Lite svar på kommentar ;)

Vad är det alla ni i i nm-finalen fick för något? varför har ingen pokaler?
SVAR: Vi fick ett diplom och en klocka...lite random jag vet. Men det var bara Den som kom på första plats som fick pokal.

vad gjorde du och johan då?
SVAR: Jag och johan hade Filmkväll, vi kollade på tre filmer sammanlagt, typ ''A-team'' och ''Sebbe'' sen den tredje kommer jag inte ihåg vad den hette. Men det var väldigt mysigt iallafall :)

vad heter låtarna ?
SVAR: Kommer tyvärr inte ihåg vad alla låtar hette men kommer snart göra ett inlägg med top 10 bästa disco låtarna jag vet :) då jag skriver alla titlar.

Hur lång tid togd et för dig att gå upp till superstar?
SVAR: det tog ganska lång tid..kom upp nu den senaste tävlingen :)

Hur övar du till att klara backcatch? :)
hmm, det undrar jag också.. haha, nej men jag står väldigt mycket i brygga och bara försöker bli så vig i min rygg som möjligt. Men det går ibland inte att bli så vig i ryggen. Jag är inte så jätte vig kan jag säga direkt men sen ska jag nu också börja träna på att på armarna så långt bak som möjligt. Måste alltså bli vigare i armarna :)

Nu var inte det här alla kommentarerna men får försöka besvara dom någon annan gång men nu ska jag snart gå och lägga mig. är skit trött. Hare!

p&k







Vill ha!

OnePiece Soft blue
Kääääääääääääär!


HEM TILL MITT TE! :DDDDDDD

Hejhej mina kära bloggläsare. Just nu sitter jag i skolan nere i datorsalen och vi slutar typ nu men tänkte att jag kunde blogga innan jag drar till skåpen och sen hem. Men hur som helst så har vi suttit här nere och ''jobbat'' med en musik uppgift som egentligen skulle redovisats idag men det blev ändrat till nästa måndag isället. Dagen i hel het har varit ganska chillad, men fick ångest när jag fick höra att våra betyg setts om två veckor ungefär.. Innan dess måste allt vi jobbar med i skolan bli klart, annars blir det IG... Hur långt har jag kommit på allt egentligen?
aja, ska iallfall hem och jobba lite engelska nu när jag kommer hem. Har redovisning i morgon :)

hmm, vad mer hade jag tänkt att säga. Jo, att den här veckan kanske det inte blir så jätte mycket uppdatering och varför, jo för att den här veckan har jag fullt upp men både dans och skola..och då tänker ni säkert att jag alltid säger så men det är faktiskt värre än vanligt just nu..vi har show i helgen vilket betyder en massa scen övningar och + att jag har några grejor i skolan som ska in. Så,så ligger det till. Men det betyder inte att jag inte alls kommer blogga den här veckan utan kommer ju blogga så mycket som möjligt ;)
nej nu ska jag faktiskt ta och röra på mig.. slutade för tio min sen. Nu blir det hem och göra en stooooor kopp te som vanligt. ni får ha det gött, så hörs vi :)

Puss!



Tillbringa natten med älsklingen..

Godmorgon!

idag är det första advent och idag ska adventljusstakarna och stjärnorna upp.
men nu till gårdagen. Igår så var jag som sagt med johan hela kvällen + natten, väldigt trevligt och mysigt :) faktiskt första gången vi slagga tillsammans :P hihi, men det blev iallafall väldigt lyckat om man bortser från att johan nästa inte sov nånting...men hur som helst. Idag gick vi upp rätt så tidigt. Johan skulle på match sen senare. och jag på dans kl 2 :) idag äre fullt ös på gruppdansen med Ida warg som coatchar oss. blir också en del freestyle träning med sofia.

nu blir det lite tv tittande för mig och sen smått börja byta om till tränings kläder. Hejdå!

Puss!



här har ni hennes blogg

Kommer inte på något mer...


Perfekta lördagen!

Goddagens ;)

just nu sitter jag och tittar på tv, kollar såklart på MTV (the hills) idag har jag inte gjort alls mycket gick upp och kände för att göra mig lite lördags fräsch, så jag tog en låååång dusch. sen efter den långa duschen så kom pappa hem och vi drog ner till centrum för att köpa lite grejor till ikväll. Tror det här kommer bli den bästa lördagen på länge faktiskt det blir både taco kväll, filmkväll tillsammans med pojkvännen! fatta najs ;) hihi, vet inte riktigt när han kommer hit men tror det blir runt 6 eller halv 7 aja vet inte riktigt vad jag ska säga mer, men vi hörs senare!


Puss!




Ändring på bloggen!!

DANS & FOTO

kommer jag mest fokusera på bloggning om dans, men bloggen kommer vara fullproppad med bilder från tävlingar Shower och allt annat som har med dansen att göra. Kommer även ge mina personliga tips. Så kommer verkligen att dela med mig av det jag älskar! Sen Det där med foto så blir det bara ibland..Kommer ungefär vara lika ofta uppdatering som nu tyvärr. Men som sagt så kommer det en massa dansbilder ;) 

FOTO & LOUISE


Här kommer jag fokusera på fotograferingen..i alla fall så mycket som möjligt. blir oftare uppdateringar med bilder som jag själv tagit och redigerat. Kommer också skriva en del om hur min vardag ser ut ;)

DANS & LOUISE


aa, här kommer jag att skriva om dansen för det mesta och i andra hand om lilla mig och min vardag. 
Inom dansområdet så gäller samma som ovan ;)

DANS

Här skriver jag bara om dansen och lägger såklart in en massa bilder som har med dans att göra ;)
Kommer dela med mig av mina råd och tankar inom dansen. Kommer även upp mycket filmklipp och musik! 


Snälla behöver er läsares åsikt om detta? hur ska det bli, dans foto eller louise? ni bestämmer!
blir det för oklart om vad jag ska blogga om så blir det moi som bestämmer. 



Äre sant?







Godkväll, vill börja med att säga förlåt till er läsare och amanda gumpert... haha för min otroligt dårliga uppdatering! men har ju redan sagt varför det inte blivit så mycket bloggande på länge, och hoppas nu att ni förlåter mig :) Men nu äre också så att jag har bestämt mig för en sak och det är att det måste bli en förändring på min blogg! Så nu är det upp till er läsare att bestämma om vad min blogg ska handla om! Och tänkte att det blir högst två kategorier och det ni har att välja på är följande: 

MITT LIV OCH FOTO




MITT LIV OCH DANS 



DANS OCH FOTO







mer info snart...

Torsdag

Tjena!! 

nu har jag precis klar med att ha städat mitt rum. Blev verkligen stor städning med att skura golv och damma :P haha men nu kommer jag iallafall sova i ett väl luktande rum ;) Hur mår ni läsare föresten? Har ni också lika mycket skola som jag har? jag har skola och fullt upp med dansen. Har show nästa helg..och sen Chrismas Cup helgen efter det. Så man kan säga att jag har rätt mycket som händer just nu. Idag så gick skoldagen snabbt, hoppas också morgondagen också gör det ...XD vill bara ha helg! vill inte ni?

jaja, nu ska jag inte klaga utan nu ska jag ringa min mor och be henne köpa te, det är slut! så det är ett måste..
Ni får ha det bra, så hörs vi!

Puss!



Chrismas Cup

Hejsan, fick en kommentar om NM som är näst nästa helg...och då fick jag en kommentar från en jätte söt läsare, som själv är dansare. Om jag hade några tips om själva NM och vad man bör tänka på. Och förra året då jag deltog i risingstar så var jag i starklass. Nu har det där ändrats och nu är det silver och gul som tävlar där istället Men iallafall så tog jag mig till final och hamnade på en andra plast! jag var mycket nöjd! kan jag säga direkt. Trodde inte alls det skulle gå så bra som det gjorde! Men det jag verkligen tänkte på eftersom det var några dansare från andra länder så tänkte jag extra mycket på att sticka ut! Det tycker jag själv är ett av det viktigaste man ska tänka på. Att ta för sig ordentligt på dansgolvet. För jag vet att alla dansare från andra länder har rätt annorlunda dansstil ifrån oss i Sverige, och då är det inte bara själva dansen utan också dräkterna..om ni fattar vad jag menar. Och eftersom jag inte längre bara tävlar på svenska tävlingar mot svenska dansare utan också individuellt (mot andra länder) så har jag blivit lärd att det är viktigt att visa sig. 

Det gäller alltså att ta för sig!
Men det är inte allt, utstrålning är också en viktig del. Utan det kommer ni ingenstans...

Om ni undrar vad domarna tex kollar på eller vad de är te efter eller om ni är osäkra om reglerna klicka HÄR






NM 2009

TAGGNINGS LÅTAR TILL ER DISCODANSARE!













''the social network''

Godkväll alla kära läsare!

är just nu hemma hos linda, och vi håller på att göra lite te som vi ska ha till en film som vi ska kolla på nu. vad filmen heter ser ni ovan ;) Idag så slutade jag kl 11.00 och sen dess har jag typ varit med linda. Vi har hunnit bada, äta och kollat på tv...och käka gooodids :D aja ska nu gå ut i köket och hjälpa linda. men ni får ha en super bra kväll för det ska jag ha.

Puss :)


Godmorgon..

Hejsan nu blir det ett snabbt och kort inlägg, för ska strax iväg och ta mig ner till centrum..jupp ni hörde rätt. Idag blir det inga vanliga tråkiga lektioner utan idag blir det in till stockholm stad för ett studie besök på dramaten.. inte för att det är så mycket roligare men det är mycket mer naaaajzzz ;)

nej nu ska jag packa min väska, sen borsta tänderna. Hejdå!

Puss!






Bajsmat!

hejsan :) går är en bild så halsbandet jag fick av Johan. tyvärr så blev den tydligen roterad år ett annat håll när jag ladda upp den... och jag Bloggar från mobilen just nu så vet inte hur nån gör för att ändra. nu är det typ lunch som gäller för mig... kommer säkert bli Bajsmat som vanligt. efter skolan ska jag träffa Johan :) ingen dans idag så varför inte passa på? ;) nej nu måste jag gå, puss!

söndag

Hejsan, efter som jag inte har bloggat sen i torsdags så tänkte jag berätta om min helg :)

Fredag, då vare som sagt min och johans 6 månaders dag. den spenderades med min älskling. Fick också ett jättefint halsband av johan. ett silver med ett hjärta på :) Och han var jag med ända tills jag skulle på dans som började kvart över 7.  sen igår så vaknade jag vid halv tolv ungefär, och hade då ett medelande av Sofia Hernborg som kom kl 08.00...haha det stod godmorgon XD det borde snare stå godnatt...gjorde inte så jätte mycket, men sen när mamma kom hem så åkte hon och jag och Erika och Nene (min moster) till arninge för att köpa lite grejor till vårat vardagsrum (vi har gjort om det lite) köpte också ett par skor. Ett par mörkbruna tjengor. och sen efter middagen så dorg jag ut och träffade Marlies och Emma.

Och nu har jag precis kollat klart på ''Harry potter och de vises sten'' gud vad små dom är om man tänker på hur dom ser ut idag :P aja nu ska jag gå och fylla på min kopp med lite mer te. Vi hörs :) puss!


Från Skopunkten.

Resultat!





mamma gjorde även inbakade flätor på moi :)


mörkare!

Hola! Just nu så sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon ska bli klar med sin kund så att hon kan börja med mitt hår :) Ja, jag ska ta och färga mitt hår mörkare. Har fått världens fulaste utväxt...usch och blää på det :P aja idag händer inget speciellt. Ska hem och fan hem och sova efter det här! gud vad skönt :P

Nej men ímorgon är det fredag. Wiiiiie, det betyder att det är helg efter ;) och juste jag och johan firar också våran halvårs dag imorgon :) Kan knapp tro att det redan har gått ett halv år...fattar ni? tycker att tiden gått hur snabbt som helst. Nej nu ska jag inte snacka så mycket mer utan hade tänkt att sätta mig ner med min bok som jag läser i skolan. ''Sandor /slash) Ida'' skit gammal jag vet, men jag har inte läst den och alla säger att den är rätt bra :) så varför inte liksom ;)

Hejdå!
Puss!






frost

Hejsan! och sorry för dålig uppdatering..igen... 

men har haft så mycket den här veckan. imorse så var jag ute och fotade lite snabbt. var så himla mycket frost ute så känner det var ett perfekt tillfälle att fota lite :) jag har precis bytt om till danskläder och väntar nu på att pappa ska komma hem, för att sen köra mig till dansen. orkar verkligen inte ta bussen! 
idag hade vi NO prov, och det gick faktiskt jättebra enligt mig själv. Men vi får se hur det gick sen. och samma gäller tyska provet jag hade i tisdags.  Skulle ha haft matte prov imorgon också men det har blivit fram skjutet till måndag istället ;) hmm, vad hade jag mer på hjärtat ? nej det var nog allt jag hade att säga. Vi hörs antingen efter jag kommit hem från dansen eller imorgon. Ni får ha det bra så hörs vi :)

Puss!









Tagen med en... Canon eos 1000d, canon 70-300 mm




Skyller på tyska plugg!

Hejsan, nu är det så att jag är precis klar med att ha pluggar tyska. Har tyska prov imorgon..och just nu känns det rätt bra men får se hur det går imorgon. aa, gick till och med tidigare från dansen för att dra hem och plugga. Låter det som en förklaring till varför jag inte hunnit blogga idag? Men iallafall, så ska jag ta och hoppa in i duschen, har inte hunnit det en. och efter det kommer jag nog ta och göra mig i ordning för natten. Är så j*vla trött! det är helt sjukt! aja nu måste jag gå ha det bra så hörs vi imorgon! 

Puss!



Halloj ;)

sitter just nu och dunkar den här låten på högsta volym ;)








FARSDAG



Idag vaknade jag av att mitt alarm ringde kl 10.00, hade redan igår kväll bestämt att jag skulle upp tidigt för att plugga. ha, kan knappt tro det själv.. Men i alla fall, just nu håller jag på att plugga NO för fullt och sen efter det ska jag plugga en massa tyska. Matten har jag inte så jätte stressigt med eftersom vi har lektioner i skolan som vi kan arbeta på ;) Men hur som helst, så hoppas jag på att Johan kan ta och svara på mitt sms som jag skickade igår kväll, som var om han kunde träffa mig idag eller om han har fullt upp. Hoppas på de första. men isåfall blir det lite senare eftersom att jag måste plugga.. 

Och för er foto älskare så vill jag bara be om ursäkt för dålig uppdatering av bilder.
Har varit jättedålig på att fota! och jag lovar det kommer komma en bildbomb, men inte just nu för jag har så himla mycket med skolan just nu. Aja nu ska jag strax gå och gratta min far! Det är ju för sjutton farsdag idag! 

Hur grattar ni era pappor? Något speciellt sett?
Aja ni får ha en toppen bra söndag, för imorgon är det skola!

Puss!



GZ

lördag



nu så känner jag att det är dags för att blogga lite. Har ju inte varit så där jättebra på att blogga dom här senaste dagarna och hoppas ni förlåter mig för det. Igår kväll så sov jag hos Angelica tillsammans med Amanda. Vi tre tjejer hade inget bättre för oss en att dra på ett lan som var i täby kyrkby... haha roligt huh? Aja idag så har jag inte gjort så jätte mycket var i täby och men dör ifrån följde inget med hem men hyrde två filmer på vägen hem ;) ''the last song'' och ''killers'' har varit med linda nu på kvällen och vi drog hem till henne för att kolla på the last song. Måste säga att den var sjukt bra! filmtips för er som gillar lite sorgligare filmer. 

Nej nu ska vi strax äta, sent jag vet menmen. är skit hungrig! och ikväll blir det tacopaj!! :) mums. Nej men ska och ta och sätta igång med lite plugg sen efter middagen. (vi får se hur det blir med det..) aja nu ska jag inte babbla allt förmycket. men vi hörs imorgon! då jag kanske kommer att vara med min älskade pojkvän :) 

Puss!


Finaste linda!

Heeeeeelg!!

Hejsan! 

Som ni ser på bilder nedan så har jag otroligt mycket jobba framför mig i helgen. Inte kul! har te prov nästa vecka...kl sju blir jag hämtad för att sen åka till dansen. Idag är det tydligen ingen balett wiiiiiie, det gjorde min fredag ;) men det är genrep på zoom men dräkter och allt. Och sen kanske en annan dans också men jag vet inte. Efter det så ska jag hem och börja plugga. Okej klockan kommer typ halv tio då men kommer iallafall börja lite smått. hmm, var i arninge idag med mamma och erika. Erika skulle köpa en ny jacka och jag en svart tjocktröja till streetdansen dom vi kommer köra på jul-showen. aja nu ska jag ta och sätta mig ner med lite plugg. Sen ta och byta om. Ni får ha d bra! 

Puss!


go tyska!!!!....eller?

Hejsan bloggen!

nu är det så att jag super ledsen för min dåliga uppdatering dom här senaste dagarna, har verkligen inte orkat. Men lovar att i helgen så blir det bättre. Har mycket i skolan just nu, så aa. Men iallafall jag har precis ätit lite och johan drog för ett tag sen. och usch vad jag är kääääär! :) hihi, Nej men jag ska sätta mig ner med lite tyska glosor som ska in i huvudet till imorgon. suck asså! glad att det är sista dagen! längtar till helg då jag bara ska soooova! och såklart blogga ;) nej  nu till tyska plugg! 

Hare göött! 
Puss



no update

God morgon! 

igår så somnade jag framför tv när jag kommit hem från skolan..och sen helt plötsligt skulle jag på dans. 
Nu så har iallafall jag idrotts-redovisning nu på morgonen, är faktiskt lite nervös. ( Vet inte om alla stämmer i min redovisning..) aja nu ska jag gå och käka lite frukost sen ta och packa väskan. Och juste! efter skolan så kommer min johan hit :) det ska bli trevligttrevligt. Ha en bra dag! 

Puss!

(igår övade jag på min backcatch... blivit lite bättre, ska försöka fixa en bild på vart jag ligger just nu)

I <3 snö!

Tjenare! läget? med mig är det bara bra, sitter här med mitt älskade te och njuter efter att ha varit ute i snön ett tag. Fråga mig inte varför jag var ute men kameran var med mig och lill sis också. Blev inte några bilder som jag vill dela med mig av men ni får två bilder på mig när vi var ute ;) 

Idag så var jag så himla trött i skolan! ha nog aldrig varit så trött som jag var..skumt. aja imorgon är det onsdag vilket betyder kort dag. Går bara till kl 13.50 najs va? ;) haha aja ska ta och dricka upp mitt te och njuta klart ;)
ni får ha en fortsatt bra kväll! 

vi hörs!




snö !

är i skolan och så här ser det ut om jag kollar ut genom fönstret. det snöar! :) var ju tyvärr inte här första gången det snöa.

Backcatch

Hejsan, idag efter skolan så åkte jag hem till min älskade brunis! asså skoja inte om att jag kände mig blek!! usch inte kul asså! efter det så följde johan mig till min dans. Träningen gick inte så mycket till dans men övade stenhårt på att klara backcatch. För er som inte vet så är det som på bilderna nedan. Dosck gick det inte så bra..men har satt upp ett mål på att klara det till jul. Men vi får se hur det blir med det :P 


Nu ska jag hoppa in i duschen, har inte hunnit det än. Ha det super så hörs vi imorgon! Puss!






outfit


vart tog höstlovet vägen?...

Godkväll :) 

idag har det inte hänt alls mycket. Efter att jag käkat frukost och klätt på mig gick jag och erika ner till nummer 15 för att kolla på videon från igår. Såg rätt bra ut faktiskt! aja sen när jag kom hem så var det mest slapp. Men sen kom jag på att jag har ju hk prov imorgon och en inlämning i idrott. Så det var bara att sätta sig ner och plugga. Och är inte riktigt klar än. Ska ta och läsa igenom allt igen för säkerhets skull ;) 

hmm, imorgon börjar ju skolan, längtar.. eller? nej skulle inte tro de. Fast efter skolan så ska jag träffa min älskling efter att ja varit ifrån honom en vecka. Han har varit utomlands, den lyckoosten! :P 
nej men nu ropar pappa på mig om att maten är klar. Ikväll blir det pappas hemlagade köttfärslimpa..gott?
haha, ha en bra kväll! och njut som jag inte kommer få göra pga av skolhelvetet! 


gammal!

Superstar!

Godmorgon alla läsare! :)

vaknade nyss upp med en grymt stel nacke. igår så tävlade ju jag som sagt och det gick jätte bra! Visst det kunde ju ha gått bättre men det gick bra om man tänker på att jag är skadad. Men jag slutade på en fjärde plats :) och plockade min sista prick upp till superstar! Så nu är jag inte längre i starklarss utan  nu är jag officiellt superstar (ss)
Men det var inte bara mig det gick bra för Jessica tog guld i singel! (måste berott på hennes snygga frisyr som jag gjorde...) Nej men hon var grym igår! Och sen har vi Erika och Olivia som tog hem Guld i Par, Grattis tjejer! Sen vet jag också att vi hade många andra på pallen ifrån felx men, tar inte upp dom, Men Grattis till alla Felxare!

Nu känner och hör jag hur min mage kurrar, så ska väl ta mig in till köket och göra lite frulle. 
Nu få ha en super bra sista dag på lovet, Så hörs vi senare. Puss!













Blev inte så mycket bilder.

Louise är grym på att fixa håret

Nu blir det tävling! Vi har precis fixat håret, nu ska vi sminka basen sen sätter vi oss i bilen. Ha en grym dag! Kram


jessica gästbloggar !

Hej alla läsare. Louise bästa Jessica här. Vi har nyss varit i täby och köpt saker till tävlingen imorgon. Glitterspray och lite sånna saker. Sen fick vi skjuss hit till Louise och hon ska packa för hon sover hos mig och åker med mig. Skulle egentligen åkt med min älsklings Angelica men hon ville inte stanna kvar på par och det vill jag så Louise åker med oss ist. HAHA ligger typ på Louises pilatesboll och leker, så jävla rolig x) Jaja, vi hörs när vi kommit hem till mig. Hare göttt, puussss

Godmorgon!

Vaknade nyss av vet inte vad...fatta inte ens att jag gick upp. Kunde ju fan ha sovit till tolv om jag ville, men vet ville jag tydligen inte. kvällen igår slutade inte så där jättebra. Eller asså den slutade ju bra men den börja inge bra! men är glad över att allt är okej nu :) ni  undrar säkert vafan det e jag snackar om..men känner att det är lite för privat för att snacka om det i bloggen. Som sagt jag vaknade upp rätt så tidigt idag av någon underlig anledning. Kanske är det för att det är tävling i morgon! som jag nog inte har fattat än! asså imorgon är det tävling och jag har en halv klar dans...som jag knappt kan..och jag hat inte ens börjat tänka på vad jag ska packa ner..fast det är väl som det vanliga tror jag, men iallafall! Det känns som att alla är typ taggade till tusen och att jag typ inte ens fattar eller ens hänger med om att det är tävling. 

Nej nu ska jag göra te! usch vad de ska bli gott :) 

hare bra! 
Puss!



HJÄÄÄÄÄLP!

Tjenare :) 

just nu sitter jag och får ångest! känner att jag vill ha en ny profilbild på fb... men vet inte vilken jag ska välja... XD haha, låter lite kul när jag säger så men det är sant. Hjälp mig snälla, väljer mellan dom här. Kommentera vilken ni själva tycker jag ska ha :) 


Nummer 1?

Nummer 2?


Nummer 3?



Filmtips

FROZEN

för er som vill ha spänning ;)


Torsdag

Hejsan bloggen! 

aa, förlåt för igår... men det blev bara ingen uppdatering av någon underlig anledning. aja igår så vaknade jag upp hemma hos Amanda, dagen igår gick snabbt fram..helt plötsligt var klockan två och jag skulle vara nere hos min sjukgymnast, men det var jag inte. Hade helt glömt bort det så det blev det inget av. Men ska dit idag istället ;) Runt sju när jag hade kommit hem så gick jag och Erika ner till hus nummer 15 För övernattning med vår kusin Linnea. Trevligttrevligt! Sen nu är jag hemma rätt så tidigt. Linnea skulle till Stinsen med sin mamma och uträtta några ärenden. aja kl kvart i 4 är det behandling då som gäller. Och sen efter det så ska jag faktiskt och träna. Tävling i helgen..och jag vet inte ens om jag får tävla. har gjort om mitt singel program så att det inte ska belasta min skada. Men vi får de helt enkelt. 


stolt kusin!

paramomal activity 2...

Godkväll!

Just nu är jag hemma hos angelica, efter att jag kört min rehabträning för mig själv så duchade jag snabbt och sedan tog jag bussen ner till centrum för att möta upp Jessica och angelica. Efter att jag mött upp dom så drog vi till lilla vallentina och käkade pizza, gott vare! Sen följde vi Jessica till tåget och tog sen bussen hem till angelica och nu är vi här. Vi ska strax ta och ringa amanda och kolla om hon har träffat klart sin ''kompis'' Anton. För isåfall så ska vi hem till henne och kolla på paramomal activity 2...läskigt? första filmen tycker jag själv att den inte alls var läskig.. visst var den lite obehaglig men inte läskig. aja nu får vi se om den andra är lite bättre. Folk säger att den är dubbelt så mycket läskigare, men vi får se.

aja nu ska jag inte sitta här och skriva värsta inägget. Eller föredrar ni långa inlägg? Kommentera! kul att veta ;)
Hare, PUSS!


rehab

Hejsan! Amanda stannade kvar lite extra..men nu har jag precis kommit hem från att ha följt henne till bussen. 
Nu är det egentligen dansträning men kommer inte gå på den pga min skada. Men det betyder inte att det blir vila för mig, utan ska strax ta och sätta mig på träningscykeln och trampa så det bara sjunger om det. Sen ta fram min nya pilatesboll och köra mina rehabövningar som jag fått av min sjukgymnast. Sen efter det ska jag ta och vänta på ett samtal från min jelica! hon kanske kommer hit, eller jag till henne, vem vet... Idag blir det ingen fotrunda...det blev så mörkt. Så känner att det blir inte lika bra bilder om de är mörkt som om det blir om det r ljust. aja nu ska jag ta och byta om. Hare bra! 

Puss!



Mjuuusik












vad sägs om en fotorunda?



sitter här och väntar på att Amanda ska bli klar med att duscha. Så tänkte att jag kunde blogga lite. 
igår blev det ingen uppdatering efter igår morse..sorry för det. men idag ska jag försöka uppdatera mycket, vad sägs om det? ;) Amanda kommer att dra hem vi tre eller nått för hon ska träffa Anton hennes ''kompis'' Nu blev hon precis klar men vill bara säga innan jag går att jag kanske kommer köra en foto runda idag. vi får se..men har ändå inget att göra så varför inte göra något som man älskar. aja nu ska jag ta och hoppa in i duschen, Hare bra!


Puss!



13.41

Tjatja bloggen!
hur var eran halloween?


först vill jag börja med att säga förlåt för gårdagens dåliga uppdatering. Men jag träffade marlies en stund efter dansen och sen åkte jag hem till amanda där jag tillbringade natten. Vi kollade på ''Paranorlmal Activity'' och ''dum och ännu dummare'' Och såklart en massa läsk och chips som vi tjockade oss med ;) idag så ringde väckarklockan vid 10 tiden..Amanda skulle följa med mig till naprapaten som jag hade tid hos klickan 11 :) sen nu efter det så har vi inte gjort så mycket. funderar över om vi ska dra hem till mig. För isåfall så tar vi en buss som går om ungeför en kvart.

hmm, och vad ska vi hitta på hemma hos mig, någon bra ide? aja vi hittar säkert på något kul. Nu ska jag inte sitta här och babbla allt för mycket utan ni får ha en bra dag så hörs vi senare :)

Puss!















Snygga? VI VEEEEEEEEEEEEEEEET! ;)

RSS 2.0