polen, here i come!

Tjabba tjena! och HALLÅ POLEN! ;)
inget kan stoppa louise asså. inte ens körtelfeber ;) haha nej men vi ska strax åka så måste gå men bloggar som sagt så mycket som jag kan där nere hare bra!
puuussssssssssssss!

Sv;

fick en kommentar om tandsmycken sitter kvar föralltid, nej de gör dom inte. vissa har dom bara i ett par år och vissa kan säkert ha upp till 5 eller 9 år. jag vet inte så jätte mycket om de där men de sitter iallafall inte föralltid ;)

Polen imorgon, TAGGA!

Hej inte så jätte bra uppdatering idag men har haft annat för mig...

Idag gick jag upp tidigt! för att vara nere hos tandläkaren kl 10.00 och samma sak gällde angelica. Vi hade ju beställt tid för att göra tandsmycke tillsammans. de blev jätte bra på båda och jag är själv jätte nöjd med min stjärna ;) ska snart börja med att packa min väska. DET ÄR FÖR FAN MOT POLEN IMORGON SOM GÄLLER! :D även fast jag inte kommer dansa ett dugg så kommer de bli kul iallafall. att sitta där och kolla på och bara få en massa inspiration! ja de är också ganska kul. elleeeer....så är de bara jag som säger de.
Men nu måste jag sätta igång med att packa. så att jag kan gå och lägga mig tidigt...
Men ni får ha de så bra så hörs vi! och juste de blir säker inte sådär jätte mycket uppdatering när jag är i polen men ska försöka att slänga in så många jag hinner med :)
PUSS!

Information till Angelica Elsa Bergström!

Holla!
hemma nu från att ha följt marre en bit hem :) och har satt på lite te vatten och ska strax ta och ringa min kära vän angelica. Måste påminna henne om vår tandläkartid imorgon. och om du nu ser de här angelica, så ring/sms mig! aja vi ska göra tandsmycke tillsammans. Kommer bli grymt snyggt! jag tror att jag bestämt mig om vad jag ska ha och tror de blir en stjärna i vitt guld ;) De är NAIJZZ! aja nu är mitt tevatten klart ;) CYA!


Fuck...

''hej jag heter louise och jag har körtelfeber! :@''

varför just jag, louise alexandra holm? asså av alla på hela jorden? fyfan asså när pappa ringde och sa hur läget var så var det ju inte an av de bästa stunderna i mitt liv kan jag ju säga...och de här betyder inge dans för mig i polen! men envis som jag är skajag med ändå x) aja snart blir det dax för tacokväll här uppe i 28 ;) najsnajs, marre joinar. aja vi hörs. puuuussss


Marlies :D:D

nerövst

Idag får jag reda på om jag verkligen har körtelfeber som doktorn sa, eller inte! Hoppas blodprovet visar annat :S
Skulle vara så jävla bra! eftersom jag både har grupp och freestyle att tänka på till EM i oktober.


Men nog snackat om de! Hur mår ni idag? bättre än mig hoppas jag :O Idag ska jag inte göra alls mycket enligt pappa iallafall haha.  Men enligt mig, en massa saker ;) nej men har faktiskt inte så jätte mycket planerat utan ska nog börja med att städa klart mitt rum efter att jag käkat lite frulle framför TV :) aja men ni får ha de så otroligt bra så hörs vi senare CYA! 

PEACE! 


Hej bloggen!

...idag tog jag ju blodprov och de gick bra :) får svaren imorgon tror vi... aja kom precis hem från att ha varit ute med marre, pelle och william. mycket trevligt! vi träffade också angelica och filip en liten stund, ännu trevligare ;) nej nu ska jag  bara ta det lungt. får städa klart mitt rum imorgon isället :) hare bra! Puss

Blodprov!

Hejsan vakande för typ 20 minuter sen. och under de minutrarna fick jag ett samtal från pappa om att jag ska ner till vårdcentralen här i vallentuna för att ta blodprov! Han sa att de var för att vi ska bli säkra på om jag har körtelfeber. själv har jag aldrig tagit blodprov så lite läskigt är de. Gillar inte sprutor överhuvetaget...aja de är typ lite senare jag ska göra de. sen ska jag faktiskt inte göra alls mycket måste städa mitt rum och fixa lite med tvätten & kläderna till polen på fredag. aja nu ska jag göra lite frukost.
Puss på er!



möörkt!

förlåt för att jag inte bloggat idag men väcktes väldrig tidigt idag av mamma. vi skulle till doktorn för att kolla upp min hals. (har haft ont i den i ett par dagar nu och jag är svullen också) men i all fall så åkte vi dit och de va körtelfeber..de sa att de bara var att vila. åkte hem lite senare för att möta upp angelica :) vi skulle ner och boka tid hos tandläkaren. vi ska göra tandsmycke på torsdag :) aja när pappa kom hem så frågade han vad de var för fel på halsen och jag svarade körtelfeber...han blev helt plötsligt riktigt orolig och bad mamma att ringa någon special läkare och dom sa att de som sa att jag bara skulle hem och vila, hade tydligen helt heeelt fel. de sa också allt jag inte fick göra och allt jag fick göra och jag ska säga  att listan på de jag inte fick göra vann i längden -.- jag får absolut inte åka till polen och träna! utan bara titta på och samma sak gäller i alla fall minst en månad. aja nu vet ni lite om hur min dag varit. inte så positivt aja får inte heller inte pussas med johan för de smittas tydligen på de sättet -.- aja Puss!



PS! färga nyss håret tsm med angelica ;)
de blev mööööööööööörkt!

BILDBOOOOOMB!

Balto blir badad innan resan :)
vårt första stopp, lysekil




Kul med kameran.
















baaaaaad










LISEBERG!




pappa betalar men de var mamma som betala tröjan :P








Paddling














ingen fisk men en mussla.... x)





mot östersjö festivalen ;)



MUUPPAAAAAAAAR!



JO, ja är väl de....



baby!!!!!


godmorgon

Nu kommer pappa snart och hämtar mig hos marre. sen bär de av mot arninge först sen täby c för som sagt så ska jag få ny mobil idag :) nytt nummer också. Aja han är säkert här vilken sekund som hälst så måste nog dra nu. Men vi hörs senare och då kommer också en stooooor bildbooooooomb!

PUSS!

i'm home!

Hej bloggen. sorry för dålig uppdatering men har inte haft tillgång till internet. idag åkte vi hem från angelicas land. vi skulle ha åkt i morgon men de blev inte så. men känns faktiskt otroligt skönt att vara hemma igen :) just nu är jag hos marre, slaggar här inatt ;) var länge sen jag var med henne! imorgon ska troligen jag och pappa åka och fixa en ny mobil till mig, ska skaffa comviq. De gillart! lägger ut bild på min nya baby sen imorgon och juste för er som ställer alla dom här privata frågorna på bloggen kan gärna sälla frågerna på fb för att få svar. aja nu ska vi ner igen för att kolla klart på någon b-film som vi påbörjat...hare!

Och juste bilderna från resan kommer imorgon nån gång ;)

puuuuuuussss


........

Men,  vi strulade och vi pussades.


Fisketur i holmsjö

Tjenare bloggen! idag skiner inte solen så där jättemycket så vi hade tänkt att dra ner till bryggan och ro ut med båten för att fiska lite ;) idag så vaknade jag kl halv 1 av att filip kastade en kudde på mig -.- aja nu ska vi ut och hämta fiskespöna som sagt.
Puuuuuss


svar på kommentar

Sv; ja vi vi gjorde både och.

film kväll i holmsjö

Hej alla läsare :)
kom precis upp från att ha varit nere vid bryggan och tjockat lite godis och aa, angelica och filip badade. Nu hade vi tänkt att sätta på en film vet inte riktigt vilken de blir men vi har hyrt två. men de blir nån av ''allt för min syster'', ''shutter island'' :) tillsammans med en massa chips och läsk! hehe, nu ska jag som vankligt kolla in fb lite snabbt sen nog dra ner till biosalongen ;) hare!
XOXO

 

allt för er skull :)

Gööödmorgon!
Snart går angelica och filip ner till sjön  för att bada. själv är jag inte alls taggad utan jag stannar här och bloggar lite för eran skull ;) idag ska vi förmodligen in till kalskrona en sväng. vi snackade iallafall om de igår man vad vet jag? men de skulle va ganska uppfriskande med en liten shopping runda eller? ;)
aja ni ska ochså veta att jag absolut inte slutat med att lägga upp bilder utan de är så att jag har glömt överföringssladden och angelica har tyvärr inte någon cam här... men när jag kommer hem på söndag då ------ då blir de bildboomb! ;) aja ni får ha de så bra!
Kiss


GRAAAAAATTIS!

VILL BARA INFORMERA ALLA!

ANGELICA BERGSTÖM & FILIP NILSBERG (SKALLEPER) ÄR NU MERA INTE SINGLAR LÄNGRE :D:D
OCH DE GIIIIIIIIILLART!!!!! GRATTIS! :)


ändrat!

Ändrat! inge marchmallows utan de blir grillkorv (picknik)


sa du kååååååååål? @ youtube.com

Hej, kom precis hem från en tur till godisaffären ;) idag har vi typ bara slappat som alltid.
snart ska vi dra till tompo och köpa grillkål. Jag, angelica och filip ska dra till en ö som finns på sjön och grilla lite marchmallows med kex :D gååååååått. aja
puuuuuuuuuuuuuss!


ännu en slappig slappdag ;)

Gooooooodmorgon!

vaknade vid tio tiden och var ändå hyffsad pigg :) idag vet jag inte riktigt vad som häner här i holmsjö utan tror de blir en slappdag med lite bad nere vid bryggan. Filip kom ju som sagt igår...nej nu börjar jag bli lite hungrig. Kanske dax att säga de till de två pussgurkerna som ligger där borta i sängen... hehe hare bra så förs vi senare:D
OXOX



om ni undrar vem filip är så är de killen på bilden.


2 månader med dig älskling

Juste glömde säga att igår var det min och Johan 2 månaders dag!

Jag älskar dig Johan och hoppas det kommer hålla lika länge som jag önskar


mycke info


Hello jag och angelica har precis duschat.. eller duschat och duschat. Duschen funkar inte så bad/duschade ;) Var en kärring där som snackade 24.. andades ut varje gång jag trodde hon var klar men så började det igen!.. JaH!
Men iaf! Idag kommer filip hit, han är väl här om runt 2 timmar. Ska bli galet nice!
Juste! Jag börjar bli blond.... KATASTROF! När jag och angelica kommer hem ska vi direkt till min mammas salong och färga håret mörkt. lovar också att göra en före och efter bild. Ska också visa min och angelicas veckans outfit.. vi har varit otroligt fräsha dom här veckorna! öhömm....
men ha det bra, så hörs vi senare!
puss

såhär mörkt ska våra hårfärger bli ;)


holmsjö

hejsan, nu är vi äntligen på angelicas land och snart ska vi ta och sätta på grillen :) sen efter middagen så ska vi ta och gå ner till sjön där vi hade tänkt att fiska lite. mamma, pappa och erika bli kvar här över natten sen imorgon åker dom hem. ska  bli seriöst skit skönt att slippa sin familj efter två hela veckor i en trång husbil...hehe aja imorgon blir de tydligen en utflykt till något äventyrsbad! ska bli ganska najs faktiskt ;) aja nu ska jag som vanligt kolla in min fb, vi hörs kanske i imorgon :)



mot blekinge

Hallöj! nu är det snart dax för att åka. och då blir mitt och angelicas nästa stop Blekinge. ser verkligen fram emot allt godis som väntar oss ;) jutse! filip, angelicas pojkvän kommer ner dit på tisdag :) ska bli trevligt och vi vet inte riktigt när vi kommer hem där ifrån men nångång nästa vecka. sen är polen inte alls långt bort! är inte så där jätte taggad men vi kör ändå. aja nu ska jag kolla in min fb. vi hörs :)

Puuuuusssss!



i'm baaaaaaack!

Sorry! för otroligt dålig uppdatering. men har haft mycket att göra den här veckan. vi lämnade ju som sagt lysekil och åkte vidare till göteborg och gick på Liseberg. Det var sjukt kul! var ju faktiskt min första gång jag var där. Men iallafall efter Göteborg var de bara att gå och lägga sig för nästa dag skulle vi upp tidigt för att lämna campingen i Göteborg. För då skulle vi vidare till skåne för att träffa johan och fredrik gedda. när vi väl kommit till campingen som inte alls låg så långt ifrån fredriks landställe så ville iallafall jag inte göra nått annat än att dra till stranden för att möta upp johan. hehe... vi hade de sjukt kul de två dagarna. hade verkligen saknat honom som faa-an. aja men de två dagarna gick också väldigt snabbt och tillslut var de dax för johan att åka hem tidigt på fredagen. på lördagen träffade vi fredrik igen, sista dagen för oss nere i skåne så varför inte hitta på nått kul me geddan ;)  aja sen på lördagen var de dax att dra sig uppåt igen och nu är vi ungefär i åhus heter de :P
och här är de inte alls kul....helt dött rättare sagt. aja imorgon blir de inge mer camping för min del utan imorgon lämpar mamma och pappa av mig och angelica på angelicas land som ligger i blekinge :) ska bli naaaaajz! haha fattar att vi inte att ni orkar läsa allt de här men nu måste jag dra puuuuuuuuuuuss!


sista dagen i lysekil

Godmorgon! jag och Angelica vaknade nyss. har hunnit käka lite frukost. gårdagen var bara som vanligt en chilldag och kvällen slutade med ett långt samtal med min älskling och att angelica däcka på bryggan, hehe... Idag skulle vi egentligen åkt vidare till göteborg men de blev inte så utan vå lämnar lysekil tidigt imorgon isället. I göteborg så stannar vi ungefär en dag för att gå på liseberg, wiiiiiiie längtar! Sen så vet vi inte riktigt var Clark tar oss utan vi får se helt enkelt ;) Tror de blir antingen halmstad eller skåne(hoppas skåne!) Aja nu ska vi ner till vattnet sen får vi se vad som händer, vi får ta dagen som den kommer helt enkelt. puss!


natt inlägg

Hej sitter nu i husbilen igen och kollar på en film. Vi ska strax gå och lägga oss. Iallafall jag är jätte trött. Imorgon blir de nog mer sol och bad. För på måndag så ska vi till göteborg. Då blir de lisseberg ;) sen blir de vidare till halmsta och skåne :P Kanske träffa johan där nere i skåne,  vem vet... ;O
nej nu ska jag kolla klart påden här filmen.
Hare bra!
XOXO


Sommar!

God morgon svenska folket :)
har precis käkat frukost tillsammans med angelica.
Och nu sitter vi här i solen och bara chillar, eller jag bloggar Men de är ju inte så ansträngande att klicka på några tangenter eller?Nej men som ni märkte igår så blev de inte nåhot kvälls inlägg. Men vi var ute och njöt av sommarkvällen här i lysekil ;)
Idag blir de ännu mer sol och bad. aja vi hörs väl senare. PUSS!

Dagens låt:

B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore [Official Music Video]


Fruuuulle

HOLA!
nu har jag och angelica precis vaknat pga, värmen! asso shit solen skiner och idag blir de baaaaaaaad :D
vi ska strax äta lite frukost. sen göra oss i ordning för att gå ner till vattnet. sen efter de så vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. men jag uppdaterar ju såklart mer ikväll. nej nu roppar mamma på oss.
Vi hörs ikväll :)
KRAM!



vi hade iallafall tur med vädret IGEN!

SHUE!
är nu i husbilen igen och nu är hela familjen griswold + angelica samlad framför tv och vi ska nu sätta på en film :) ''vi hade iallfall tur med vädret igen!'' idag har vi varit henne i stan hela dagen. blev ett köp av ett par nya gråa mjukisbyxor. det regnade för er som vill veta :P imorgon blir de bad och en massa sol, hoppas jag ;) aja nu börjar filmen vi hörs imorgon!

Puuusss


Framme vid lysekil

Hejsan, nu sitter jag, angelica och erika här i husbilen igen, vi kom nyss hem från havet och alla klipporna. Måste säga att de här kommer bli toppen! det är verkligen mysigt här. och kommer bli ännu mer toppen när man har angelica med sig ;) vi ska snart äta. Men först ska vi upp till kiosken och köpa en glass.
Imorgon blir de sola och bada nere vid havet och sen senare på kvällen blir det säkert ett krabbrace :D
men nu ska vi som sagt upp och köpa glass.
Puss!


cphand?
men för er som undrar hur mina naglar blev så tog jag och gjorde akrylnaglar med vanlig fransk manikyr fast med vit glitter längt ut.


The griswolds on tour

Tjenare, nu sitter jag och angelica och dom andra i familjen holm eller rättare sagt familjen griswolds ;)
(ni som sett filmen fattar säkert) aja vi har nu paserat en stad som heter laxå...
haha, vilket jag såklart har full koll på vad de är och vart de ligger SAJK!
 vi käkade iallafall för inte så länge sen på donken i örebro så mycket vet jag.
 och nu letar vi efter en camping plats som vi sedan stannar på under natten. Men nu ska jag kolla in min facebook lite snabbt, så att angelica sendan kan ta datorn ;)

Hare!


fööööööööööörlååååååååååt

hej, igår hann jag bara inte blogga pga att jag hade annat att göra. nu iallfall så sitter jag här med angelica och väntar på att mamma och pappa ska komma med husbilen så att vi kan packa in allt och sedan börja dra oss mot västkusten ;) lääängtar! nej men blir mer uppdatering när vi är på väg. nu ska vi kolla på aladin!

CYA!




HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAH-
AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH-
AHAHAHAHAHHHAHAHA-
HAHAHAHAHAHHA-
HAAHHAHA-
AAHHA-
AHAH-
HA
!





Twilight saga, Eclipse

Godmorgon! sitter här framför både tv och dator med en kopp full med nyponsoppa :) hehe, idag ska jag fixa mina naglar. längtar! juste de kom en kommentar om vad jag tyckte om filmen ''Eclipse''


Jag tycker filmen var gal1 bra till och börja med! handlingen var perfekt och vi ska inte snacka om skådespelarna! shit asso, den finns nog ingen annan skådespelare som kristen stewart. henne gillar jag hårt, eller vad tycker ni? sen har jag ent till liten fråga till er läsare: Vem tycker ni bella ska välja? Edward eller Jacob? för mig är det är självklarhet att hon ska välja Edward och de kommer hon ju att göra men jag vill bara veta vad ni tycker? är ni Team Edward eller Team Jacob? själv har jag inte ens läst böckerna så vet sådär inte jätte mycket om twilight... ;)



manikyr!

Hejsan, idag har de inte varit sådär jättebra uppdatering men har faktiskt haft annat för mig. efter bion var jag med angelica. vi dog och mötte upp några lite senare under kvällen som T ex amanda, klara, natta. sen var de några till...hmm, är ganska trött så ska bara chilla och kolla lite på tv. sen imorgon så ska moi fixa sina naglar, wohooooo! hehe har en tid hos en tjej i täby kl 13.30 ;) aja ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon :)
PUSS!



11.45

Tjenare! idag ska ju jag, erika och angelica kolla på filmen ''eclipse'' ska bli gla1 skoj! efter bion vet jag inte vad som händer. kanske är med angelica, vem vet? blir kanske en hel del förberedelser inför resan med husbilen :) för på tisdag åker vi. då kanske de inte blir så jättemycket uppdatering med ska verkligen försöka blogga så mycket som möjligt ;) men jag måste ju också få njuta av sommaren! aja nu ska jag fixa de sista innan jag tar och ringer angelica. Hare!

Shöpping

-Svart klänning
-Vit magtröja med bröstficka. (prefekt till stranden)
-Grå magtröja. (också prefekt till stranden)
-Champagne rosa midjekjol
-Nitarmband
-Gladiatorskor som är köpta idag!

Heja Spanien!

Haha, fotboll det var ett bra tag sen sist jag kollade på de :P någon mer som hejar på Spanien?
idag har jag inte gjort så mycket. var farm och tillbaks till Arninge med mami och papi. där ifrån hänge också med ett par nya skor. Typ såna gladiatorskor som jag jag men mycket snyggare ;) hehe. juste jag lovade ju att lägga upp bilder på de jag köpte i Tjeckien...och vette fan om jag pallar men vi får se, okej.

Sen imorgon ska jag, erika och angelica kolla på ''eclipse'' den hade ju premiär nu i Onsdags och alla som har sett den säger att den är grymt bra! så vi får se nu om den är så bra som alla säger. men de tror jag också att den är men iallafall x) nej nu ska jag kolla klart på fotbollen. Hare bra vi hörs imorgon ;)
KRAM!



299 :- från skopunkten. fast i svarta


Ingen sommar utan jordgubbar! ;)


(y)

soooool

hejsan på er! solen skiner och känner för att dra ut och sola.
Linda drog hem för ungefär en timme sen. eller hem o hem. Hon skulle till sitt landställe. idag vet jag inte riktigt vad som händer. blir säkert en hal den solande ;) kanske ringer någon lite senare. just jag har ju lovat att lägga ut bilder på de jag köpte i Tjeckien. de ska jag föröka fixa så att de kommer en uppdatering om de. nej men nu på med bikinin för att sen bli brun som en pepparkaka...haha förvänta er inget nu :P
PUSS!!


Och nej, de är ingen riktig tatuering....

Ängsan !!

Shululululu ! sitter här med linda , ska strax käka lite kött fyään ;) hehe ... 
efter maten , ska vi dra ut till ängsan med några polare :)
linda slaggar här och vi tänkte faktiskt sova på studsmattan ;) 
hade inget mer på hjärtat , tror inte att det blir ngt mer uppdatering ikväll 
men vi hörs imorn . ha en jävligt rolig kväll , för det ska iallafall jag ha ;)
bbye :)

nyponsoppa!

Kommentar Sv; ja både min mamma och pappa var med till tjeckien :)
GODMORGON!
vaknade för ungefär en halv timme sen. har ni sett vädret eller, najs?
idag ska jag spendera dagen med min saknade allrabästavän linda.
usch vad jag har saknat henne. har inte hunnit med att träffa kompisarna utanför dansen under de här senaste veckorna :/ aja vi kommer förmodligen vara ute hala dagen, sola you know ;) måste ju bli lite brun den här sommaren också.
nej men nu ska jag gå och hämta mer nyponsoppa
.
CYA!






...

inga naglar idag men på måndag så blir de av ;) idag har jag inte gjort så mycket. utan har laddat upp bilderna från Tjeckien och ja fixat lite efter VM. och jag tror att de blir mer sånt nu ikväll. måste även ta och börja fixa lite inför tisdag nästa vecka. för då åker familjenholm minus simon och istället angelica ner i sverige men husbilen ;) trevligt,trevligt! nej men nu ska jag gå ut i köket och ta en glass.
Vi höres!

de sista bilderna från VM i Tjeckien 2010




























outfit


ingen uppdatering igår

Hola, som ni kanske märkte så blev de ingen uppdatering igår, mådde inge bra. mådde illa hela kvällen så inget speciellt hände utan jag spenderade min kväll med att sova. idag så ska jag kanske fixa mina naglar. de beror på om min pappa hittar någon tid hos någon som ja, gör sånt. varför jag ska fixa mina naglar är för att i tjeckien så fixade några naglarna och jag skulle också ha gjort de men jag han inte för vi var tvungna att åka till flygplatsen.  så nu är de min tur :P aja nu måste jag nog ta och äta lite frukost. år ingen middag igår...
PUSS


Landslaget!

RSS 2.0