outfit








ÄLSKA VÄDRET!

Hejsan allesammas! bara jag som älskar vädret?! har hört att det ska bli så här resten av veckan också, najs huh?
idag så ska jga ju ta och träffa Johan ett tag och sen upp till IP för lite fys. sen när jag kommer hem blir det väl bara chilll framför tv/datorn eller något. Imorgon är det även min sista dag i skolan sen går jag på sommarlov. yes ni hörde rätt! har ju studiedag på både torsdag, fredag och måndag. sen på tisdag blir det en hemma dag för att packa. sen på onsdagen så bär det av mot polen! WIIE

Nu ska jag ta och packa ihop lite tränings kläder, hare bra! hörs om en stund :)


Foto: Johan Wiklund
Från vår showen 2011.

Taggad?

Godkväll! ska ta och hoppa in i duschen om bara en liten stund. Träningen idag gick super, bara börja tagga inför EM nu! inte långt kvar nu.. 

imorgon blir det fys uppe på IP kl 19.00 är faktiskt väldigt taggad på att få styrketräna lite efter en överdriven slapp helg! Imorgon ska jag även träffa johan en stund innan. 
men nu blir det duschen!
puss!







Måndag

Godmorgon! ska alldeles strax börja röra mig mot skolan! tänkte bara langa lite blider på hur man ser ut en dag som denna ;) 





Godnatt♥

Tänkte bara säga att jag precis kommit hem från pojkvännen och skanu ta bost sminket och borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. innan det vill jag bara svara på några frågor som kommit upp om vart jag köpte nagellacken och vad för mascara och vad för brun utan sol jag köpte idag :) 

och nagellacken har jag bett mamma ta med sig hem från sin salong. har ingen aning om vart dom finns att köpa förutom på hennes salong. ''Salong J&A'' (vallentuna)
och jag köpte denna mascara..



och denna brun utan sol..


Grattis på morsdag mamma! :)




Söndag

Hejsan! kom precis hem från att ha varit nere i centrum och handlat lite med pappa. fick med mig en ny brun utan sol och en ny mascara som jag ska ha till EM. Pappa och Mamma köpte även en massa saker igår som tex toffsar, borste mm. Nu ska jag faktiskt hjälpa pappa tvätta bilen. sen efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan lite mått börja fixa mig. ska ju som sagt träffa Johan lite senare ;) 

Men vi hörs sen!
Puss!



naglar




Lördag

Hejsan idag vaknade jag vid 12 tiden. alltid skönt att sova ut ordentligt efter en tuff skolvecka. idag ska jag göra absolut ingenting! ska bara vara hemma och ta det lugnt. så blir även morgondagen. ska nog träffa johan också. men inget mer. för nästa vecka kommer det bli hårdträning kan jag säga direkt! då blir det bara fokus på träning och dans! inte långt kvar nu hörrni. så jag också kommer att tänka på sömn och allt annat så att jag är i toppform sen på EM.  mer hade jag inte att säga. utan tänkte bara svara på en fråga som någon kommenterat. om vad jag använder för schampoo och balsam. Jag kan inte riktigt svara på det eftersom jag byter typ hela tiden. Min mamma är frisör som ni kanske har fattat så hon tar hem olika lite då och då, men just nu har ja denna. 



Mys

Hemma från träningen och par precis duschat och satt på mig myskläderna. och väntar nu på att middagen ska bli klar! är super hungrig! då är det njas med tacos ;) ikväll skulle jag varit med johan men vi bestämde att vi gör något på söndag istället. det bli bättre så. Så nu blir det en hemma kväll framför TV med familjen. 

Har inte mcyket mer att säga, ska ta och röja upp lite i mitt rum sen ta och hjälpa till med maten. Ni får ha en super mysig kväll för det ska jag ha. Puss!





Fredag

Hej alla!

Kom precis hem från min vän Linda. och ska ta och börja göra mig i ordning inför dagens pass med Tjejerna! idag blir det ingen fys utan idag är det dans som gäller :) tror att Idag Warg kommer vara där också och coatcha ;) 
måste sätta fart nu. vi hörs! :)

puss!



stolt chey!

Godkväll!

idag var har det varit en super bra dag, godkännd på matte provet, sprungit totalt 9,8 km, nya skor och sen att imorgon är min sista vanliga skoldag! sen blir det tre dagars elevnsval och en dag då vi har ekebyskolansdag! (bara slapp dagar) sen är det EM som gäller den 8 juni!!! TAGGA! 

nu ska jag göra lite te år mig själv och sedan stretcha lite så att jag iaf kan röra mig imorgon. ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Vi hörs imorgon. Puss!





nya springskor!





super sköna joggingskor från stadium! bara 499 kr!!!

frukost


Idrott nu på morgonen.

Godmorgon, sovmorgon som vanligt på torsdagar. Dagen börjar med idrott och sen senare har man matte prov. känner mig ändå rätt så förbesrädd, det är väl bra? Efter skolan så blir det ut i spåret en sväng med tjejerna. Idag blir det intervaller på 900 meter. kommer blir jobbigt men det är bara att bita ihop ;) nu ska jag käka lite frulle innan jag börjar fixa mig lite. idrottskläderna är iaf på. 

vi hörs :)

favoriten just nu!


fixad och klar!


Smink


Frisyr

gigg

Hejs hemma från skolan och ska se till och börja packa lite inför kvällens gigg med gruppen. som vi alla var och en tjänar 500 spän på. dock går inte pengarna till oss personligen utan till föreningen. när jag kommer hem så ska jag plugga matte. har matteprov imorgon.. sista grejen sen är jag klar med allt som har med skolan att göra. då det blir koncentration på EM och dansen. imorgon är det två veckor kvar tills jag står på dansgolvet och dansar. känns sjukt faktiskt! jaja, nu ska jag se till att börja ska hinna laga ihop lite mat innan också. 

vi hörs, puss!





vad är klockan??

Hejsan, precis avslutat min novell i svenskan som avgör om det bler ett mvg eller ett vg i slubetyg i åttan. läskigt! är iallafall super trött i ögonen och har ingen aning om vad klockan är eftersom klockan går fel på pappas dator nere i källan.. Men skitsamma. Nu ska jag upp och hoppa in i duschen. eller jag tror nästa det blir en dusch imorgon bitti isället. orkar verkligen inte nu är helt slut i korppen efter dagens pass. Körde först 2,6 i spåret. en barnlek om ni fråga mig, blev inte äns anfåddm konstigt nog. får bli två varv på torsdag istället. (5,2 km) men styrkan däremot var lite jobbigare.


vi hörs imorgon Puss och Hej! :)


dansschema denna vecka


Trött tjej

Hejsan, precis kommit hem från dagens dansträning vi körde först grupp i en och en halv timme sen privat tränig i 1 timme. är sjukt trött och ska se till att få i mig något sedan ta en dusch och sedan klä på mig mys kläderna och plugga lite engelska. så ser min kväll ut, sen imorgon så blir det en jobbig skoldag med en massa redovisningar och prov! efter det blir det en sväng hem till johan sen upp till ip för en timmes konditionspass tillsammans med tjejerna. 

så ser min kväll och morgondag ut. men nu ska jag sätta fart. vi hörs senare! :)
Puss!






tuff dag

Godkväll, precis kommit ut från en mycket behövade dusch. idag har det varit en ganska tuff dag. upp vid halv 7 för att börja förbereda sig inför att sitta i en bil till Eskilstuna som tar ungefär 1 timme till. och där var det landslagsträff för samtliga som ska på EM om två veckor i polen! vi började dagen med fys och stretsching från 10 - 12.00 sen blev det en promenad i solen till sportrestaurangen som vi käka på. efter dwt blev det snack med en kille som lärde oss om hur man skulle behandla skador på bästa sätt och hur man ska förbereda sig inför tävlingar för att va som bäst när det gäller :) mycket nyttigt och intresant enligt mig. sen var det tillbaka till danslokalen för lite tävlingsrundor. efter det så blev det en massa snak om EM sen hemmåt igen. känner mig faktiskt väldigt bra i kroppen nu efter även fast vi haft en paus i en vecka från träningen. men ska nog inte säga något förns imorgon då jag kanske inte ens kan gå... :O


SVAR!

Hej tänkte svara på en fråga om låten som vi dansar till på denna video i falun. ska jag vara ärlig så har jag inte en blekaste om vad låten heter... men om ni andra läsare vet. kommentera då detta inlägg :)

http://www.youtube.com/watch?v=KWBs7eGiV04&feature=related


~

klicka här!

Godmorgon!

Hej ocg godmorgon på er! kom hem från johan för ett tag sen (sov där) och nu håller jag på att städa mitt rum. sen ska jag faktiskt göra lite skolarbete som ska lämnas in på måndag och tisdag. det är så sjukt mycket som ska vara klart innan tisdag då betygen sätts..jaja, ikväl så ska jag vara med min favorit kille igen. han tillbringar natten här. och vi tror vi ska dra ut och träffa lite människor också. Imorgon så ska jag till Eskilstuna på landslags läger. det håller på från kl 10.00 till 17.00 så det blir en riktig dansdag imorgon. ska bli skit kul! 

har inte så mycket mer att säga. vi hörs senare!
puss!



mot min älsklings kille!







nu ska jag hem till min favorit kille och såhär ser jag ut ikväll, ha en fortsatt trevlig kväll :)



Torsdag!

god dag gott folk!
allt bra med er? med mig är det bara bra. Idag hade jag som sagt ingen vanlig skoldag utan jag har varit funktionär uppe på IP åt en massa 6or som haft något som kallas Ekebyaden då man tävlar mot andra skolor i fridrottsgrenar. men iaf, nu är jag på mammas jobb och väntar på att klockan ska bli 4 då jag ska hämta johans present. (firar ju 1 år idag) ska till honom vid 7 tiden ikväll. blir väl bara en massa mys. men sen på lördag blir det förhoppnings vis grönalund :)

jaja nu ska jag in lite på skoladirekt och kolla igenom lite no presentationer som jag ska plugga på. har NO prov imorgon som första lektion. men ni får ha en underbar dag för det ska jag ha. puss på er!


1 år med världens bästa!



1 år idag men dig! helt sjukt vad tiden går snabbt. Älsklar dig Johan :)

Onsdag

Hej på er! ska alldeles stax ta och käka lite middag. efter det ska jag sätta mig ner meden hemkunskaps uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Imorgon så blir det häller ingen vanlig skoldag eftersom min klass ska vara funktionär uppe på IP imorgon. Imorgon är det också en väldigt speciell dag, jag och johan har nämligen 1 år imorgon tsm :) 
längtar så häääär mycker! :D 

men nu ska jag käka, puss!



ladda inför en tuff skolvecka!

Hej på er!

kom just in från att ha varit ute och fotat lite till en blduppgift som vi har i skolan där temat är hem man får tolka det hur man vill bara man skapar något av det ;) nu väntar jag på att pappa ska komma hem och laga i ordning middag. sen kväll ska jag bara vila. imorgon blir det skola. hela den här veckan måste jag se till att bli klar med saker och ting eftersom betygen sätts snart.. typ nästa vecka. 

nu ska jag gå och ta ett stort glas vatten och sätta mig framför tv för er som vill veta. vi hörs! 
puss!



video

Hej igen :)

nu ska jag och Erika ner till nummer 15 för att kolla på videon från helgen, spännande! 



SM 2011

Hejsan alla!

jag vet att det inte har varit så mycket uppdaterning på sista tiden men det har att göra med att det är så grymt mycket just nu..

Som ni kanske vet så var det disco SM i helgen! och det gick super! kom 2a i freestylen 5a i singel och 1a i grupp! det går nästa inte att bekriva hur nöjd jag är med resultaten. men att dansa tre dagar i rad fick sitt pris... gjorde illa höften i lördags.. och så är jag helt slut körd och bestämde mig att jag ändå inte kommer göra någon nytta i skolan idag. så dag är jag hemma för att vila upp mig tills imorgon. 

har lite skolarbete hemmaändå som jag ska jobba med lite underdagen. jaja nu blird et frukost för min del hare !
puss!





den till vänster freestyle och den till höger singel :)

sooooooool

Hej på er!

kom precis in från att ha legat i solen i en halvtimme kanske. läser en super bra fast ändå hemsk bok (''kort kjol'') och såklart så glömde jag bort tiden. så nu är jag lite röd..men bara lite ;) ikväll kl 19.00 så är det singel och par träning tills kl 20.00 då det är gruppträning till 21.00 med Daniel. 

menmen min kära, ni får ha en super bra dag. och sitt inte inne vid datorn om ni inte ska läsa min blogg. utan var ute i solen ;) piece out!

lyssna



lilla sportspegeln!!!

Nu är det så att imorgon eftermiddag så kommer jag och min grupp N'ergykick vara min i lilla sportspegeln! så om ni  vill se oss då så ska ni slå på SVT1 kl 19.15 för då är vi på tv :)



helt slut efter 4 dansshower!

Hejsan och god kväll gott folk! oppas ni haft en super bra dag i solen. själv har man varit inne hela gårdagen och idag. som ni kanske vet så har jag haft dansshow. Och nu är jag helt slut körd. ska typ göra lite te och sedan gå och lägga mig. har en super spännade dag imorgon framför mig :) (berättar snart)  men hur som helst. vi hörs! puss! :) 



dansfylld dag, och mer väntar...

Hejsan! och godkväll!

äntilgen hemma från en dansfull dag, ska snart hoppa in i duschen sen blir det sängen för mig. ska upp tidigt. Ska få fotvård av mamma så att jag kan dansa hela helgen ;)  sen kl 15.00 så ska jag vara nere på plats nere på teater. sen vid kl 19.00 börjar första showen. sen efter den så bilr det hem för att ladda om till de tre kommande showerna som är på söndag ;) jaja, så ser iaf min helg ut. vi hörs kankse imorgon. hejdå :) 





newbody



skönaste trosorna kan jag lova ;)

favorit just nu!

http://youtu.be/QIKl1Z0xeCk

Resultat!




färgar håret




Kommentarer!

en fråga om vad jag och johan ska göra på vår 1 års dag.

vi har ju ett år den 19 maj och det är en torsdag..så det blir inget just på torsdagen just. Utan bara mys hemma hos någon. Men sen på lördagen den 21 maj så hade vi tänkt att dra till grönalund och fira. längtar verkligen och tycker att det kommer bli super kul! :)

sen var det en fråga om jag har löshår.

ja, jag har löshår men ändast på tävlingar! inte annars :)


kort dag..

Tja, idag fick vi sluta tidigt. sludade efter lunch och nu sitter jag här på mammas jobb och ska kolla upp en buss. ska dra till johan om ett tag. och där tillbringar jag några timmer iaf. Vet inte riktigt när jag kommer hem ;) jaja tänkte bara blogga lite så att ni vet att jag lever. Vet inte heller hur mycket uppdatering det blir från min sida denne och kommande vecka eftersom jag både har en massa extra träningar pga showen och SM och sen har jag också en massa skola. jaja vi hörs iaf när jag kommer hem.

puss och hej! :)


Söndag

Godkväll!

idag hade det varit både en rolig dag och en tråkig dag. det tråkiga var att jag tyvärr inte kunde träffa johan eftersom det hade hänt en sak. men dagen blev räddad när jag tillbringade den med två skäna brudar vid namn Marlies och May ;) 

nu är jag äntligen hemma och ska ta och plugga lite. Har prov i matte som betyder väldigt mycket inför betygen! 
så jag ska at coh sätta igång med det nu faktiskt. men ni får ha en fortsatt trevlig söndags kväll. så hörs vi imorgon.
puss!



Godmorgon!

Precis käkat lite frulle och ska snart hoppa i duschen sedan börja göra mig i ordning. Idag ska jag träffa min älskling! usch vad jag saknar den grabben. Vi snackade om att gå på bio.  Vi får se hur det blir med det. 
ni undrar kanske hur med valborg var igår? den börjde med att efter fyra timmars träning så gick vi över till grannarna där våran familj + två andra samlades. Vi käkade middag och hade det hätte trevligt. efter maten drog jag ut för att träffa May och Marlies. vi dorg ner till brasan vid vallentuna sjön men det var piss tråkigt där så vi drog hem till May och hade det jätte trevligt :) sen drog jag hem vid 23.00. och det var min valborg..

haha, men nu mina kära måste jag sätta fart vi hörs kanske sen. Puss!



RSS 2.0