vi hörs och ses nästa år!


Facelook

lösögonfransar


Flätlockigt hår


outfit: Vit skjorta/blus och Jeans (fint men ändå uppklätt)





Peace out!

tagga,,?

Tjenare! snart börjar det bli dags för mig att börja göra mig i ordning inför kvällen/natten.. ;) mamma håller på att duka och pappa är i köket och gör i ordning maten. Och stämningen är i full gång. Som jag sa tidigare så börjar kvällen med god middag med familjen. lär bli ganska lång maddag. efter det ska jag packa grejerna och dra mig mot Linda :) tror det kommer bli en fullspäckad kväll! nu ska jag hjälpa mamma som ropar!

Puss!





Bild på outfit kommer strax :)

Godmorgon!

allt bra med er?

jag ska strax ta och käka lite frulle sen börja städa mitt rum så att det blir nyårs fint :P sen vet jag inte riktigt vad som händer..får ta dagen som den kommer helt enkelt ;) Juste måste även kolla upp vad kvällens outfit kommer se ut, har faktiskt inte bestämt än.. har liksom inte hunnit. Tror det bli något enkelt men ändå en massa glitter! hehe, nej nu vet jag inte vad mer jag ska säga. Hare!


BIO MED ÄLSKLING!

Hur äre med er? med mig är det bara bra om man bort ser från att jag är jätteförkyld! Idag så har jag varit med min älskling och kollat på bio. mycket trevligt. Vi kollade på ''easy A'' (romantisk komedi) mycket bra kan jag säga. Kom faktiskt precis hem från stan. och är ganska trött..sitter här i min bebisrumpedräkt och ska snart sätta mig framför TV.

Imorgon är det nyår och den firas först med familjen med en stor middag. Sen påå kvällen så firas resten av nyåret tillsammans med Linda. Usch vad jag är taggad! hehe nej nu ska jag ta ett glas cola sen kolla på tv :)
Vi hörs, HARE





väsjöbacken


tror jag håller på att bli sjuk..



Imorse vaknade jag med halsont.. tror jag håller på att bli sjuk. Buhuu! Orkar verkligen inte, inte nu iallfall. Har så himla mycket planerat som närmaste dagarna. nyår och sånt ju. Aja vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Idag kanske det blir att jag träffar Johan. Jag vet inte det beror på hur jag mår. Igår fick jag min bräda föresten! helt färdig monterad och klar för att åka i backarna ;) 

Men nu mina trogna läsare så ska jag gå ut i köket och göra lite te. Puss!



vet ni..

Hejsan alla glada läsare! :) 

vet ni vad jag hade tänkt att göra nu?...jo, jag ska basta!  wiiiie! 


Gammal..

Svar på kommentar.

Hej fick en kommentar på vad det ungefär kostar och om det är mina riktiga naglar eller tippar.

Och svaret på det är att för mig har det alltid kostat runt 500 kr att göra mina naglar. Oftast så kostar det de men på riktigt dyra ställen kostar det säker runt 1000 kr. Helt sjukt för ett par naglar jag vet. men för ett resultat som ungefär mina så får man dom för ungefär 500 kr. Och svar på den andra frågan om det var tippar eller mina egna så är det tippar.. idag gjorde jag dom extra långa faktiskt. Brukar vilja ha lite kortare bara för att de oftast är enklare så men inte idag :P 


Fick en till kommentar om vart jag gör mina naglar..

Och det har faktiskt aldrig varit på samma ställe nån gång. Utan jag har gjort på tre olika ställen. Men nu gjorde jag på ett ställe inne i stan som heter  beauty Academy 








då var det avklarat!

Halloj!
för låt för typ inge bloggning igår och idag men jag har iallafall sovit hos Amanda tillsammans med klara :) mycket trevliga tjejer det där ;) idag har jag och Amanda varit i stan för att för det första fixa våra naglar :) och är mycket nöjd med resultatet! nu är iallafall den saken avklarad ;) Efter typ två timmar på nagelsalongen så drog vi oss in mot shopping gatorna. där det blev lite shopping åt Angelica som fyller år på söndag :) efter det blev det hemåt! och nu sitter jag här i min underbara Onepiece... oväntat?
Nu ska jag faktiskt gå in i köket och hälla upp ett stort glas cola till mig själv :)
Hare!
Fransk manikyr med vitt glitter som topp :) (tänkte ta mörk lila men det blev inte så :P..)

(Y)




RUBRIK

Tjabba tjena!

när jag kom hem från Johan satte jag mig direkt framför tv har gjort det sen dess.. :P
Ska ta och ringa Amanda också.

Idag var jag som sagt med johan. mycket mysigt och trevligt :) haha körde wow... var sådär bra på det asså..XD
imorgon ska jag och amanda in till stan för att göra naglarna. Och för att fixa lite andra saker. vet inte vad som häner riktigt ikväll. men jag och amanda snackade om att slagga men vet inte om det blir så. aja nu ska jag gå och ta någonting och äta sen ringa Amanda. Hare!







god morgon !

Hur mår ni idag, bra? själv mår jag super!

Igår kväll så blev det en tredje och sista film..''Arn'' sen efter det vara bums i sängen. Idag ska jag som sagt vara med Johan fram till halv 5 eller någonstans där. sen vat jag inte vad som händer. kanske ringer någon trevlig kompis. who knows? ska strax gå ut i käket för att fixa i ordning lite frukost till mig själv sen blir det nog en lång och härlig dusch. Hare bra så hörs vi väl snart igen!

Puss!



ny hjälm ;)

godkväll alla kära läsare! nu har jag precis kollat klart på film nummero 2 ''Det kvinnor vill ha'' heter den. har också snackat med pojkvännen och bestämt med honom att vi ska hitta på något imorgon :) längtar! har tänkt på honom hela dagen, varför vet jag inte xD aja gär är iallafall en bild på den nya hjälmen jag köpte idag på XXL :D mycket nöjd! 

Nej nu ska jag kolla om det finns någon mer film eller om jag bara ska umgås med mina päron :)
vi hörs imorgon!





Ice Age 2

Hej och förlåt för sämst uppdatering idag och igår! Idag har jag inte gjort så värst mycket. Amanda och Angelica sov hos mig inatt och vi blev väckta vit halv ett tiden av mamma. Jag skulle iväg till Arninge med familjen för att fixa lite grejor med snowboarden. och lite små fix. Och det har typ tagit hela dagen eftersom vi vakna så sent. Och nu sitter jag här med min älskade OnePiece och bara myser! har precis kollar klart på ice age 2 tillsammans med pappa :) och väntar nu på att Johan ska ringa.. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Men på tisdag där emot så ska jag och Amanda fixa naglarna tillsammans :D  

Nej nu orkar jag inte sitta vid datorn längre. Hare!



15/12

godmorgon folket! hade ni en bra julafton igår? det hade jag iaf. snart ska jag in i duschen om erika kan bli färdig någon gång..sen blir det hopp in i min nya onepiece! hade fått två kommentarer om vilken storkel jag hade och vart dom finns att köpa och jag själv har xs. och var dom finns att köpa är på ''mäster samuelsgatan 11'' i stockholm :) finns bara två butiker och det där är en av dom ;) sen kan man också beställa på nätet såklart :) http://Onepiece.se

Nu är äntligen Erika klar. Vi hörs senare! :D 



0.31 till 0.34 HAHAH


Mer julklappar

Godkväll! just nu så sitter jag hemma hos mina kusiner och bloggar via deras ipad och hela familjen Holm är också här. Vi Har precis käkat och nu är jag verkligen super mätt. Vi ska strax ut och tända några tomtebloss och sen efter det så blir det dikt läsning där två eller tre utav barnen läser upp en dikt som heter tomten då himla mysigt! Sen blir det nog fler julklappar :) efter det ska vi alla bara umgås. Sen blir det upp till 28 ingen och på med min älskade onepiece :D hehe nu söka jag vara social mot alla. Ha en toppen jul så hörs vi antingen ikväll eller imorgon bitti. GOD JUL

Onefuckingpiece!!!!








Binningar för er som undrar ;) 




















5 minuter kvar!


God jävla jul på er då!

Hahah, rubriken ett citat från pappa som vi får höra varje jul morgon :P
Alla gick upp vid typ tio idag och vi ska strax käka lite frulle tillsammans. sen säger mamma at det blir en gemensam promenad med balto. Sen när vi kommer hem så blir det julelunch.. sen blir det öppning av julklappar!! wiiiiiiiiiiiie hehe sen blir det väl rätt chill ett tag sen ska vi börja göra oss i ordning för att gå ner till mina kusiner och fira jul där :) det är typ det som kommer hända idag :) nu ska jag gå och käka fruksot.

HARE och god jul igen :D


Julafton imorgon!

Hejsan :) idag vaknade man vid ett... haha lanet gick bra om man bortser från att jag somnade vid halv tre ungefär XD haha och angelica var uppe ända till 6. Sen vaknade jag och vi gick och borstade gaddarna ;) haha vi skapade en familj som flyttade till universitet ..vi skapade även Filip och Johan. aja igår pyntade vi också vår julgran :P blev rätt bra iaf. Nej nu ska vi dunka lite musik :P sen senare kanske jag tar och träffar Johan :) Hare!















Laaaaaaaaaan

Shulululul sweden! Nu är jag med min andra man (sorry johan!...) Angelica aka sims-ängie. Vi ska snart börja gamea som ni vet, taggade x1000! Vi ska såklart vara uppe hela natten iallafall jag eftersom Angelica antagligen kommer somna, som vanligt.... Men vi har lite redbull och massa cola som kommer hjälpa oss genom den lååånga, mööörka natten. Nej men nu ska vi börja! Vi hörs antagligen under kvällen/natten. Puss!

jullov

hej alla morgon pigga lärare! inatt så sov Amanda här. träffade henne redan igår då hon, jag och Angelica drog in till Täby en snabbis för att köpa dom sista julklapparna :) sen efter det så drog Angelica hem och vi drog hem till mig. Idag är det julavslutning som gäller för mig. fyFan vad skönt att veta att man inte behöver gå till skolan imorgon! eller vad tycker ni? live spänd är jag också för mina betyg... vet verkligen inte hur det har gått. Aja, nu ska jag väcka Amanda som har såklart somnat om xD tror det blir lite frulle . HARE! svar på kommentar om jag skulle kunna lagga ut bilder och videos på när jag gör olika trix/viga säker. och det kan jag säkert ta och ordna :) och en sak till, alla kommentarer där ni tipsar och önskar om saker som jag ska lägga ut på bloggen läser jag och tar till mig :) Skit kul, blir mycket roligare då som jag alltid sagt... desto aktiva lärare desto aktivare blir jag :p

bara jag som har en normal pappa?


Är med i Vallentunasteget


Dansdräkter genom tiderna...

Inte exakt min första dräkt men det här var iaf min första dräkt med glitter ;) 



Silverklass




Guldklass






starklass






Freestyle 

Och nu förhoppningsvis ännu en ny dräkt påväg till ss :D



Samsung wave

Har fått två frågor, första var om jag kunde gå ner ända ner i splitt och det kan jag ;)har kunnat ända sen jag var liten :P den andra frågan var vilken mobil jag har :P och jag har en samsung wave :)





dags att börja stretcha lite igen :O

Hahah, känner nu att jag blivit sjukt stel nu när dansen inte är igång..INTE BRA!
dags att börja stretcha!







SO..

Hejsan, just nu sitter jag i skolan och jobbar SO för fullt! har ju elevensval som jag kanske har nämt och dum som man är så har man valt SO till dom sista dagarna... men som tur är så är det bara imorgon kvar för på onsdag slutar vi för fa-an skolan! fatta skönt ju! Längtar! idag efter skolan händer nog inte så mycket tror jag. Ska typ hem och göra ingenting. också rätt chill ;)

vet inte rikigt vad mer jag ska säga.. Ni får ha en toppen dag! så höres vi :)
Puss!


foto: moi

vet inte varför jag lägger upp en bild på marre..men tycker den är rätt ball ;)

Jul


Bara pyttelite brända :) 

HAHAHAHAHAH !


Söndag

Godmorgon!

hur mår ni? själv mår jag super om man  bort ser från min hemska förkylning. Idag har jag bestämt att dagen ska börja med att jag ska städa mitt rum punkt slut! det ser faktiskt inte så najs ut. Sen så äre så att min farmor fyller år idag så vi i 28:an ska dra oss ner till 3:an så småning om. sen efter det så kanske man tar och träffar johan. Blev tyvärr inget igår. Sen kommer också min moster hit vid 18.00 och hon hade tänkt att baka lite med oss. Lite julbak ;) det är typ det som kommer hända today.


Nej nu ska jag ta och käka lite frulle, sen börja med mitt städande. Hare bra och njut av söndagen! ;)


så man ser ut...


PARTY

´Hej alla kära läsara :) Idag vakande jag vid tolv tiden och nu ska jag starx ta och käka lite lunch. Igår efter skolan var jag med johan. Sen efter det drog jag hem och bytte om till fest klänningen! jo för att jag och tjejerna skulle ta och fira våran kära sara. Hon fylde år förra veckan och vi fick inte fira henne för hon var borta den helgen så det blev av igår. myckat dans och mycket kul! när jag kom hem igår så var kl typ 11 tror jag om inte mer. jag var iallafall sjukt trött efter all dans så jag typ somnade direkt. nu efter jag käkat lite ska jag träffa Emma en stund. sen ska jag ta och ringa pojkvännen och se vad han gör :P aja nu ska jag typ käka. sen ska jag se till att klä på mig lite kläder ;) HARE!


(bilder blev också tagna igår så det kommer sen ikväll)


SVAR!

Har Olivia börjat tävla i freestyle?
SV; nej, själv tycker jag att hon ska det tror verkligen det skulle gå super för henne! 


Vad har du för storlek i BH och i jeans? :)
SV; 70B/75B..hmm, bra fråga det är olika :) 


hur många gånger har du haft sex ?
SV; Räknar inte...

har johan stor ?
SV; haha.. xD? vet inte riktigt hur jag ska svara på det...

HEEJJ :D 
Hur många bakåtvålter kan du göra på studsmattan i rad?? :)<3
SV; ärligt talat så kan jag inte göra mer än två tror jag... :P 


kan du hålla med två händer i backcatchen ? :)
SV; ja, det kan jag. Men släpper taget efter ett tag. :) 

kommer du ha tävlingens dansare ??
SV; jag vet inte riktigt. Eftersom jag själv tävlar och har mycket att tänka på så vet jag inte riktigt. Men Kanske i framtiden :) 


Hej! vad tycker du är viktigt att tänka på när man dansar på tävlingen? :) har du några "idoler" inom discon? :) va är ditt mål med discodansen? :)
SV; Det finns mycket som är viktigt. Men det viktigaste är att Värma upp innan man går ut på golvet så att man inte skadar sig. Sen är det också viktigt att ha druckit och ätit ordentligt ;) och såklart ha kul! 
Jag nästan avgudar en tjej som heter Louise Blom, Vet du vem det är? Hon är iallafall sjuuuuuuukt bra! :D 
Jag har inte något speciellt mål. Men vill ju såklart att det ska gå så bra som möjligt :) 


Hur är Sofia som tränare?
SV; Sofia är den bästa tränaren jag haft ärligt talat. Visst är Ida Warg toppen men Sofia är grym!! hon ger en verkligen allt, Man lär och får så himla mycket av henne. Tipsar om att ha henne som privat coach! 



designer du disco kläder till annat folk?
SV: Nej det gör jag inte..,har aldrig hänt :P men om någon frågar mig om man vill att jag ska göra en skiss så är det ju klart att jag kan göra en.  Pratar också med en om vad man vill ha för färger, tyger...Stil :) 




äter du regeelbundet för tävlingarna och det här? eller smaskar du i diog läsk eller godis då och då?*?
SV; om ni läsare tror att jag louise inte äter godis,chips eller dricker läsk så har ni heeeeelt fel uppfattning XD
Men det är klart att jag försöker att vara nyttig :) Men det händer rätt ofta att det blir tjockis kvällar :P 



Tycker du att det är fult när tjejer är långa eller föredrar du hellre korta?
SV; nej jag tycker absolut inte att det är fult att vara tjej och vara lång :) 



Hur lång är du ? Vill du bli längre och isf hur lång?
SV; Jag har 161 cm ungefär :) jag skulle vilja bli lite längre ungefär 165 - 170 :) 


När fyller du år?
SV; Jag fyller år den 18 januari :) 


hur kan du tävla för flex när sofia är din tränare och hon är för BF?
SV; Jag går på flex ;) sofia är bara min privat coach, som jag tar lektioner av :) 

hehe, när kommer du svara på alla frågorna sen? ;)
SV; haha frågorna kommer besvaras idag som var imorgon igår ;)


jag väger 39 kg och är 161 cm, är jag tjcok ? :$
SV; neeeeeej absolut inte! jag är 161 cm och väger 45 kg.. och jag är inte tjock! tips gå upp i vikt ;) 


Hur länge tror du att du och Johan kommer vara tillsammans? Är det inte jobbigt att så många tycker att han är snygg?
SV; jag har faktiskt ingen aning. Jag älskar verkligen den kille så om jag får bestämma så tar det aldrig slut :P 
aa, lite jobbigt är det. Men jag litar på johan till 100 % Och det kommer nog fortsätta va jobbigt men johan är min och det vet alla ;) XD



kan inte du lägga ut låttipps till bron-silver först, sen guld-star sen superstar-champion.. snälla? :D:D:D jätte många låtar då också!
SV; Det kan vi ta och fixa ;)


känner du någon som du vet uppskattar dig ioch så inom dansen??
SV; nej inte direkt :)


är dina föräldrar angarerrade när det gäller din dans?
SV; ja verkligen! Pappa är ordförande för felx styrelse och jobbar hårt för att vi i tävlings gruppen /showgrupperna ska få det så bra som möjligt och mamma syr typ alla mina dräkter :)


är din syster äldre eller yngre än dig och varför har ni olika hårfärg? :)
SV; Erika är ett år mindre än mig :) haha, har ingen aning. när vi var små så var båda vi blonda. Jag var typ krit vit i hårdet XD haha men den när vi blev äldre så ville jag tydligen ha mörkare hår och tillslut blev det typ svart... Och Erika har hållt sig till blond men hon har också varit brunhårig fast det var för längesen :P

Bara jag som får ont i ryggen genom att titta på det här?


Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)


Julmarknad

HEJ BLOGGEN!

Idag så var hela skolan i gamla stan på julmarknad. Där man fick gå runt och aa...typ handla julklappar. Själv fick jag med mig två julklappar hem som blev till Erika och Mamma :) nu Är familjen + Johan klar nu har jag bara till de närmaste vännerna kvar.. Är helt pank XD haha hur ska detta gå? jaja, Får lösa det helt enkelt. 

Ikväll ska jag bara slappa skönt efter en kall dag ute på stan. Känner för att göra i ordning lite te åt mig själv :) 
Sen ta och sätta mig framför TV. Imorgon hoppas jag att jag får träffa min Johan! Har inte träffat honom på en vecka, Helt sjukt ju och nu känner jag att jag börjar sakna honom. Juste ni får inte glömma bort frågestunden! Fråga på nu, För det är nu ni har som guldläge att fråga vad ni vill ;) Hare! 



Bra ide!

Nu blir det frågestund! Ta chansen och Fråga på!
(gäller bara detta inlägg)


mjuusik åt folket

Dj E-Maxx (Rocco Vs Bass-T Remix) - Make U Move



28 - Rhythm & Drums - DJ Manian


Tune up! VS Italobrothers - Colours Of The Rainbow

Förhoppningsvis naglarna nästa vecka :D

tjena igen, glömde att säga att idag snackade jag med Amanda Gumpert om att vi skulle gå och fixa våra naglar tillsammans nu innan jul. Så förhoppningsvis så blir de någon gång under nästa vecka wiiiiiiiiie! LÄNGTAR!
Så här såg mina senaste naglar ut då jag gjorde dom tillsammans med Jessica :D

mot kista ;)

Hej bloggen, förlåt för sämst uppdatering..har bara inte orkat efter helgen. Idag tisdag har det inte hänt så mycket..i skolan har vi elevens val och dum som jag är valde jag det jag hatar och är sämst på, Matte..haha kände att det kan vara ganska bra att ta igen lite. Aja vi tittar typ bara på film så det är ändå rätt chill ;) Nu kl 18.00 så kommer mamma och hämtar mig och Erika. Vi drar till kista en sväng nu på kvällen. dom har faktiskt öppet ända till 22.00 nu under julen ;) moster Nene hänge också med.

sen när vi kommer hem kommer jag säkert bara chilla gal1, kanske blir ett inlägg då också :) men nu ska jag kolla lite på tv innan mamma kommer, Hare! 



tredje advent


nordiska mästerskapen 2010












































Nordisk mästarinna!

Säg hej till den nya nordiska mästarinnan i disco freestyle!

kom precis hem från Örebro, jag och Jessica stannade en natt till. Kände att vi verkligen inte orkade åka hem så sent och komma hem mitt i natten.. Gårdagen slutade väldigt lyckat för min del. Började hela tävlingen kl 10.00 med att disco freestyle 12-15 år (jag) skulle göra en presentation. Då vi körde alla hiten. efter det var det en lång,lång väntan för mig. Jag skulle inte dansa förs halv 6 igen. Men såklart var jag fortfarande närvarande och hejade på alla andra dansare ;) när klockan väl var 17.30 så var det dags för direkt final. Som också gick super satte alla volter! Efter det var det bara att byta om inför grupp. Vi körde också direkt final. På prisutdelningen var det skit spänt hos mig och Sofia (min freestyle tränare) När de sa vem som kommit två så skrek både jag och Sofia! Kändes helt omöjligt! jag Louise Holm Hade vunnit! Och var från den stunden och är..Nordisk mästarinna i Disco freestyle! 

Prisutdelningen för grupp kom ju självklart också. vi slutade på en andra plats :) först 5 på VM sen 5 på EM och nu 2 på NM...kan inte berätta med ord hur stolt jag som lagledare är över oss! kommer sakna Natasha och Isabelle..Det var deras sista tävling nu på igår. Natasha blir för gammal och Isabelle den jäveln ska ta en paus. Sen får vi inte glömma de andra grymma placeringarna vi har angelica som kom på 6 plats! och Hanna som kom på första plats i rising star av 100 startande! Erika kom 4 i freestyle och 4 i par med Olivia! sort Grattis till er tjejer! Bilder från tävlingen kommer strax :) 

Hare Puss!





Snart åker vi!

Nu kommer snart jessica och jag har precis checkat allt en extra gång om allt är med :) Sen blir det biltur i ett par timmar, kanske mer. Donken på vägen? Hoppas :P är skit sugen! haha nu vet jag inte mer vad jag ska säga. Hare!
Jessica ;)

Kastanjevatten.



Kastanjevatten är en vätska man smörjer in på sin kropp med hjälp av en bumulstuss för att bli brunare, Det är inte som brunutansol utan man blir brun på direkten. Och det går bort helt bara genom att duscha ;)


Örebro här kommer vi!!

Hemma från skolan nu, och ska börja med att packa klart efter att jag bloggat lite. Ungefär vid fem kommer jessica och hennes pappa och hämtar mig :) börjar faktiskt bli lite nervös nu.. hihi
imorgon kommer jag stå där på dansglovet och bara ge allt! både grupp och freestyle då såklart ;) nej men hörni ni måste jag at och packa lite. Vi höres, Hare!




N'ergykick på EM i Danmark!


Fredag!

Godmorgon! nu ska jag strax dra till skolan, idag äre fredag som ni kanske redan vet..hihi det betyder Örebro efter skolan med jessica :) Har inte packat klart ännu.., men det får jag ta och göra efter skolan. Jag och jessica kommer inte bo på hotel, utan vi kommer bo hemma hos hennes farfar som bor där i Örebro precis där vi ska dansa ;) Nej men nu ska jag ta och borsta tänderna sen börja dra mig mot plugget. Vi hörs sen efter skolan!

Hare!





 Lika?


Lista



Kastanijevatten****

Tror ni jag kommer klara det?



så här ser det ut just nu....Tror ni jag kommer klara det till jul?


örebro imorgon!

Kom precis hem från skolan, Och kom hem med en lättnad. Är nu äntligen klar med allt skolarbete! har gjort alla redovisningar alla prov som behövs. Så jag är mycket nöjd :) ska strax kolla upp en buss sen blir det mot johan som gäller. Kan dock inte vara där så jätte länge. Måste hem och packa. Åker ju imorgon med jessica till örebro! Chrismas cup! (NM) på lördag! längtar, ska bli sjukt kul att få tävla ignen :) TAGGA!

nej men nu ska jag faktiskt kolla upp en buss som sagt, sen värma lite nyponsoppa ;)
Hare!




Heja Norge!

Madeleine Enersen Hellerød - Oktobermesterskapet 2010





Renate Berenett - Oktobermesterskapet 2010





Marte tangen - Oktobermesterskapet 2010





Pernille Brenni Brovold - Oktobermesterskapet 2010 - Spot



Förändring

Hejsan! idag i skolan hade jag två redovisningar både so och musik..haha sjöng för musikläraren. Undra om han är hör fortfarande eller döv.. :S sjunger verkligen inte bra! många av dom jag möter tror verkligen att jag kan sjunga men svaret på det är ett sort NEJ! men har nu VG i musik. Sitter här och dricker lite nyponsoppa. Mycket bra och nyttigt. Tips till er dansare ;) 

Föresten, viktig info!
Nej men har funderat på det där med blogg förändringen. Och har bestämt mig för Dans och Louise. Såklart så kommer jag fortsätta fota men kommer inte komma upp så mycket här på bloggen. Mer på facebook isåfall ;) vad tycker ni läsare om det? aja nu ska jag gå och hämta mer nyponsoppa.. Hare!




Flex julshow - efterfest!




















TIPS

Godkväll, har precis kommit hem från freestyle träning med sofia. Blev inget sovande efter skolan utan det var bara hem och byta om ;) haha, men fick en fråga om hur jag tränar inför NM, jo jag tränar den här veckan två gånger innan NM. Då vi kär rundor på dansen. Sen försöker jag också att gå igenom min dans/danser minst två gånger per dag! måste erkänna att jag kav vara ganska dålig på det men det händer rätt ofta faktiskt. Sen såklart att äta och sova rätt i en vecka innan tävlingen så att man är på topp när det gäller sen :)
Vill också säga att bilderna från efterfesten är på väg.., laddar upp dom just nu ;)


Godmorgon!

sitter just nu och käkar lite frukost. om ni vill veta vad så är det fil med bananbitar i..och såklart te.
idag har jag två redovisningar som ska göras, lite nevös om hur det kommer att gå. för ena har jag inte koll på om jag ens är klar eller om jag har massoa kvar att göra :O idag efter skolan så händer inget speciellt, sova typ :P juste kommernatern jag fick om att ni kanske ville vata lite mer om mig och johan och ha mer bilder på oss, den tänkte jag att jag kanske kunde svara på, jo det är så att johan inte är så foto glad av sig (han gillar alltså inte alls att vara med på bilder...) skit tråkigt jag vet, men det finns massa gåner då jag har tvingat honom. haha men har bara inte laddat upp dom på bloggen.

men nu ska jag se till att äta upp, och sen börja byta om. Idag få det bli mjuuuuukisar! wiiiiie :P
hare!


DÖD..

Tjenare!

idag gick jag upp tidigt för att säga hejdå till polskorna som åkte vid sjutiden. Egentligen skulle jag gått upp en halvtimme senare hade sovmorgon. Men när kl väl var halv åtta så kände jag att det inte blir någon skola för mig idag. Är helt slut efter helgen. Med andra ord helt död! skulle inte göra någon nytta med att gå till skolan i morse. Men imorgon så. Har faktiskt tänk att jobba lite hemma med lite skolarbete. Senare idag ska jag också träffa min johan :) Mycket trevligt!

Och showen igår gick super bra! förutom den mellersta showen..då johan var där och tittade. Typiskt :P
jaja, nu ska ajg gå och äte lit frulle sen blir det lite plugg för min del :) Hare!

(Bilder från efterfesten igår kommer sen senare. Blev tyvärr inte så mycket från showen eftersom jag hade fullt upp hela tiden.)


Första showen avklarad!

Godkväll :)

nu har jag precis stigit ut ur duschen och känner mig super fräsch jämfört med innan..haha. Ska faktiskt snart gå och borsta tänderna är jääte trött efter den här dagen som har varit fullspäckad med dans! Och imorgon blir det ännu mer. Tre shower på rad imorgon, och jag har redan skit ont i både fötter och rygg och ben. Inte kul! 

Nej nu blev jag jättesugen på te, hehe ovanligt? Aja hare bra :) Puss! 


Bjuder på den..

Hotell Holm









Godmorgon! vi har precis käkat lite frulle. Och nu ska jag ta och börja byta om. För snart så kommer farfar och hämtar mig och Erika och då bär det av till Järfälla lite discofreestyle :) sen tror jag inte att jag kommer hinna blogga mer idag. I alla fall inte fören ikväll. Men efter träningen ska vi tillbaka till vallentuna för att öva finalen och sen kör vi! Första showen! 

Nej nu måste jag gå, Hare!


Godnatt

Hejsan, lite sent..men tänkte bara visa att jag levet. Nu har jag precis sagt godnatt till polskorna som sover där nere på nedervångingen. Imorgon blir det upp kl 9 för att förbereda sig inför en tuff dag! Först blir det freestyle träning kl 12 i Järfälla sen blir det av till Vallentuna för mer dans. En sista final träning med hela dansskolan och sen blir det dags för första showen ;) känner att jag kommer vara mycket trött efter imorgon. Nej nu ska jag ta och gå och lägga mig :) hare!





Melena och Magda :)

Shuuue!

Har gått runt hela dagen och trott att det varit fredag idag..och att det är helg nu...men nej. en dag kvar sen så ;) vad har jag gjort idag efter skolan? jo, jag har faktiskt packat och fixat lite för imorgon ;) känner mig så otroligt stressad för helgen. Har ju show hela helgen + att jag har skolredovisningar som ska bli klara.. 

Vad mer hade jag att säga till er trogna läsare, jo jag är sjuuuukt trött och känner för att gå och lägga mig :P
och det är precis det jag ska göra strax. Hare Puss!



min hund




... :)



hur mår ni? själv är man super trött efter dagens träning. Idag blev det sista slipningen på svart fiol. Och det gick mycket bra! Show nu i helgen, TAGGA! :)

På fredag kommer det polskor hem till oss som ska vara med på showen. De ska bo hemma hos oss showgrupper och då var vi frivilliga att ställa upp :) ska bli ganska kul faktiskt. Känner dom inte men vi har ju setts på lägren i polen i somras. nej nu ska jag hoppa in i duschen..har tyvärr inte hunnit det ännu. Men vi hörs imorgon! puss! 









TIPS

Nu ska jag snart på dans. Och är skit trött...somnade direkt när jag kom hem och har nu sovit i några timmar.. Inte bra! tips sov aldrig innan ni ska på dansträning. Inte najs! ;P



RSS 2.0