Bilder

Här kommer bilderna från i går/natt.












EB




Det kanske kommer in fler bilder lite senare. PUSS
FLER BILDER!(vissa är från kvällen med linda ;))
jag Povade lindas svarta linser ;)


min och lindas goda pizza ;D



mina katt linser,




haha xD







Godmorgon Sverige

Godmorgon!
Jag och Angelica har vaknat nu. Vi ska äta lite frukost sen vet jag inte vad vi ska göra.
Jag kan berätta lite mer om igår. Jag och Angelica träffade först Philip och Erik becker (EB) haha... Vi var ute en stund och sedan skulle tydligen Jonte och Adrian komma så vi träffade dom en stund sen ringde min mamma och påminde oss om att vi hade lovat att gå bus eller godis med min granne Vanessa. Så vi frågade Jonte om vi kunde få skjuts hem på hans moppe och det fick vi. Sedan när vi skulle gå med henne blev det inte så mycket av det, vi tracka en gubbe istället som inte ville ge oss godis. haha det var kul. Lite senare träffade vi Shahin och Basse och var lite med dom.
Jag upptaterar senare, hoppas ni får en bra dag. Puss på er.

trött -.-

Hejhej , jag och angelica orkade inte gå bus eller godis ''/ det var klart :P efter det så skulle ju amanda komma men hon kom aldrig , det blev försent :( aja  sen var vi med shahin och bassen en stund ;) efter det så spelade vi kort med erika och amanda (erikas kompis) men vi har inte kommit så långt på det än :P angelicas kamera har inte batteri så håller på att ladda den så att vi kan ta fler bilder ;) så det kommer bilder :) aja ska gå till angelica nu men vi ses puss på er !




TJA

tjatja , just nu så sitter jag angelica, basse och shahin hemma hos mig och gör typ inge men årkar inte skriva så mycket CYAA !



;)

hejhej, sitter här och väntar på att amanda och angelica ska komma :) juste har fått mina katt linser :P ska ha dom när jag är katt ikväll hahah låter lite roligt man aja mamma håller på med lite mat vet inte vare blir men, men jag kommer såklart att ha med mig kameran ut ikväll men inte bara kameran utan också lite ägg ;) om vi inte får godis så blire bus ;D haha tror att alla vet reglerna :P tar såklart också kort på våra outfits ;) men nu ska jag snart äta men skriver ju senare puss på er !


Bus eller godis ?

hej alla , jag och linda vaknade ungefär kl 10.00 ;) sen åt vi lite frukost sen skulle lindas familj till uppsala och bada men linda hade ont i halsen så hon skippade det jag tror att det är jag som har smittat dig linda förlåt ''/ aja jag ska strax hem till mig och linda ska hem till hennes mamma . Sen så ska jag angelica och amanda gå bus eller godis ;) jag själv tar det inte så seriöst och jag vet inte om dom gör det men jag är bara ute efter gooodiset :D och såklart en rolig kväll med tjejerna ;) nu ska jag nog dra men vi hörs, Puss på er


Gästbloggar

Sha Linda här , är med Louise och hon ska sova hos mig vi har precis gjort pizza ,
 den blev finast ( lägger in bild på det senare ) :D Louise har provat mina bruna & svarta linser
oxå ( kommer blider på det oxå ) . just nu sitter hon och leker med någon leksak XD
imorn så ska louise , amanda & angelica gå "bus eller godis" och dom ville att jag skulle följa me
vet inte om jag orkar men men får se hur det blir med det :) imorn ska jag bada på "fyreshov"
med mikaela , tom & nicole :D
haha , louise har lärt mig hur man spelar "Happy Aquarium " på facebook , och vi ska fortsätta
geeka med det nu :)
jag älskar dig mest lollo ,
puss / lindarimbe

 


VAKEN !

GOOOOOD MORGON !  vakande nyss x)vi gick och la oss kl fem typ :P angelica är på toaletten och amanda ligger kvar i  sängen, vi ska snart ta och äta frukost om man kan kalla det det :S aja tror att linda kommer ringa snart också vi ska vara med varandar idag och hon har fått sina svarta färglinser :):) och det blev lite bilder igår men inte från min kamera jag hade glömt att lägga in minneskortet hhahaha men vi tror att det går att överföra men nu ska vi gå och käka lite lunch/frukost Puss på er ! 


PARTY !

tjoo , jag vill bara säga att nu är angelica här och joinar mig och Amanda ;)  tjohooo nu blir det  party xD
puss på er




Shopping

hej , kom nyss hem från stan åkte dit med amanda gumpert och bestämde att hon skulle sova här ;) ääh amanda hade inga pengar så hon köpte inget men jag själv köpte en rosa mjukisdress :) är jätte nöjd men hon i kassan var skit otrevlig :S aja vi hade tänkt att göra lite te eller varm choklad :D och titta lite på tv , så puss på er 


snygg  va... vad tycker ni ?

dagens outfit


-svart louis Vuitton jacka 
-mörkblå jeans 
-vit halsduk
-under en grå kofta 
-ett vitt linne 
-och ett par guld örhängen 



trött -.-

tja allihopa , vaknade typ nyss och är skit trött var uppe ganska sent igår eller sent och sent men för mig vare sent eftersom att jag gick upp typ kl åtta den dagen. Idag äre onsdag lovet bara rinner iväg :( aja kanske ska till stan idag ska bara köpa en grej ;) kan också lägga ut dagens outfit ;) men är lite hungrig ska nog gå och göra lite frukost :) men puss på er ! 



The gift ;)

så, nu har jag laddat upp alla bilder :) 
blev skit nöjd ;)


en Burberry halsduk


en parfym: Britney spears - fantasy 


vita adidas skor ;)


ett smink kitt från Lancome ;)


olika strumpor från GUCCI ;) (finns fler mönster)


Louis Vuitton väska brun (stor)


Chanel väska 


en tjocktröja i Burberry  ;)


en louis Vuittion jacka  (skit snygg)






Pappa är hemma !

Tjaaaa bloggen , nu har äntligen pappa kommit hem :) alla har fått sina presenter och alla är glade det äna är nu att jag inte kan lägga upp mina bilder :( men ska byta data och försöka om det funkar :) min data är hel knäpp idag :P aja jag gör ett lite inlägg med sakerna jag fick :) blev jätte nöjd :):) men jag kan säga redan nu att en canada goose fick jag inte ''/ men fick massa andra saker som var minst lika fina . men jag ska bara vänta på att erika är klar med den andra datan så ska jag försöka att lägga upp bilderna ;D puss på er

fuck of !

ibland hatar jag min data ! och juste nu gör jag det , det går inte att ladda upp bilderna från kameran till datan !! sorry men det värkar som om ni får klara er utan att få se bilderna från går kvällen ''/  aja puss på er

HEMMA ;D

Hej, hemma igen kom hem nyss och det betyder ju att jag ska lägga ut bilderna, jag och natasha hittade inte direkt på något :P haha men,men det är alltid lika kul med Natasha . nu så sitter jag och äter kakor och lyssnar på musik xD jag vill bara att kl ska vara typ 11.00 eller 24.00 för då kommer pappa hem :D nej men nu ska jag sätta igång med att ladda upp alla bilder från igår ;) puss på er !!



:D

hejhej, jag stannade en natt till hos natasha :)igår så åt vi tacos som Naomi och naomis kille Emil hade lagat det var jätte gott ;) idag har vi inte gjort så mycket som vanligt. juste idag kommer pappa hem !!! JIPPI har saknat honom... jag ska lägga in bilder på det jag fick av honom :) juste lovade att lägga in bilderna men efter om att jag sov en natt till här kunde jag inte göra det. (har sladden hemma) nu ska vi göra nått :P men puss på er ;)


:)

Tjenna , jag och natasha har precis ätit frukost och nu äter natasha glass medans vi lyssnar på lady gaga -  ''paparazzi'' :S fattar inte hur hon årkar :P ääh vi har inte börjat fundera på vad vi ska göra men, men  vi hittar säkert på nått. Jag tog lite bilder igår men årkar inte lägga in dom nu kanske gör det lite senare juste kollade klart på herry potter ''halv blods prinsen'' natasha årkade inte kolla klart på den igår. men som sakt jag lägger in bilderna från igår lite senare . nu ska jag checka in min facebook ;) puss på er :)


Hos Natasha :):)

Hejhej , natasha ringde och undrade om vi kunde göra nått och jag hade ändå inget att göra så varför inte och nu är jag hemma hos natasha tog bussen hit :) och vi har inte så mycket att göra så vi tänkte att vi kankse skulle kunna gå och köpa godis och chips :):):):) muums , ska försöka att ta lite bilder under kvällen :) puss på er <3

dagens outfit


vitt linne - HM
brun tröja - HM
mörka jeans leggings - bikbok
pälhalsband - glitter
pälarmband - glitter




kalas !

tja nu är jag lite piggare :P nu så har jag precis duschat och innan det så var jag tvungen att städa mitt rum eftersom vi ska få gäster vi ska fira simon idag med pappas släkt :) så jag får äta tårta igen :P haha nej men det ska bli trevligt saknar också min marre :( hon har inte varit borta så jätte länge än men ändå hon kommer ju fan va borta i flera månader aja vi har iallafall lovat att hålla kontakten ändå :) nu ska ska föna håret och fixa mig lite kan lägga ut en bild på dagens outfits ;) puss på er !


mitt nystädade rum :P



hahaha, N'ergykick

Vi är ju grymma tjejer ;D 



Try JibJab Sendables® eCards today!

Trött :o

hejhej , vaknade nyss och är skit trött. drömde en as läskig dröm ska inte gå in på detaljer men det var iallfall skit läskig :S idag harjag inte planerat så mycke som jag ska göra men det kommer säkert nått :P men är inte söndag en sån här slapp dag ? men aja och ni får fortsätta besöka min blogg :) det är bara att kommentera om det är nått jag ska ändra på eller sätta till :) puss på er :)



-.-

kom precis hem fån Nene , är så jävla mätt så det inte är sant . är också skit trött höll på att somna i bilen på väg hem haha simon zappade vet inte hur det stavas men aja och stannade på en gammal craig david låt :p ska gå och tvätta bort mitt smink nu kommer nog inte stta vid datan då länge så jag säger god natt på er puss !

Craig david - What's your flava


GRATTIS !

hejhej jag sa ju att pappa var i kina och i morron äre en vecka sen pappa åkte och jag saknar honom jätte mycket ''/ men tur att han kommer hem på tisdag :) idag har jag inte gjort så mycket jag har mest slappat . Senare så ska jag, erika, mamma och simon till nene (min moster) efter simon fyller år :) så då ska vi dit och äta god mat :) och just nu så sitter ja och kolla på ''booke knows best'' ;) men nu ska jag kolla vidare puus på er :)







Grattis simon :D

Snabbfrågor ;)

Namn?

louise
Kallas?

louise/lollo
Piercings?

Öronen men vill i naveln/tungan ;)
Tatueringar?

Vet inte än
Längd?

1,60 typ :P

Har du någon fobi?

småkryp :S
Gillar du dina småsyskon?

har bara en 
Måste du sy upp byxorna du köper?

nej .
Ser du på robinson?

nej 
Sjuk humor?

vad tycker du ?

Har du en lunarstorm?

heh , hade :P

Vad vill du bli när du blir stor?

a dancer ;)

Favorit tv-program?

mammas pojkar xD

Värsta känslan?

Ensamhet

Människa som gör dig enbart ledsen?

Ingen spec.
Senast köpta skiva?

Oj det var länge sen .
Senast lästa bok?

syskon kärlek ;)

Har du några fordon i din ägo?

En cykel!
Jag vill vara?

ingen annan än mig själv

Bästa sport?

Dans
Hur ser folk dig?

Glad tror jag :P
Vad vill du helst ha nu?

canada goose :P
Är det många som läser din blogg ?

Olika...
Tycker bäst om varm eller kall oboy?

Varm!
Vad har du för intressen?

kompisar, dans, musik

Är du pinsam på fyllan?

inte vet jag :P
Är du blyg?

ibland
När kräktes du senast?

när jag var sjuk .

Tycker du att det är jobbigt att ringa till någon?

nej inte så...
Vad tycker du om sex före äktenskapet?

Helt ok om båda är med på det
Hur svarar du i telefonen?

Hej det är Louise
Har du varit riktigt kär nån gång?

ja !

Är du en bra flickvän?

försöker :)
Somnar du med tv:n på?

ja,kan kanske hända...
mustasch eller skägg?

Skägg
Har du långa naglar?

ganska

Brukar du bli våldsam när du blir förbannad?

nej :P
Mössa eller öronmuffar?

mössa!
När grät du senast?

kommer inte ihåg
Använder du klocka?

Nej bara på mobilen...



bilder :)

Hahah , fett koncentrerad :P mitt hår är ju sexigt också :P





var inte så många bilder men aja :P

Tack !

Hej allihopa nu har vi vaknat och ätit frukost :) ska precis föra över bilderna från datan och lägga in dom på bloggen. som ni ser så har jag en ny design blev jätte nöjd så vill bara tacka amanda för all hjälp älskar dig gumman hon bloggar ju också så tänkte att jag kunde ge ut hennes blogg :) ni kan väl själva också kommentera inlägget om ni själva tycker att det blev snygg :) puss på er :)


Vad tycker ni ?

God natt

hejhej , ska snart säga hejdå men ville bara säga god natt först :P  nu sk jag och amanda somna till en film hade vi tänkt :P laddar upp bilderna i morron ;) vi hörs god natt <3

LouiseHolm

B&J is my body! by lollo ( inte skrivet av amanda, absolut inte )

HAHAHAHAHAH !


Google you know ;)

Filmdax

hejhej alla , som jag sa så skulle amanda komma till mig :) och nu ska vi kolla på film vi skulle ha kollat på saw 5 men amanda vågade inte :P så nu ska vi typ kolla på bring it on :) vi har godis och chips och cola till det :) ähh juste jag färgade också håret på amanda ikväll amanda var lite kräsen när jag skulle sätta i färgen men det blev skit bra :) jag vet inte riktigt vad vi kommer att göra efter filmen men det blir säker nått kul kommer såklart att lägga in bilder från kvällen :) nu ska jag gå till amanda som sitter i soffan pch väntar på mig.. vi hörs puss på er !! <3



lista


God morron .

god morron allihop :) vaknade för inte så länge sen , simon och erika sprang runt och jaga varandra '-.- så idag fick jag inte sova ut :P pappa ringe också från kina nu och han mår jätte bra :) juste ni kanske inte vet om att han är där men det  är han , han är där och jobbar ;) hahah har gjort en lista åt honom vad han ska köpa åt mig :P
lägger ut listan efter det här inlägget :) juste jag undrar om ni läsare vill att jag ska skriva mer om något speciellt eller om ni vill att jag ska ändra nått ? :) nu i dag så kommer amanda till mig och hon ville jätte gärna fixa en ny design till mig å det kan ju hon få göra kan lägga ut den före och se vad ni läsare tycker :) men nu ska jag fixa listan åt er puss på er :) <3

Bra låt ;)


 
Fett skön låt ;)

LOOOOV !

Hejhej äntligen äre lov :) har längtat . idag efter skolan så skulle jag på träning med tjejerna i n'ergykick ;) vi åkte till gymnasiet men maria hade glömt att vi skulle vara där så vi fick åka till BB isället :P men det gick lika bra det :) imorron har jag studiedag :D:D:D:D skööönt ! en extra dag lov :P hahah imorron så ska jag också vara med amanda bodman efter typ 100 år :P hon ska slagga här :) så vi ska mysa till det lite med chips och godis xD sen på lördag så fyller min kära bror simon år 16 haha han är gammal :P men iallafall då ska vi hem till min min kära moster och äta god mat. sen på söndag så ska jag vara med alice tror jag :P men nu så ska jag prata lite med amanda bodman i telefonen haha :P juste linda har fått färg linser (bruna) hon var skit söt/fin i dom :) aja puss på er :D

Bild

Hejhej här kommer en bild på min lugg :)


lite suddig :P

kommer sakna dig !

hej , idag äre louise som bolggar :P ääh idag vare skola får hålla ut en vecka till innan lovet :) idag vare också marlies sista dag i plugget på 5 jävla månader :( kommer sakna dig som fan gumman!! :'( sen klippte jag också lugg idag :) blev faktist riktigt nöjd :) ska på dans senare idag :) känner för att träna :P juste jag har också prov imorron :S i NO (fysik - materia och krafter) tråååkigt :P aja ska plugga lite nu :P CYAA !


 <3

Angelica gästbloggar

Tjena Angelica här. Louise springer runt och gör annat så jag bloggar åt henne nu. Jag har ju varit med henne hela helgen så nu berättar jag allt som hänt =) I fredags så var det först modern dans med Karin. Det gick super och vi jobbade extra mycket på formationerna i dansen som vi ska visa på showen. Efter dansen så drog jag och Louise hem till natasha och sov där. Vi gjorde inte så mycket, tittade på någon film. Eller vi tittade inte så mycket för ingen fattade nånting, hahaha. Runt kl ett så somnade både jag och Louise i soffan. Och Natasha försökte få oss att gå upp och lägga oss men vi sa att vi ville titta klart på filmen men vi somna ändå x)
På lördag morgon åt vi frukost och sen började jag och Louise att fixa oss för vi skulle dra in till stan. Vi fick skjuts av Louises pappa och jag fick en Sverige tröja av honom från hans företag, hihi :) Det första vi gjorde var att gå till balett shopen för Louise skulle köpa ett par benvärmare. Hon köpte två par och jag ett, lägger in bilder på lite senare. Jag köpte en tröja, och louise köpte 2 st =) På kvällen trodde jag och lollo att vi skulle sova hos amanda med det skulle vi tydligen inte så vi sov hos mig istället. När vi kom till amanda var cassie där också :D så vi var lite med henne sen kom hennes mamma och hämtade henne runt halv elva. då drog vi hem till mig och där var vi lite knasiga, och jag tänker inte gå in på detaljer ;) Idag söndag har vi inte gjort så mycket förutom att vi drog hem till louise och nu har vi hyrt 4 filmer. Saw 3 och 5, bring it on och någon annan bögfilm. så nu ska vi titta på dom och äta maaaasssa godis och chips och knarka coola.
EY DÅ FUCKERS, XOXO ANGELICA

sjuk :(

Hejhej , jag vet att jag har varit ganska snål på att skriva men har inte hunnit idag är jag hemma och är sjuk visste att det skulle så som jag sa i ett tidigare inlägg ''( aja idag är jag bara legat och kände att det började göra ont i ryggen så gick till datan en stund ääh imorron ska jag nog till skolan igen tror att det här bara var en engångs sak så imorron tror jag att jag går till skolan :):) ääh ska göra min läxa också har matte och no läxa till imorron -.- ääh nu ska jag ta nått och äta har typ inte ätit nått :P aja vi hörs :):)


:D:D:D

Héeeej , idag vare skola och sen hem till linda och sen hem igen :) nu ska jag nog ta bort mitt smink och sen ska jag krypa ner i mammas och pappas säng och titta på tv sen ska jag gå och lägga mig är så jävla trött -.- har inte häller mått så jätte bra idag tror att jag håller på att bli sjuuk men vi får se :) vi ses imorron ;)


Skola

hejhej , idag börjar en ny skolvecka '-.- ass¨fy faan vad jag hatar skolan ! men som tur är det höstlov snart :) aja ska snart gå men vi hörs ;)

N'ergykick ;)


ont

hejhej.. känner inte deräkt fär att blogga just nu men känner att ni kankse vill veta hur det gick igår på tävlingen det gick faktist ganska bra :) i singel gick det piss men i grupp så gick det as bra kom tvåa med våran nya dans :) och ipar så kom vi 4 och är nu uppe i starklass :):) ääh igår kväll efter att vi hade åkt sååkte vi till donken och sen efter donken blev jag as trött och somnade snabbt sen när vi kom hem så var jag ännu tröttare så tog bara bort sminket och borstade tänderna och gick och la mig så nu har jag as ont i hela koppen :P  och har precis duschat och klätt på mig och ätit lite lunch och satt mig framför datan och ska nog sitta här en stund sen ska jag ner till 3:an till farmor och farfar :) ska fira farfars 71 årsdag :) men vi ses :):)


...


lista

Inte så detaljerad men, men :)


iiiii!

hejhej imorron äre danstävling är lite nervös :P aja kl...18.45 så ska jag på mordern träning med tjejerna och karin ( vår lärare ) sen efter dansen så ska hem och duscha och sen packa till morron dagen :) läggar ut en lista på saker som gjorts idag och som ska göras idag och imorron :)  puss



HEJ

Heeey , idag så var jag i skolan hade prov i tyska och hade engelska redovisning :S aja sen hade jag orientering på idrotten och sen precis efeter det så skulle jag ha utvecklingssamtal '-.- !! asså snacka om jobbig dag aja men fick bra omdömen på mötet MVG i NO ;) sen lite VG och G :) aja inge IG iallafall :P ääh sen ska jag på träning kl 19.30... med tjejerna i gruppen är ju tävling på lördag !!! JIPPI :) aja ska fixa lite med min dräkt nu vi hörs ;)





Duschen ;)

hejhej ska precis hoppa in i duschen och sen göra lite te och bre än maka och krypa ner framför tv och mysa lite är så jävla trött :)






:)

hej , kl 18.20 börjar min dans idag men ska ändå börja göra mig i årdning ;)  äh ihelgen har ju vid tävling !! WOHOO ! min dans är inte så perfekt men ska öva extra på den idag aja sen ska jag hem och duscha sen göra lite läxor om jag har några xD sen vet jag inte riktigt vad jag mer ska göra aja vi ses ;)




tjo

tjo , idag efter dansen så hängde natasha med mig hem :) vi var hemma och chillade lite sen drog vi ner till lidel och köpte lite godis :D hah sen efter det så skulle natasha hem och jag gick ut med balto och sen så när jag kom hem så satte jag mig lite vid datan facebook you know ;) aja sen så gickjag in i duschen och nu satte jag mig vid datan igen ;) och ska snart gå in till mamma och titta på lite tv och sen ska jag nog gå och lägga mig är lite trött redan nu.. vi körde sten hårt idag på dansen efter som vi har tävling ihelgen vet inte om det kommer gå så bra för oss i grupp för vi har typ precis lärt oss dansen och är inte riktigt säkra på den och sen i singel vet jag inte häller riktigt har inte min dans klar men i par tror jag att det kan gå riktigt bra :):) aja jag ska nog gå och kolla på tv nu men vi ses imorron god natt :):)




:)

Hej , imorse så vaknade jag och marre av att min mobil ringde hade ställt alarmet på kl 09.00 :) ähh sen gick vi typ och åt frukost te och maka sen så gick jag och marre ut mid min hund balto . och nu sitter vi lite vid datan . snart ska jag på min gruppträning med tjejerna pch ida ;) lite trött men måste ändå gå ääh jag sa ju att jag skulle lägga in bilder från gårdagen men årkar inte ni får leva med det :P aja nu ska jag och marlies göra nått annat årkar inte sitta vid datan puss ;)





filmdax :)

hejhej alla , ko hem för en stund sen fårn att jag och marre har följt linda hem. idag är det inte hänt nått speciellt utan vi har bara tagit det lungt haha vi var ute och gick med balto i regnet det var inte så kul :P aja nu har jag precis gjort lite te och nu ska jag och marre kolla på en film (på spanning med bridget jones) :) ska bli kul men vet inte om marre årkar se på den nu hon ser lite trött ut :P aja vi ses !







sorry

hejhej , jag sa j att jag skulle skriva igår man han inte hade bestämt med marlies att vi skulle göra nått och hennes data dampade så jag kunde inte skriva :P haha men nu är jag tillbaka xD igår efter dansen så var jag ju med marlies och jag skulle sova hos henne måsta verkligen passa på att vara med henne så mycket som möjligt efter som att hon åker sant till thailad typ om två veckor och då är hon borta i 5 hela jävla måndaer !!!! men som jag jag sa så var jag med henne och vi chillade mest ;) sen nu idag så har vi inte gjort så mycket har precis kommit överäns om att hon ska sova hos mig :) aja ääh lägger såklart ut  bilder som kommer att tas under tiden ;) vi ses...


freeeedaaag !

hejhej , ska snart på dans men skriver mer ikväll ;)








SHOPPING !

hejhej, som jag sa så skulle ju jag till täby med erika och hennes kompis men hennes kompis kunde inte så det blev bara jag och erika men, men aja jag köpte lite mer en än maskara :P haha ;) har man pengar så har man :)




guld örhängen från glitter ;)


Mascara HM :)


grå benvärmare från HM :)


en brun kofta fårn HM


en rolling stones t-shirt fråm HM och ett nytt guldigt diadem från glitter ;)


ett halsband men en klocka på ;) från glitter :)


från träningen ;)


Sööta angelica ;)





linnea äre inte dax att tvätta dina fötter ;P

jennifer lite över vig :P ( kolla hennes arm :S)

Fuskare , fuskare !! haha xD



linneas skor haha kolla in mina fina naglar :)


som vanligt ''/

Hejhej , idag har jag varit i skolan som vanligt och jag har precis ätit som vanligt och ska snart gå och plugga lite som vanligt sen när erika kommer hem ska jag typ åka till täby med henne och hennes kompis ska bara köpa en maskara min är helt slut men vem vet det kankse blir något mer :P haha jaag har ju pengar ;) jag skojade bara just kom precis på vad jag ska göra isället för att plugga jag ska sätta på mer stenar på mitt spenne som vanligt.  om jag blir klar så kan jag visa hur det belv aja ska dra nu vi hörs som vanligt ;)




RSS 2.0