar sååååå!

Halloj :) allt bra? själv är man ganska trött. Och blir ännu tröttare av att tänka att man ska upp tidigt imorgon för att gå till skolan... usch nej men sitter här och funderar på vafan man ska ha på sig imorgon.. får ta och kolla vad som finns att välja på ;) hmm, undrar om jag ens kommer orka morgon dagen? börjar 9 och slutar halv 4 -.- sen efter det så har vi kickstart med dansen. vet inte riktigt om jag kan vara med. är jätteförkyld och idag började jag hosta lite. men vem vet jag är kanske med ändå :)

nej nu ska jag kolla kläder som sagt :) uschusch skola imorgon! mår illa när jag tänker på det... nej men ni får ha det så bra så hörs vi kanske lite senare :)



XOXO





imorgon börjar allvaret!

BILDER










Brunch

Holla, idag vakande man kl 1...var inte uppe alls sen bara till två ungefär. aja najs var de iallafall ;)
aa, vad hände igår? jo jag kom till angelica och då var helt plötsligt amanda en kille och hette filip skalleper :P haha nej man amanda skulle tydligen gör nått annant så hon var inte med oss.

kvällen var najs och aa vad mer ska jag säga? idag ska jag nog gå och lägga mig tidigt! ska iallafalll försöka.
ni ska också få lite bilder av mig från igår :) kommer strax. nej nu ska vi ner och käka lite pannkakor :D blir vår brunch ;)


puss!


mot ängi and gumpi ;)

God dag! nu har jag planerat lite för ikväll. jag ska bara packa lite grejer och sen dra till angelica och amanda som är hemma hos angelica ;) sover där också. såg på jeliqa.blogg.se att dom två inte hade nått att göra ikväll och de hade inte jag häller så varför inte hitta på något tillsammans huh? smart jag är eller hur ;) 

nej ska börja packa sen ta och hjälpa mamma. hon och pappa ska på fest ikväll så lovade att hjäpla henne lite med hennes party outfit ;) haha


Hare bra! vi hörs..

Godmorgon!

vaknade för inte så länge sen nu och jag vill bara säga att när jag vakande så var jag normal igen, jippi! Några kanske förstår när jag säger så och vissa inte men iallafall. vad händer idag? hmm, kanske ringer någon.. jag vet inte. är så jävla trött bara. Måste ner till centrum och köpa lite grejer.

nej nu ska jag gå och göra mig lite frukost :) 


vi hörs senare!


Disco dance



heeeeeeeeeeeeelg

God eftermiddag :D nu eller för några timmar sen så var day 2 avklarad ;) usch idag började vi med våra vanliga lektioner och shit vad allt blev allvarligt helt plötsligt :S och ni ska bara se vårat schema! på måndagar går vi till fucking halv 4!! :O INTE OKEJ! haha aja, När jag kom hem så kollade jag lite på tv och sen efter typ fem min så däckade jag... hehe har har sovit i några timmar nu och usch va det var skönt att få sova! det behövdes kan jag säga! haha nu har jag bytt om till mys kläder och har tänkt på att sätta på lite te. är så jävla förkyld, det är helt sjuk!

Lovade ju er att jag skulle lägga ut en outfit bild men eftersom jag redan har bytt om så  går ju inte de men lyckades få ett par ego bilder iallafall ;) haha sånt gillas!







day 2

haha, jag har verkligen några sköna läsare! xD
nej men ska snart börja dra mig till skolan idag igen.. wiiiiie längtar redan till våran första lektion!!!! idag ska vi typ få våra skåp och våra scheman..nervöst :O aja en dagens outfit kan ni få sen när jag kommer hem igen. nu ska jag börja sätta på mig skona och sedan börja gå till skolan! jippi! jag är så inte ironisk!

PUSS!



jag överlevde, helt otroligt jöö!

tjabba! jag överlevde skolan för fa-an! haha skolan var bläää säger jag bara! usch,usch! längtar inte tills imorgon! efter skolan så träffade jag pojkvännen. vi hade inte så mycket att göra så vi drog till kyrkbyn för att träffa några av hans kompisar ;) trevligt, trevligt! efter det drog jag hem och åt och nu är jag proppmätt !

aja vad ska man hitta på ikväll? hmm, blir nog bara slapp. måste ju spara nya krafter till imorgon. både för att kunna gå upp och för att..aa kuna va i skolan helt enkelt :P mer hade jag nog inte att säga förutom att jag äääälskar min pojkvääään! :D
PUSS



mjukisar

ooooorkaaaar inte! så det blir mjukisbyxor, haha.. aja skitsamma vem bryr sig skolan börjar inte nu för mig uten den börjar på måndag och då börjar mitt ''jag bryr mig om vad jag har på mig i skolan'' grejen också ;) aja nu ska jag leta strumpor. vi hörs sen..om jag överlever... :S
Puss!

the end...

blev inte så att jag spenderar dom sista timmerna på sommarlovet med johan... han hade sin träning mycket senare och känner att jag inte orkar åka till honom kl halv tio för att vara vara med honom i en timme..

Imorgon börjar helvetet för mig. Det har jag nog sagt några gånger men kan fortfarande inte själv fatta att de är sant at jag ska upp tidigt imorgon för att gå till fucking skolan -.- Usch säger jag bara! sommarlovet har ju knappt börjat! det ända som kan vara positivt med att skolan börjar är ju som alltid att man får träffa alla kompisar igen men asså själva skolan pallar jag verkligen inte. får ju betyg och skit nu. aja nu ska jag sluta klaga och får fan ta och bita ihop...(om det går) aja, ska nog ta och förbereda mig lite. och med de menar jag med att kolla upp lite saker. liksom vad ska man ha på sig? aja ska försöka att hinna med ett inlägg imorgon bitti. hare bra
PUSS!




sista dagen, hjääälp!

Halluu! igår blev det ganska sent.. inte bra! börjar ju för i helvete skolan imorgon! Uach asså orkar verkligen inte! gå upp klockan halv 7 varenda morgon..vem orkar de liksom? usch,usch! idag så ska jag nog vara med mami och min nya papi (angelica bergström) och sen har vi ju Jessica som också är med :) men det blir inte hela dagen för jag ska förmodligen träffa pojkvännen lite senare. han hade typ träning vid fem så kanske vid sex tiden så kommer jag nog tillbringa mina sista timmar på sommarlovet med honom :)

Nej, ska nog dra och kolla vad dom andra gör. sist jag kolla så satt alla tre och gjorde sig själva på ''the sims''... visst är dom tråkiga? aja jag överlever nog. vi hörs puss :)



tjockis time!

God kväll :) sitter och väntar på att mami och ängi ska komma. dom är typ nere i centrum för att handla lite tjockis saker. sen kanske Jessica kommer och håller oss sällskap. aja nu måste jag gå. puss!



man blir som man umgås

Mina tjejer!

Bilder från the voise kvällen :)


















Tisdag

Godmorgon! igår glömde jag säga att jhan blev glad över hans present.. det var iallafall va han sa x) haha nej men jag har precis vaknar och ska strax ta ooch käka lite frulle. idag ska ju jag träffa min mami igen och aa vi får se var dagen tar oss. kom på ny att efter frukosten måste jag städa mitt rum :P hehe det ser inte sådär jättebra ut efter att Amanda sov här.

nej nu äre dax för frukost. CYA !



Godnatt

Tjaaaa! idag så har jag varit med johan heeela dagen :) och kom hem för ungefär en halv timme sen nu :) tror at jag träffar killen igen på onsdag, längtar redan.. imorgon blir de en träff med mami. hon sov ju här och hon fick mina mjukisbyxor och en väska som är min med sig hem. aja vi kanske träffar angelica vem vet :o

aja nu ska jag snart sova. Måste ju komma in i rätt dygn -.- gillar verkligen inte de här med att skolan börjar nu redan på torsdag! men vi hörs imorgon :)


Taio Cruz - Dynamite



Halloj ;)

Hej idag har jag inte hunnit blogga så mycket son ni kanske ser. men idag har jag varit i stan med Amanda.
kollade bara runt lite så det blev ingen shopping idag :/ men nu nog snackat om de utan kan berätta lite om the voise :)

när vi kommit in till stan så träffade jag och Amanda, linda, marre och Emma. kulkul sen senare så åkte dom hem och vi träffade klara en stund. Träffade också Shahin och basse där. vi kollade inte så där jätte mycket på själva konserten. med de jag såg var att flo rida, och att han tog av sig tröjan... mer säger jag inte xD
sov också hemma hos Amanda  den natten och vi tog ett litet dopp i hennes pool. Bilder kommer imorgon :)

aja, nu ska vi ut och träffa Marre och Emma. hare bra!
PUSS



äru säker på att vi är i sverige?...

det är helt sjukt hur varmt de är! :S hemma hos mig är det 30 grader i skuggan. asså är vi på Cypern eller? xD
nu har vi varit nere och köpt present till Natasha :) hoppas hon kommer gilla den. jag köpte också en present till min älskling. han fyller år imorgon. dock kommer jag nog inte träffa honom pga hans hockey.... haha nej men träffar honom säkert på måndag istället. och samma sak gäller där. hoppas han blir glad :)

nej nu ska jag strax äta lite är lite hungrig. vi får egentligen mat hemma hos natasha men är så jävla hungrig. aja vi hörs säkert senare. blir nog inte så mycket uppdatering men blir nog ett sent ikväll slaggar hos min mami! (amanda gumpert) :D Puusssss!




MAMI!

the voise

Godmorgon! pappa väckte mig vid elva tiden imorse. vi ska snart ner till centrum för att handla en present till Natasha, hon konfirmerade ju sig i sommar och det var just under den veckan då vi var i polen på dans läger så det hanns aldrig firas så det blir idag istället ;)

Sen efter firandet av natasha så drar jag och hon vidare in till stan. för att gå på the voise ;) någon mer som ska dit? aja nu ska jag käka lite frulle. hare bra puss!



tråkig otur

jääääätte dålig uppdatering idag. jag vet... usch fy skäms på mig! :@
men egentligen..vad ska jag berätta om? det har seriöst inte hänt nånting intressant. så ni har ju inte precis missat nått :P haha nej men det ända som har hänt idag hände nu ikväll då jag hängde med mamma och pappa ner till första slingan för att käka middag. men drog snabbt hem igen. vad fan skulle jag göra där liksom? aja har roat mig lite med webbkameran så här får ni en massa bilder på fina mig :D haha

hare bra så hörs vi antingen senare eller så hörs vi imorgon! PUSS










fredag den 13...

INGEN UPPDATERING IGÅR KVÄLL  AV PERSONLIGA SKÄL.
hur som helst så har jag precis vaknat och ska strax ut med hunden. igår så var ju jag med Marre och Emma. trevligt,trevligt säger jag bara. vi träffade också en massa folk samtidigt.

hm, idag så blir de nog bara slapp, eller?.. vi får se helt enkelt ;) 
CYA



Sv;

Hejsan hoppsan! hemma igen efter en låååång dag med jessica. var ju i stinsen idag för att fixa naglarna. det blev bra men inte bättre...skulle ju egentligen gjort där jag gjorde tidigare men hon var tydligen på semester så vi vi föra på ett ställe som jessica hade hittat som låg i stinsen (sollentuna) det var dessutom dropp in så, aa.. 

aja jag hade fått en kommentar om hur länge akrylnaglar håller och dom kan hålla ungefär 3-4 veckor. men är dock efter den tiden inte lika snygga som dom var under första/andra veckan :P

och fick just ett samtal från marre, och jag bestämde nyss med henne och emma om att jag ska ut och träffa dom :P vet inte hur länge utan vi får se. aja bloggar så fort jag kommer hem igen sen så var inte oroliga :P hare bra puss!

va tycks? det var bättre förra gången va? :P

dagens outfit..

Kolla in naglarna! ofixade, men snart...FIXADE ;D

efterlängtat!

Godmorgon! uppe med tuppen idag igen! visst är jag duktigt ;) som ni såg på mitt lilla mini schema så ska jag göra naglarna idag med Jessica. Det blir inte täby för hon vi skulle gjort det hos är tydligen på semester...så Jessica visste ett annnat ställe i stinsen som vi ska gå och göra de på, usch va skönt! mina förra naglar var ju helt förstörda i polen...så nu ska de bli skönt att få nya :)

Ska nog ta och börja göra mig i ordning för att åka. och då menar jah frukost och framåt. haha, bussen går kl 12.00 ungefär från mig. aja ni får ha de gr8! Puss på er



..

''Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
wish right now, wish right now..''







mot söder

Hejsan bloggen, har duschat och precis ätit frukost. Idag var man uppe med tuppen för att hinna med tåget som går 12.07 in mot stan ;) ska ju som sagt möta upp sofia vid södra för en fika då vi ska börja skissa på min nya freestyledräkt :) vi kommer också säkert gå runt och kolla runt på en massa tyger :) Efter allt de där så har har jag inte sådär jättebra koll på vad som händer utan vi får se helt enkelt.

Aja, nu ska jag packa handväskan så att jag har med mig allt. Får verkligen inte glömma Sofias våffeltång!
PUSS PÅ ER!
OBH Nordica Björn Axén Crimper

Schema


Lev för stunden?..

Blir inte någon återförening med Alice idag. hon smsa mig och sa att hon inte mådde så bra. stackare! hon sa att hon hade ont i halsen...lovar att de är den där hemska körtelfebern! :@ 

Aja de betyder att de blir ännu en slappdag för min del, jippie! Men ska jag vara ärlig så tror jag att de kan vara en ganska bra ide för om man tänker efter så börjar ju helvetet på torsdag nästa vecka för mig. ååååh vad jag längtar! *host*

Nej, nu ska jag inte inte sitta här och deppa, utan vad är de man brukar säga? ''lev för stunden'' hmm? aja CYA!

Det här är humor!




Godmorgon..

Idag vaknade jag inte av att nån ringde mig tidigt Utan fick sova ut till elva :) Idag ska man kanske träffa en gammal vän som jag inte träffat på mer än 1 år.. Shit asså! det är fan sjukt att vi inte hunnit träffats, eller hur Alice? 

Vet inte riktigt när hon kommer men tror att de dröjer nog ett par timmar
Och jag vet inte så där precis vad vi ska hitta på men de blir säkert något kul ;)
Men nu ska jag inte babbla mer om de utan nu ska jag gå och göra i ordning lite frukost.

Vi hörs :)



Välkommen till min discovärld ;)

Va tycks?

Aug. 9, 2010

Halluuu!
är inte på sådär jättebra bra humör. stackars Natasha asså :P haha men de är tur att jag har henne så att hon kan muntra upp mig. vi sitter just och dricker te framför datorn. vi har också kollat på en B-film (skräck) vi somnade mot slutet.

nu väntar vi på att natashas kompis Ebba ska komma hit :) blir kanske lite roligare för natasha då, hehe...
nej men nu ska vi gå och göra mer te :) XOXO


ett måste!

Godmorgon!
idag vaknade jag av att Natasha ringde mig, haha måste börja stänga av min mobil på nätterna!
aja vi bestämde iallafall att vi skulle hitta på något idag. haha stackarn har ingen annan att vara med. eller rättare sagt får vara med. hon har nämligen också drabbats av körtelfeber XD hehe någon annan som är drabbad som vill vara med och leka idag? :O nej nu ska jag vara seriös :P
träffade aldrig johan igår utan de blev försent för att ta bussen och va med han i bara två timmar sen åka hem igen kl 24.00 och har nu bestämt tid med jessica om vilken dag vi drar och fixar naglarna och vi kom fram till att de blir av på torsdag :)  aja ska käka lite frulle nu men vi hörs säkert senare fast @Natashas place dåra ;)
PUSS!


SÅ JÄVLA SÖT!

''Poseidon''


Någon?



Gör absolut ingenting, kan man ha tråkigare än mig?

13.35

Godag folket!
idag vaknade jag av att linda ringde mig 20 över 10. Dock hann jag inte svara men de löste sig hon kom och knackade på lite senare. hon hade lite gooodis att hämta :P
Idag vet jag inte vad som händer utan vi får se vart dagen leder. Kanske träffar johan lite senare :)
hmm, vad mer hade jag att säga?...nej, det var nog inte så mycket mer utan nu ska jag hoppa in i duschen. idag blir de en låååångis ;) hare bra. Puss!




fa-an vad de ska blixstra då :S



hej bloggen :)
som ni alla kanske redan har märkt själva så blixstrar de som fa-an ute :S och det regnar sjukt mycket. idag hände inte så mycket med på eftermiddagen så ringde jag linda och vi träffades och sedan så gick vi för att möta marre. vi var typ bara ute och snacka om allt! var ju ett tag sen man träffade båda tjejerna så de fanns verkligen mycket att snacka om. imorgon kanske jag träffar johan vi får se hur de  blir. aja ska börja byta om för alldeles blöt efter att ha följt linda hem. men vi hörs imorgon :)


FREAKSHOW

Läs mer på jeliqa.blogg.se

BILDBOMB!






Mupp 1, mupp 2, mupp 3




gorfy!!!!!!!! :D:D
























Födelsedagsbarnet :)
Bilder från jeliqa

Shopping!

Hejsan, kom nyss hem från arninge. där blev de lite shopping på underkläder. kan ju säga direkt att de behövdes!
Nu ska jag strax ta och käka. vet inte precis vad som händer idag men ska ta och ladda upp bilderna från polen så var brädd på BILDBOMB! ;) nej men vi hörs senare. :)
XOXO









Byxdressen som jag köpte i polen :)




Usch vad jag saknat killen!

Kom nyss hem från Johan. usch vad jag har saknat killen! var otroligt najs att träffa honom igen efter alla veckor borta från honom. Ska förmodligen träffa honom på söndag igen :) skulle egentligen ha gått och fixat mina naglar med Jessica då men de får bli någon annan dag senare i veckan, inte sant Jessica?
Ska kolla lite på tv sen ska jag nog ta och tvätta bort sminket och sedan gå och lägga mig. gick ju upp kl halv 7 i morse så är lite trött vid de här laget...vi hör imorgon.
Puuuuuuuuussssss!


ÄLSKLING :D

Fyfan va skönt!

Asså fyfan va skönt de är att komma hem! kom bara för några minuter sen och min första tanke var, MÅSTE BLOGGA :P hehe nej men seriöst gud va skönt! polen var väldigt kul om man bortser från att jag inte fick dansa.
Men annars så var allt kul men de sista dagarna fick jag en sån otrolig hemlängtan! efter mamma, pappa, johan och min egna säng och en dusch med varmvatten x)
haha nej men ska typ ta nått och äta har inte ätit sen kl halv 7 i morse. så man kan säga att jag är ganska hungrig. juste jag har också shoppat lite. haha köpte en byxdress :) jätte söt. (bild kommer senare)
aja nu ska jag äta sen vänta på att johan ska smsa mig. längtar efter att få träffa honom!
men PUSS på er!

Som sagt trött! och bilder från hela vecka kommer nog inte idag utan imorgon :)

RSS 2.0