nervöst!

hejsan nu är jag redo för att åka mot kyrkan kl 16.00 så konfirmeras jag. jag ska hålla tal tillsammans med en tjej som heter Linnea. och jag är sjukt nervös! jaja, ska packa det sista men vi hörs kanske senare ikväll för jag komer ha släkt och vänner här hemma efter det. men iallafall. vi hörs:) 




mot kyrkan

Hejsan och godmorgon! 

nu ska jag alldeles strax börja dra mig mot kyrkan. igen blir det sista övningen innan lördag  då jag konfimeras :) 
efter jag varit där i typ 2 timmar så ska jag hem och hjälpa mamma städa. får ju gäster efter konfirmationen. och mitt rum är inte så fint just nu. så det blir dagens projekt. se ska jag verkligen försöka att fixa alla bilder från Gransnäs . jaja, ska se till att borsta gaddarna och sedan dra mig mot kyrkan. harebra :) 



så här ser man ut idag




12.31

Hejsan! nu har hjälp mamma hela morgonen med tvätten och nu ska jag smått börja göra mig i ordning för att dra mot kyrkan för att träffa mina konfakompisar :) på lördag konfirmeras ju jag och innan det måste man typ träna i kyrkan :) efter jag har varit där så kan jag nog se till att fixa lite bilder åt er eftersom jag inte gjorde det igår. men nu ska jag som sagt börja fixa mig. vi hörs :) 
Puss!



roooosa :)


naglar

Hejsan, nu är jag snart redo för att åka iväg för att fixa mina naglar. Ska bara borsta tänderna. efter det blir det en sväng i täby med mamma :) sen vet hag inte vad som händer. ska nog ladda upp lite bilder från gransnäs åt er. men som sagt vi hörs. puss!



Tillbaks

Goskväll alla trogna läsare, nu är jag äntligen tillbaka från två underbara veckor med underbara männskor. Lägret har varit super kul och jag har lärt känna massor av härliga personer. just nu så sitter jag och laddar på en massa bilder på facebook.. har gjort det i ett par timmar nu. så ni kanske förstår att det inte är lite bilder. tog 2154 bilder totalt! kommer såklart lägga upp några här på bloggen. men inte ikväll. imorgon så ska jag iväg för att fixa naglarna vid ett tiden. sen et jag inte vad som händer resten av dagen. men nånting blir det :) jaja nu ska jag fortsätta med att ladda upp. vi hörs kanske senare.. eller imorgon. Puss!







Inte långt kvar nu... TAGGA! :D

godkväll, haha kan börja berätta för er som inte riktigt hänge med men imorgon så åker jag på konfirmations läger i två veckor. idag har jag som sagt varit i arninge en sväng för att köpa det sista. imorgon går bussen från matiasgården (vid vallentuna kyrakan) kl 07.45. blir bara mer och mer taggad! nu ska jag typ käka. men vi hörs senare :) 





nu börjar det äntligen likna något :)


mot Arninge

Mot arnnge för att köpa..

Shampoo
Balsam 
Tvål 
Myggstift 
Bikini...

Hörs senare :)



bilder





































Hemma igen

hejsan hemma igen efter en mycket trevlig helg på Linneas landställe. belv som jag sa tidigare myckert sol och bad och skratt. det var verkligen värt att åka dit :)nu har jag duschat och är klar för att möta upp angelica, amanda och Linnea för att köpa lite gottgott till konfalägret :D sen när jag kommer hem så blir det förberedningar inför all packning som ska med :)aja,  snart kommer iaf en bildbomb från igår och idag :) hare bra!






mot Norrtälje

Godmorgon allesammans!

just nu så håller jag på att packa, för idag skaj jag och min syrra och resten av alla gruppmedlemar till Linneas (Sandgren) landställe och bara ha så kul som möjligt. vi ska åka vattenskidor, bada sola... och en massa annat ;) ska bli super kul faktiskt. min kamera är med så jag kan lova att det blir en massa bilder! men nu måste jag sätta fart ska typ åka snart. hare bra så länge! :)





Dagens inköp

Navelpiercingar från någon söt liten smyckes butik i gamla stan







Från H&M


mjukis shorts


supersöta shorts


fin top


stringtrosor

Från Surprise på drottninggatan


klänning 


fredag

Godmorgon, hinner inte säge så mycket utan ska snart iväg med pappa in till jobbet där han släpper av mmig. idag ska nhandlas en ny piercing och kanske även lite andra behövande saker. sen efter det  så blir det mot mammas jobb. yes, idag ska jag färga håret så det blir fint till lägret :) men först nu på morgonen så blir det ett litet stop på arlanda där pappa först ska arbeta. och som jag kan sätta mig ner på ett fik och ta en stor chailatte ;) 

hare bra vi hörs senare! 
puss!



fett med bra ;)


helt ok..




ETT MÅSTE!

Hej på er! jag har suttit och funderat lite på vad jag ska införskaffa innan jag drar på konfaläger i två veckor och en sak är en ny navelpiercing, det är ett måste! 



dagens viktigaste mål, frukost


Torsdag

Godmorgon på er! vaknade nyss och ska snart ut i köket och göra te åt mig själv.  idag händer inte så mycket utan ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. ut med balto ska jag också gå ;) så idag bler det nog en hel del uppdatering. Bra huh?  jaja nu börjar jag bli hungrig. vi hörs senare. Puss!



kul tillsammans ensamheten och webbkameran

Vem behöver en social pojkvän när det finns en vebbkamera i närheten? ;)










Sömnig grabb..

Hejsan! hemma hos Johan just nu. sover här inatt. Just nu så ligger han och sover den jäkla tråkmånsen..han lanade tydligen inatt så nu är han super trött. jaja han kan väl få sova en stund till iaf. idag har jag inte gjort alls mycket. var ute med balto på en långis och mötte Marlies en stund runt tolv tiden. sen har jag typ bara chillat med volymen på max från spotfiy. Vet inte häller vad som händer ikväll om Johan ens orkar göra något speciellt? Imorgon ska jag också spendera min dag med min älsklings kille. eftersom han åker iväg till sitt lansställe på onsdag. Nu ska jag väcka honom snart. men vi hörs. Puss!




från badberget.


I'm back !

Godmorgon! imorse började mitt internet att fungera igen det har inte fungerat på två dagar faktiskt :) Idag tror jag det inte händer så mycket. kanske träffar någon en stund på dagen, vem vet? idagår så var jag ju på Johans konfirmation som var mycket trevligt. fick träffa många i hanns släkt och alla var super snälla. ska träffa honom imorgon också då vi förmodligen slaggar. jaja nu ska jag ta och göra lite te. ha det bra ;)



förklaring till dålig uppdatering

Hej ni undrar säkert varför jag inte uppdaterar. och det är för att jag har haft annat för mig helt enkelt. igår var jag vid badberget tillsammans med Linda, Lars Tobbe och Tim. sen senare på eftermiddagen så träffade jag johan. kom hem ungeför vid 12 på kvällen.. sen idag så har jag inte gjort så mycket en att fixat mig och åkt till johan. så nu är jag här ;) fast, han sover...så tänkte att jag kunde berätta varför jag inte bloggar. Sen imorgon så kommer jag vara borta typ hela dagen eftersom det är imorgon min älsklings kille konfimerar sig. så jag ska vara vid kyrkan vid 11.00 sen kommer jag vara hemma hos honom typ hela dagen tror jag. kommer typ vara med honom en hel del nu se kommande dagarna eftersom han åker bort igen till sitt landställe i typ 4 veckor.. och själv kommer jag också konfimera mig. så då blir det inte heller någon uppdatering på två veckor (mer..) jaja nu vet ni varför. men såklart så kommer jag uppdatera så mycket jag kan och får tid :) men nu ska jag väcka min pojkvän, nu får han inte sova nå mer. hare bra!


RSS 2.0