trött på kemi..

God kväll!

äntligen pluggat klart och nu är jag så trött så att jag knappt kan hålla upp mina ögon. så blir nog sängen för mig snart. Imorgon bitti så börjar dagen med NO prov. Efter skolan blir det hem och ladda inför dansen. Imorgon är det daniels dans vi kör som alltid på fredagar. Efter dansen så vet jag inte om jag drar till johan. Det beror på om jag orkar. Om inte så träffar jag honom på lördag istället :) jaja nu ska jag som sagt borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen. Tror att det blir snabbläsning i NO boken medans jag ligger där. 

men vi hörs imorgon!
puss!







mjölk choklad


Torsdag

Hejsan hoppsan!

hemm nu och ska snart sätta mig ner med lite no plugg. Har prov imorgon.. och eftersom att eftermiddagen spenderas åt pluggande så betyder det att det inte blir någon freestyle träning för min del idag. 
idag så har det vara en mycket chill dag i skolan började halv tio som vanligt och har bara haft 4 lektioner :) 
Men nu kära läsare sås ka jag ut i köket och göra mig en kopp te ;) 

Hare bra! :)





!


16.00

Hejsan! 

tänkte att jag kunde göra ett inlägg, har verkligen ingenting att göra. Väntar typ på att pappa ska komma och hämta mig så att jag kan få dansa nån gång. Längtar till dansen är sjukt taggad faktiskt :) ikväll ska jag också försöka att sätta mig ner med lite plugg. här mycket som ska hinnas med innan fredag. Och gud vad jag längtar tills fredag, om jag inte har berättat så berättar jag nu. Jo det är så att på fredag så går jag sista dagen i skolan kan man säga eftersom att vecka 14 och 15 så har jag prao och sen vecka 16 så har vi påsklov vilket betyder att jag slipper skolan i tre hela veckor!!! Fatta najs ju!

jaja nu ska jag sluta skryta om de. vi hörs senare puss!





20.34

Hejsan, har verkligen inte gjort någonting sen jag bloggade senast.. usch har skit tråkigt! men är ändå för trött för att hitta på något. Och kom på ör bara en stund sen att jag har två inlämningar + ett prov på fredag, jippie.., tror jag?
jaja nu kom jag på att jag kan ta och städa mitt rum. kul liv man har huh? ;) 

haha vi hörs senare! 





bara jag som hatar vädret?

ååh vad jag blir glad när statistiken höjs! 

nu har jag precis kommit hem från skolan och ska strax ut i köket och göra mig ett par mackor och lite te till det och sedan bara krypa ner i soffan framför tv och bara ignorera vädret som är utanför! usch vad tråkit allting blir när det är sånt här skit väder! idag är det ingen dans och inget plugg vilket betyder en slapp eftermiddag/kväll. 

jaja mer har jag inte att säga men vi hörs om ett tag :)
Puss!



Godnatt♥


trött som fan, så nu säger jag godnatt :)


två av mina favoriter just nu..






Godnatt

Hej, är hemma nu från middagen, och ska nu gå och tvätta bort mitt smink och sedan gå och sova. måste orka morgondagen ju ;) jaja mer hade jag inte att säga, vi hörs imorgon 
Puss!







Louise tipsar!

Hej louise!!
Jag tänkte ställa en fråga till dej...
Jag tänkte, du tränar ju så mycket. Jag tränar också och jag svettas som en gris!! Det luktar också!' det e inte så kul.. Jag har testat allt!! Snälla louise. Hjälp mej. Vad ska jag göra??
Ps. svettas du och luktar du svett?

Tjena Siri ;)

mitt tips är att pröva deodorant om du inte testat det än ;)
och det är klart jag svettas, brukar tänka så att om jag inte svettas under en träning så har jag inte jobbat tillräkligt hårt som jag borde gjort ;) jag själv använder deo och för mig hjälper det för att inte lukta.



själv använder jag denna ;)

mot stan med brudarna ;)

Hej, nu har precis fixat mig klart och är nu redo för att dra mot stan tillsammans med brudarna :) vi ska fira Amanda som sagt. ska bara borsta tänderna innan jag drar ;) jaja oufiten idag blir en tröja trån H&M, svart kofta, Gåra jeans (uppvikta) och svarta converse ;) och så skinjackan. jaja nu måst jag gå vi hörs senare. Puss!



@johan

Tja!

är hemma hos johan just nu och vi kom precis hem från täby där jag köpt en present till mig kära Amanda som fyllde år igår :) sover även här inatt. vi ska väl ta och mysa till det med lite godis och chips och sånt. Imorgon bitti så har jag gruppträning vid 11.00 då jag har för mig att vi ska fotograferas till tidningen.. jaja nu ska jag vara social mot johan vi hörs!

puss!


Ras Cricket





10.51

Godmorgon!

inatt så sov Marlies här. igår gjorde vi inte så mycket mer än att titta på TV. efter big brother och en massa andra program så blev det sägen för oss :) och nu har vi varit vakna i ungefär en timme. idag vet vi inte rktigt vad vi ska hitta på men vi ska nog dra hem till marre en stund snart. 

jaja, ville bara blogga lite så att ni vet att jag lever :)
föresten, jag lyckades att få en prao plats på ett Café vid centralen! ska bli skit kul.

Puss på er!







här langar vi snyggaste bilderna... så ni vet ;)

@upside

Tja :)

just nu sitter jag på pappas kontor och väntar på att han ska komma tillbaka från ett ärende. När han kommit så ska vi åka direkt för att först käka nått för jag är super hungrig och sen ska vi ut och leta prao plats till mig. Har ju prao vecka 14 och 15 och just nu så har jag bara en prao plast som är under vecka 14 så behöver liksom en till :) Sen efter att vi har letat så ska jag och pappa mot söder för att kolla på Jessicas produktion (stavning?) där hon kommer dansa och ha som en show, som vi var inbjudna till :) ska bli jättekul att se! Efter det så ska jag hem och sova! haha är skit trött redan nu. Tur som man har så har man studiedag imorgon så ingen skola för mig inte.

jaja, nu tycker jag pappa får ta och komma, är ju skit hungrig! hehe, vi hörs senare!
Puss!


17.00

Hejsan på er! 

ska strax dra ut i köket och ta någonting och äta innan jag drar till dansen. Efter dansen kommer jag förmodligen inte gör mer än att duscha och sedan gå och lägga mig..om man tänker på hur himla trött jag är just nu. Har inget mer att säga. Vi hörs!








Onsdag

Godmorgon på er! 

Idag ick jag upp extra tidigt för att bli extra fräsch och nu har jga precis kommit ut ur duschen och ska nu klä på mig och sedan käka lite frulle :) Idag har jag och min grupp redovisning i SO, där vi ska spela upp ett rollspel ungefär som vi inte kan alls..undrar hur det kommer gå. efter skolan som slutar vid två tiden så ska jag hem och bara ta det lugnt, sen senare ikväll så äre dans som gäller. Jup idag är det street med sara som vanligt. mer har jag inte att säga, utan vi hörs efter skolan. Puss!



Louise tipsar!

Jag tycker om en kille jätte jätte mycket. Härom dan frågade han om jag vill bli tillsammans med honom. Jag tycker om honom jätte mycket men ändå sa jag nej!!! Hur kan jag?!! Vad ska jag göra nu??? Jag vill så jätte gärna vara ihop med honom.... Snälla ett litet tips!!

Hej! Det jag tycker du ska göra är att snacka med killen och säga vad du verkligen känner. Lovar att du kommer ångra dig om du inte gör det. För vad är det värsta som kan hända egentligen? Om han säger att han inte känner desamma så är det bara att försöka gå vidare. Men det tror jag inte han gör eftersom han frågade om du skulle kunna tänka dig att bli tillsammans med honom:) Jag tycker alltså att du ska ta och snacka med honom, våga och satsa lite :) lover att om han inte känner desamma så kommer du säkert hitta någon annan skit söt och snäll kille som är mycket bättre :) 

Kram!



naaaveeeeeeeeel


15.50

Tjenare!

hemm från skolan nu och ska bara ta något att käka sen ska jag börja dra mig mot bussen :) ska till johan. vet inte hur länge jag blir kvar där men det blir nog ett tag. Men sen när jag kommer hem så lovar jag er att ni ska få en bättre bild på min nya piercing. glömde helt bort det där igår...jaja vi hörs senare!

Puss!





kunde inte vänta!!!



ni ska självklart få en bättre bild senare.., men nu ska jag byta om och käka och sedan börja dra mig mot dansen 
Hare!

Så himla coola!

http://www.youtube.com/watch?v=Xqwx2U8uu9g

http://www.youtube.com/watch?v=Xqwx2U8uu9g

http://www.youtube.com/watch?v=t9RRQV7H4Is

Besluts ångest!

Hej på er! snälla kan inte ni hjälpa mig! som ni kanske vet så har ju jag tagit hål i naveln och har haft det ett tag nu. Och nu har jag verkligen tröttnat på min percing. Så nu vill jag byta men problemet är att jag har kollat runt på massor men jag hitter ingen som jag verkligen vill ha! så därför undrar jag om ni kanske kan hjälpa mig med att välja ;) Har ni någon speciell bild på någon navelpercing eller ni kasnke vet en hemsida som har en massa snygga percingar, så kan ni väl maila mig antingen Hemsidans adress eller en bild på någon som ni själva tycker är snygga. 

[email protected]

Behöver er hjälp! 
Puss på er!



Bästa!


Matematiksöndag..

Godmorgon gott folk!
allt bra med er?

med mig är det toppen. även om fast jag redan vet  att dagen ska tiilängnas till matteplugg, yes jag har matteprov imorgon och känner att det bara måste gå bra! gruppträningen var också tydligen inställd eftersom att det var många som var i kalmar igår och tävlade så dom kom hem sent i natt. Men grattis till finalisterna :) hörde att det belv runt 11 pallplatser! mycket bra jobbat! :)

jaja nu ska jag käka lite frulle sen blir det som sagt matte. Hare bra. Vi hörs sen puss!





Balett på kanal 2!



10 månader ♥








08.31

Godmorgon! är så jävla tött och fattar verkligen inte varför jag vaknade kl 08.00... och nu kan jag inte somna om :( men det kan tydligen johan så han ligger och sover just nu. Idag firar vi våran tio månaders dag fast vi har ingen aning om vad vi kommer hitta på. Troligen så gör vi nog inget speciellt. jaja nu sk ajag gå och vara taskig och väcka honom.. har tråkigt. Hare bra, hörs senare puss!





Gal1 coola


bass!!!

titta vad pappsen kom hem med :)









nu blir det dunka, dunka :P

fredag

Hej på er!

Har precis städat klart mitt rum så nu är detrent och fint :) ikväll så är det dans som gäller och sedan en mysig kväll tillsammans med Johan som också sover här :) Vet inte vad vi tar och hittar på med blr säkert en och en annan film. mer har jag inte att säga. Men vi hörs senare. Puss!





Inte mer snö!!


17/3

Hejsan!

kom precis hem från skolan. Idag så blev det inget matte prov eftersom jag och två andra gick och frågade om vi inte kunde skjuta på provet tills på måndag och att vi inte riktigt kunde vissa saker på repetitions bladet. jaja så då hinner jag plugga lite i helgen och könna mig extra säker tills på måndag ;) Men iallafall så ska jag snart byta om och se till att käka något innan vi drar oss mot ormsta station för att ta tåget som går mot östra vid 16.35 :) 
Mer har jag inte att säga, vi hörs senare! puss på er!


Såhär har jag sett ut idag...


Jeans - Ginatricot Linne - Ginatricot Tröja new yorker


Osminkad

Freestyle :)

Godmorgon! uppe extra tidigt idag eftersom jag verkligen inte pallade duscha igår..så duschade nu på morgonen istället. Idag har jag matte prov hom jag är jätte nervös över eftersom jag verkligen hatar matte och får liksom inte in det i huvet... men vi håller tummarna på att det går bra. Efter skolan så Tar jag och erika tåget in till stan för att möta upp pappa som kör oss till järfälla. Jup idag är det träning med sofia! jaja nu kanjag tyvärr inte sitta här så mycket länge till utan måste se till och torka håret. Men vi hörs! Puss!



Godnatt♥

Hej på er nu hoppar jag in i duschen... sen ska jag sova, är sjukt trött efter denna dag. Vi hörs imorgon. godnatt på er!


puuuuuss!

För er som vill veta vad jag käkat idag...




Har ju såklart inte ätit matteboken... hehe

när man inte orkar bry sig..

outfit





för er nattugglor!

Den här har jag tagit från Anglica och Jessicas Blogg.

KÄRLEK
1. Är du singel nu? Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? aa.
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? jep, har ett just nu.
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nej
5. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej, skulle aldrig göra
6. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? har jag säkert.
7. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Från botten av mitt hjärta. yes
8. Sparat något från ett gammalt förhållande? nej, inte vad jag vet.

9. Somnat gråtande pga kärleken? ja
10. Varit otrogen? nej!

11. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? på lördag 10 månader!
12. Har du någonsin varit kär? jep!
13. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? säkert..

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? Yesbox ;)
2. Är du ofta med dina vänner? ibland, önskar att jag var oftare.
3. Säg namnet på en riktigt bra vän? har många, Men Linda är en.
4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? klart jag kan.
5. Har du hatat din bästa vän? aldrig hatat..

6. Litar du på din bästa vän? aa
7. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? nej

8. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja
9. Vart bor din bästa vän? Det beror på.. om hon är hos sin mamma eller pappa.
11. Har du många kompisar i din klass? jaa

12. Vilka/Vem är du mest med i din klass och pararell klass på skolan? Sara, Linda, Merlies Riina och Emma.
13. En vän som du känt sen du var liten? Hur liten då? Linda Rimbe, henne har jag kännt i 11 år nu tror jag :)

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? Johan
2. Sov med dig i samma säng? Marlies
3. Du delade ett riktigt skratt med? Pappa
4. Du gick på bio med? Min moster tror jag.
5. Du gick på stan med? Pappa
6. Du ringde? Pappa
7. Skickade ett sms till dig? pappa x)
8. Du kramade? Johan
9. Gjorde dig mycket ledsen/besviken? Vet inte..
10. Du skrev med på msn? ingen aning, var ett tag sen jag var inne där...
11. Du kollade på film med? Syrran.



Vilken dag..

Godväll allesammans! allt bra?

med mig är det super lite trött bara har haft fullt upp. ett prov, utvecklingssamtal, varit med johan och sedan kyrkan tills nu ungefär så det har inte hunnit blivit någon uppdatering. ska försöka ta igen imorgon.. får se hur det går eftersom jag måste plugga men ett och annat inlägg kan jag väl fixa ;) 

jaja nu ska jag ut i köket och göra te sen ska jag nog ta och sätta på en film som moi kan somna till :) 
hare bra så görs vi imorgon. Godnatt!







22.34

Hej! tänkte bara säga godnatt, imorgon blir det skola för efter som jag både har prov och utvecklingssamtal.. hehe halsen mår lite bätte faktiskt. Tror att den här lediga vilodagen var mycket praktisk :) men nu ska jag borsta tänderna och sendan blir det sängen vi hörs imorgon. 

Godnatt!



glitzit.se




Måndag

Godmorgon! idag blir det ingen skola för min del..vaknade upp med och hade ont i halsen..och känner att jag heldre mår bättre imorgon än mycket sämre så att jag måste vara hemma resten av veckan.. eller har jag fel? ska snart gå och lägga mig i sängen och sätta på en film som man kan somna om till , innan de ska jag ut i köket och ta en till kop te. Vi hörs senare. 

Puss!






Godnatt

Godkväll, kollar på big brother men just nu är det paus. Efter programmet blir det sägen för mig. Vi hörs imorgon bitti :) hare bra, God natt! 





Kan inte tiden gå snabbare!?


tillbaks till pluggandet

Hejsan! kom precis hem från att ha varit nere hos nummer 15, vi kollade på videon från igår. och nu har jag sett och tänkt lite på vad som kan förbättras och ändras till nästa tävling ;) bra huh?
ska ta och sätta mig ner med tyka gerjorna igen. och sen blir det väl bara slapp resten av dagen. 
så att jag kan känna mig utvilad tills imorgon. jaja vi hörs senare. hejdå!




13.37

Hej igen! vad tyckte ni om dräkten?
men iaf, har precis duschat och ska snart sätta mig ner med tyska plugg..har prov på tisdag. och hinner inte plugga så mycket imorgon så det får bli idag isället. ja mer hade jag inte att säga. haha vi hörs senare! puss!


Tävligen igår :)









Inte alls många bilder.. eftersom bilderna blev skit dåliga...haha ska aldrig mer låta pappa ta hand om fotningen..
men här är bilde rpå min nya dräkt iaf ;) 



Godmorgon på er!

Kom hem sent igår kväll, runt 02.00 tiden.. jaja som tur så hate man satt väckaklockan och med det menar jag att jag bad Johan ringa mig när han själv hade vaknat. Skulle ha gjort något med honom idag men det blir inte så efter som han både ska till kyrkan nu på morgon och sedan match som ligger en bit här i från. Så vi gör något på Tisadag istället :) nu till gårdagen! jag och jessica gick upp vid nio (alldeles för tidigt) efter som att vi fick reda på när vi var där at vi skulle dansa vid halv 6, kanske till och med senare. jaja när tiden var inne och när vi hade värmt upp odentligt så hade vi direkt semi. Därbara 5 st dansare gick vidare till final. Och trodde inte mina ögon när jag fick reda på att jag var en av dom fem. Så i finalen var det Jag, Karolina, Isa, Amanda och Cassandra. Fyra stycken super duktiga tjejer! men iallafall efter finalen förväntade jag mig inget. utan jag slutade 5a :) är skit nöjd eftersom det var min första superstar tävling! 

Det gick även bra för andra dansare från flex som.. Malin Sigling som kom 1a i star klass och är nu uppe i superstar! Garttis. Sen har vi Natasha som Kom 4a och är också uppe i superstar. Och sen har vi Erika brismo och Josefin Due-boje som kom 1a i par :) Grattis tjejer!

(Bilder från tävlingen är påväg)




Mot örebro

Hej tänkte att jag kunde blogga lite ;)  dom kommer när som hällst och hämtar mig . jaja nu måste jag gå! hare bra puss!




Fredag!

Godmorgon! har faktiskt rätt pigg om man tänker på hur sent jag satt uppe igår och strassade min dräkt.. haha idag är det fredag och jag är super taggad för imorgon :) Efter skolan idag så ska jag hem och packa för runt fem,sex tiden så kommer jessica och hennes pappa och hämtar oss :) då bär det av mot orebro och där tillbringar jag natten.

jaja tänkte bara visa en bild på ett linne som jag fick av johan igår, haha han skämmer verkligen bort mig den jäveln! jaja det är ett vitt Ed Hardy linne :) jätte fint tycker jag. nu ska jag torka håret och fixa mig lite sedan gå ut i köket för att äta frulle. Ha en bra dag! 

Puss!





mot Täby kyrkby!

Nu kommer dom alldelses strax och hämtar mig :) 



Hej jag hatar tyska..

Tjenare! nu sitter jag här igen framför datorn när ja egentligen borde plugg.. min dans börjar kl 18.30 då jag får skjuts. efter dansen så ska jag hem och hjälpa mamma som ska sy färdigt allt idag. och sen är det bara att sätta sig ner och strassa. sjukt mycket stenar som vi måste strassa till på lördag så det är premiär för den nya dräkten. jaja nu ska jag faktiskt ta och sätta igång så att jag får detta gjort. Hare bra! 

Puss!





klockren!





Godmorgon!

Hörde precis att mitt te är klart så ska strax ut i köket och göra mig lite frukost. efter det lär jag väl fixa mig. idag är det kort dag i skolan sllutar kl 2 så det är skönt ;) efter skolan så ska jag hem och sätta mig ner med lite tyska läxor och sedan börja dra mig mot dansen. Idag är det street med sara så på med de stora kläderna. 

Men vi hörs som sagt då. Men ni får ha en toppen dag! Hejdå



Imorgon kommer min älskling hem :D





16.54

Hejsan! har varit hemma ett bra tag nu. Fick sluta en timme tidugare idag pga att vi inte hade någon lärare på sista lektionen. och det jag har gjort nu när jag kom hem och ända fram tills nu är att jag suttit ner och jobbat på en engelska uppsats som ska vara inlämnad imorgon :s och jag är inte klar utan har rätt mycket kvar. men jag får väl ta och kämpa vidare. 

Ikväll är det inte någon dans eftersom det är tisdag men det betyder inte att det bara blir slapp för mig utan måste hjälpa mamma med dräkten..har en del kvar. och för er som vill att jag lägger ut en bild på hur långt jag har kommit så kan jag inte det eftersom jag både inte får och för att jag ska vänta med att visa den tills på lördag ;) men kommer såklart ta en massa bilder undertävlingen så att ni andra som inte var där också kan se den. 
jaja nu ska jag ta och jobba vidare. Vi hörs! Puss! 



Tisdag

Sämst uppdatering igår.. men när jag kom hem från dansen så käkade jag,duschade och sedan var jag tvungen att hjälpa mamma med syningen. Och då var klockan redan mycket. jaja idag är det skolan igen och känner att den här dagen kommer bli skit dyrg, började med att jag försov mig. jaja, nu ska jag inte sitta här och babbla utan nu måste jag se till att ta mig till skolan. Hare bra!

Puss!


Måndag

Hej! nu är första dagen avklarad..bara några veckor kvar tills påsklovet då ;) Senare så ska jag på dans. Ska verkligen köra hårt idag eftersom det är tävling i helgen som jag redan sagt felar tusen gånger känns det som. och här är svaret på kommentaren om man kan få se min dräkt. och det kan ni tyvärr inte få göra och det är både för att min freestyletränare (sofia) som designat den säger att jag inte får det och för att premiär på dräkten blir i örebro.
Men för er bloggläsare som inte dansar, så behöver inte inte oroa er för att ni inte kommer få se den.  för jag kommer lägga ut en massa bilder från tävlingen ;) 

jaja nu ska jag ut i köket och göra mig en macka, Hare! :)



Big brother

Hej igen! sämst uppdatering känner jag..eller vad känner ni läsare, men dom här senaste dagarna har jag säriöst bara suttis och strassat min dräkt som jag hade tänkt att ha nu på lördag i örebro :) jaja nu blir det big brother :) 
puss!



Söndag..ni vet vad det betyder..

Godmorgon!
idag gick jag upp vid nio tiden och har suttit och strassat ända fram tills nu.. är så jävla trött på att strassa..satt också hela gårkvällen. usch så nu tyckte jag att jag förtjänade en paus ;) idag ska jag vara hemma och bara tar det lugnt sista dagen på lovet från både dans och skola. Och imorgon på dans träning är det hårdträning som gäller för mig och min singel dans. ska ju tävla SS för första gången på lördag, nervöst!
jaja, nu mina kära läsare så ska jag ut och göra mig lite te.
Puss!

så skulle jag gjort..

-Hej louise!!
Jag skulle gjärna vilja börja dansa.. Jag har tänkt på det flera år. Då är det bara ett litet problem.... Jag känner några tjejer som dansar, dom snackar skit bakom ryggen på mig. Jag vågar inte börja för att jag e rädd att dom ska börja snacka om mig igen, vad tycker du jag ska göra? Puss

''Jag skulle skita fullständigt i dom här tjejerna och börja dansa om det var det jag ville. Dom här tjejerna som du snackar om, är inte ens värda din uppmärksamhet så det är bara att ignorera dom totalt ;) och du ska absolut inte vara rädd! Dom ska inte få hindra dig från att göra något du älskar. Kram Louise!''


mot Stockholms stad!

Godmorgon! 

ska snart käka frukost och sen börja göra mig i ordning. jag och pappsen ska ju som sagt in till stan för att köpa någon slags hatt till min nya singel dräkt :) och som jag sa tidigare så är syningen (''säger man så?'') i full gång. uppdaterar sen när jag kommer hem för nu måste jag skynda mig lite eftersom pappa redan är ready  to go ;) 

Vi hörs puss!



18.25

Hej igen!
tyget från glitzit.se har kommit och mamma sitter och syr för fullt! dräkten kommer blir super snygg ;)
nu sitter jag och väntar på att Linda och Emma ska ringa mig. allr vi tre ska dra hem till sara en sväng. idag har jag inte gjort alls mycket utan bara slappat :) imorgon ska jag coh pappa förhoppnings vid in till stan och dra till buttericks för att köpa en hatt till dräkten som vi sedan ska kläom. jup det var typ det jag hade att säga men vi hörs sen när jag kommer hem från sara.
Puss!

Hemmadag

Hej och godmorgon! 

vaknade nyss och ska snart ut i köket och käka lite frukost. idag händer ingenting utan tror det blir en riktig hemmadag för mig. igår så var jag med Marlies och hennes kompis Emma till ungefär halv 7. för då kom min moster och min syrra och hämtade mig. Vi skulle till kina restaurangen. Efter en super god middag drog vi hem och jag la mig ner i badkaret. Efter det blev det lite dator time och sedan bums ner i sängen. det var min går dag de :)

men nu kurrar min mage. Hare bra så hörs vi snart! :)


[email protected]

Hejsan!
Om ni undrar över något så kan ni maila Maria som är rektor för FLEX och ledare för tävlingsgruppen. Om ni anser att Nergykick har gjort något fel är det bättre att ni kontaktar henne och inte medlemmarna så kan ni reda ut missförstånd. det har hänt mycket i gruppen på grund av skador vilket är jättejobbigt och tråkigt. Jag förstår att ni undrar men det känns mer som påhopp och anklagelser än bara frågor. Då menar jag inte dem som frågar om överårighet utan byten och att det inte gått rätt till.
Mvh. Naomi





Späckat helt enkelt

Hej och god morgon! går kvällen igår har jag inga ord som beskriver så slut pratat om de...späckat helt enkelt

Jag och marlies vaknade inte för så jättelänge sen och nu sitter vi med en varsin kopp te i handen. vet inte vad som kommer hända idag. vi får se :) och angående det där med n'ergykick så har angelica rätt med de hon säger i de inlägget nedan. jaja, vi hörs senare :)

Puss!



Angelica svarar igen... hihi

Emma♥ om Svar på kommentar av Angelica!:
hehe känner mig lite trög så nu har jag en fråga överårig kan man väl inte va det finns väl högre klasser eller hur gammal är hon? :)
Svar: Jo men vi tävlar ju i 12-15 års klassen och Jessica skulle fylla 16 det året och hela gruppen kunde ju inte flytta upp :) kram

Svar på kommentar av Angelica!

Anonym om Medlemmar i N'ergykick :):
det där stämmer tyvärr inte alls, det är bara 3xHolm som är riktiga medlemmar, alla andra räknas som nya
Svar: Fast nu har du lite fel :) Jag skrev ju innan att vi bytte ut flera stycken förra året pga. att vissa inte kunde delta på olika tävlingar osv. Hannah byttes ut förra året pga. att Linnea inte kunde delta på EM. Så vi har bara gjort ''lagliga'' byten ;) Och ja! 2 av holmarna var nya förra året(om jag minns rätt) när det var några som slutade och Jsssica blev överårig det är kanske därför det känns som om dom är dom riktiga eftersom dom var med HELA förra året.
Här ska ni få se hur det har bytts ut.
Ursprungliga N'ergykick 2008.
Jessica, Louise, Angelica, Katarina, Ida & Isabelle.
Vi tävlade tillsammans i kanske ett år om inte mer(?) tills Ida och Katarina slutade. Då tog vi in Olivia och Erika Holm. Sen vid årsskiftet blev Jessica överårig och vi bytte in Linnea istället. Men Linnea blev skadad precis innan vi skulle tävla så då fick Jessica hoppa in även fast hon var överårig och ja det var fel och vi förlorade vår ranking den tävlingen. Men sen tog vi in Sophia som reserv på nästa tävling och det får man eftersom om någon är skadad får man ta in en ny. Sen kom Linnea tillbaka till VM och sen till EM bytte vi in Hannah eftersom Linnea var bortrest. Allt vi har gjort har vi tänkt igenom förutom det där med Jessica. Så inga fel här. Nu har ni förklaringen!
Ha en bra kväll ♥ Angelica

design; Louise and Sofia

Hej igen! fick också en kommentar om om in freestyle dräkt :) om vem som designat den och det är jag tillsammans med min freestyle coach Sofia Hernbrog som jag nämt många gånger i bloggen. Och det är min kära mor som sytt den :)






Louise <3 te

God morgon! fick kommentarer om att jag skulle lägga ut videos på när jag dansar och det är klart jga kan göra det är bara det att jag är sämst på att komma ihåg sånt.. men förlorar ju inget på att försöka komma ihåg :)
Vad ska man ta och hitta på idag? som jag sa igår så ska ju jag träffa marlies lite senare. vet inte vad vi ska ta och hitta på men nånting blir det ju :) innan dess så ska jag försöka att sätta mig ner med engelska grejerna. undra hur det går?...men nu ska jag gå ut i käket och göra i ordning lite te. Vi hörs snart! :) 






God natt

Hejsan och jag ber om ursäkt för sämst uppdatering idag men efter träningen så kom jag hem och var helt slut, så jag chillade mest. Tordde seriöst jag skulle soma. Men timmarna gick och till slut var jag färdig vilad. Så jag ringde Merlies och checkade vad hon gjorde, och hon gjorde inte så mycket så vi träffades. Eller hon kom hit till mig och vi kollade på en film ''kick ass'' hade inte sätt den men nu så förstår jag alla som säger attd en är jättebra. För det var den :) 

imorgon vet jag inte vad som händer hade bestämt med Marre att vi skulle göra något under dagen och att jag sen skulle sova hos henne. så, så är det. Tror att jag ska sätta mig ner med lite Engelska plugg som ska vara inlämnat innan vi börjar skolan igen.. hehe kul liv man har. jaja, tror inte det blir så många timmar ängnat åt det.. 
men nu ska jag sova. men vi hörs imorgon! god natt



DISCO FREESYLE

Godmorgon! Kvällen igår slutade med att jag Mailn och erika hade en film kväll. dock han vi inte titta klat på alla fem utan bara tre filmer hann ses, ''Grace'', The social network'', Tusen gånger starkare'' Idag så ska jag ta tråget som går från vallentuna kl 12.53 in till Östra och där så hämtar pappa upp mig och kör bort mig till Alvik (tror jag det hette) där jag för andra gången i år ska träna freestyle. Tror inte det blir så mycket akrobatik utan mer dans efter som vi kör i en dans hall men man vet aldrig med sofia...

jaja nu ska jag ta och käka lite frukost och sen så småning om dra mig mot bussen. Vi hörs senare!
Puss!

RSS 2.0