Trött!

Hejsan! tåget går om ungefär en timme så ska ta och byta om och käka något innan jag drar. Hur mår ni annars då? Själv är jag skit trött efter helgen och känner bara för att sova! imorgon kommer jag förhoppningsvis träffa johan! wiie har inte träffat honom på skit länge. så håll tummarna. imorgon ska jag också på konfirmations träff ´. min första eftersom jag har haft dans då vi haft. ska bli skit kul att få träffa alla som man kommer att få umgås med sen i två veckor sen i sommar. usch vad jag längtar! jaja nu ska jag ta och sätta fart. Vi hörs.

Puss på er





Svar på kommentar.

Nej jag dansar inte par längre. Skit tråkigt men Isabelle slutade ju på dans och då slutade jag dansa par. Tror det blir en rätt så lång paus innan jag letar reda på en ny. ska koncentrera mig på Singel,freestyle och Grupp nu :) 


Godmorgon!

Tjenare! ingen uppdatering igår och har ett bra skäl varför. men hinner ínte skriva nu för nu ska jag typ dra till plugget. Dans ikväll oc är skit taggad att få börja jobba på slutet av min singel dans. jaja nu måste jag serriöst gå. Ni får ta det super så hörs vi sen efter skolan :) Puss!

Fixad och klar ;)





Grattis Mamma!

Hejhej, hinner inte nästan inte blogga för ska ta och hjälpa till med förberedelserna inför mammans 50 års fest :)
har duschat och målat naglarna med silverglitter..nu är det bara lite fix till och jag är klar. vet inte om jag kommer uppdatera så värst mycket idag ska liksom hjälpa till med en massa saker. jaja nu måste jag dra! Pöss!


Fredag!

Hejhej, hemma nu...och ska strax börja städa mitt rum och sedan hjälpa pappa med resten av huset. för imorgon kommer typ 60 st hit för att fira min mami som fyller 50 år :) ska blir skit kul! tror johan sover här den natten också. jaja nu ska jag som sagt städa rummet som hjälpa pappa. vi hörs senare!

har föresten skaffa spotify premium så nu blir det dunkadunka..
Puss!





no makeup

klippt mig..

NU





kort! :O







Håltimme!

Hejsan! just nu är jag i skolan och sitter i ett tomt klassrum tillsammans med Nathalie som dunkar musik.. Vi började 09.30 men har nu håltimme.. rätt najs huh? och vi börjar vår nästa lektion som är svenska om en timme ;) så tänkte jag kunde blogga lite från skolans dator medans. Idag efter skolan drar jag till täby för att möta upp Angelica som redan är där efter att ha varit hos sin sjukgymnast. Vi kommer kolla runt lite och som jag sa tidigare så kanske det följer med något plagg hem. Vi ska också kolla efter en prao plats till Angelica. Hon bill praoa på en frisörsalong. Så det ska vi göra också.

Fick också en fråga om hur många dagar i veckan jag tränar och jag tränar nu fyra gånger i veckan, men kommer bli fem snart eftersom jag snart kommer sätta igång med freestylen också ;) Här har ni ett schema så att ni får mer koll ;)

Måndagar:
18.20 - 19.20, Gruppträning (med Emelie)
19.30 - 20.30, Singel och Par träning (med Emelie)

Onsdagar:
18.30 - 20.00, Street (med Sara)
20.00 - 21.00, Singel och Par träning (med Maria)

Fredagar:
19.15 -20.45, Showdans (med Daniel)

Söndagar:
11.00-13.00 Gruppträning (med Maria)
15.00- 16.00? Konidtion/disco (med Naomi)



fullt ös..

Hej alla! förlåt för dålig uppdatering men idag har hela dagen varit fullt upp. efterskolan somnade jag framför tv och när jag vaknade igen blev det stressigt till tåget. åkte till dansen en timme tidigare så att jag kunde sitta i lugn och ro och bara plugga. sen blev det street med Sara och nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska ta något och käka sen sätta mig ner med matte plugg...har prov imorgon :S Imorgon efter skolan drar jag till täby med angelica. Dör vi bara ska gå runt och kolla lite :) kanske följer med något hem, vem vet? jaja, nu ska jag faktiskt gå. men vi hörs imorgon! 

Puss!



en bild på Angelica i hennes nya frisyr...modig säger jag bara!

Tisdag

Hejsan! nu är jag hemma och det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i sängen..ni kan ju bara gissa vad som hände då. hehe, somnade men som tur så sov jag inte så länge. nu har jag precis ringt johan och sagt att jag tar bussen som går från mig 16.01 och innan jag drar så ska jag ta och byta om till mjukis byxor och hinna käka något ;) det betyder alltså att jag måste skynda mig lite nu. men vi hörs senare när jag är hemma hos johan. Hare bra!

Puss



Svar på kommentar.

hejhej :) jag vill bli vigare och jag undrar om du kan visa bilder på hur du brukar stretcha osv, och hur länge man ska göra det och så! skulle uppskattas! :D
Hej! tänkte bara ta och svara lite snabbt på denna kommentar som kom upp. Och det är klart jag kan göra ska se till att fixa det den här veckan om jag hinner har som sagt två prov som väntar men det ska jag försöka fixa :) 




just nu..


och plugget fortsätter..

Hej!
nu är jag hemma från skolan och jag ska strax sätta mig ner med en massa plugg till tyska provet imorgon. känner att det kommer gå skit! och det är just därför jag känner mig tvungen att plugga..så man kan säga att skolan inte är över än för min del. efter en timmes plugg ska jag ta och byta om till danskläder och sen ta tåget tillsammans med Syrran och hennes kompis till dansen. Idag är det disco som gäller. Först grupp sen singel och par :) bara att tagga!  jupp, tror inte jag hade så mycket mer att meddela er läsare utan vi hörs senare!
puss!
behöver klippa mig..

Willow Smith - Whip My Hair


tröttnade...

hej! igen kände att bloggen var skit trist och att det behövdes en förändring... vad tycks? ;) 

från svart till vit :) 




plugg

Hejsan! nu har jag typ precis kommit ut ur duschen och ska strax ta och sätta mig ner med lite tyska :) tråkigt som fan men man måste ju eftersom man har prov på tisdag..imorgon är det dans som vanligt då jag måste jobba på min singel. Det är ett måste! Måste liksom bli klar med den :) mer hade jag nog inte att säga, utan ska som sagt ta och sätta mig ner men tyska sakerna och nu får ta det bra så länge så hörs vi senare!

Puss!



Sämst!

Hejsan bloggen!
Idag har det varit sämst uppdatering från mig, jag vet! jag har typ inte gjort nånting och ändå har jag inte bloggat..
just nu är jag hemma hos johan. ska sova här. Imorgon har jag dans vid 11.00 till 15.00 så det är bara att tagga! måste även plugga en del imorgon eftersom jag har Tyska prov på tisdag samt Matte prov på onsdag suck!

Hur är det med er annars då, allt bra? som sagt så ska jag försöka blogga lite bättre nu fram över. men nu börjar fångarna på fortet så ska kolla på det :P Ni får ha det super så hörs vi kanske senare!

PUSS!


här har ni den!



NEJ ,den sitter inte snett...det är bilden ;)

Inte så bra bilder men har har ni en före och en efter blid :)

Rubriker är kluriga....

Hejsan nu är jag tillbaka från väsby tillsammans med mig efterlängtade navelpiercing ;) najsnajs, gjorde inte ont alls..undra varför?.. jaja 5 i sju så kommer min skjuts till dansen. Idag har vi Daniel som kommer ha showdans med oss nu på fredagar framöver. också rätt najs! vi får se hur det går med navelpiercingen och dansen..kommer förmodligen ta det väldigt lugnt. 

jaja nu ska jag ta och byta om till lite danskläder. Menvi hörs efter dansen då det också kommer en bild på navelpiercingen PUSS!



NAVELPIERCING!

Hej allihop! 

allt bra med er? Kom hem från skolan för inte så länge sen och nu ska jag och mamma strax ta och bege oss till väsby. där jag ska pierca naveln! wiiie. är skit nervös för att det ska göra skit ont.. men det är bara att bita ihop ;) kommer såklart lägga ut bild på hur det blev. efter att vi varit i väsby så ska jag hem för att byta om till dansen. ska dock ta det lugnt efter som jag precis tagit hål i naveln :) jaja, nu ska vi typ åka. 

ni får önska mig lycka till så hörs vi sen. Puss!





Torsdag

Hej! 

Blev tyvärr inte någon navelpiercing idag.. hon som skulle gjort det var sjuk. men.. det blir av imorgon efter skolan! :D najs huh? nu efter skolan har det inte hänt nånting. Har typ bara degat framför tv i mon onepiece. tror att jag ska sätta mig ner med lite matte så att jag gör någonting vettigt ;) 

mer hade jag inte att säga vi hörs senare! 
Puss!



Utkast: Jan. 20, 2011

Hejsan idag har man sov morgon till halv tio som alltid på torsdagar :)idag efter skolan ska jag förhoppnings vis ta hål i naveln..vi får se för mamma ska ringa och boka tid men det är ju inte säkert att dom har. Men det tror jag :) jag jag är faktiskt skit nervös inför det :S
jaja nu ska jag börja klä på mig :) puss!

HAHAHHA! MÅSTE SES!

så här kul kan man ha med en kamera! ;)





Balett

Hej igen! nu har jag bytt om...men dock inte till de största kläderna..utan till rätt så slimmade ;) jo för nu är det så att det har blivit en ändring. Sara hade fått en gigg så det får bli från street med Sara till balett med Maria! sen disco! :D jaja ska käka nått nu, Puss!

hjälp!?

någon som redan har hål i naveln eller som vet något bra ställe att ta på? isåfall kommentera gärna!



Plugg :)

Tjenare! 

allt bra? jag kom precis hem från skolan och ska strax dra mig ut till köket för att käka sen sätta mig ner med lite skolarbete. Valde att ta hem lite Engelska och Matte. sen senare ikväll blir det dans! som jag sa tidigare så blir det street med Sara så på med de stora kläderna ;) 

jaja nu bilre mellis för min del! hare, puss!






Onsdag


sovit gått? 

Jag sitter iallafall och käkar lite frukost. tänkte att jag kunde göra det framför datorn idag så att jag kan blogga. Idag onsdag, är det chill dag för mig och med det menar jag med att jag slutar tidigt och har bara tre lektioner typ..Efter skolan är det dans som gäller för mig! idag blir det street med Sara som vi också hade förra terminen. ska bli kulkul :) 

Nej nu kan jag nästan inte sitta här nå mer utan måste ta och klä på mig och göra mig i ordning ;) 
ni får ha en bra dag så hörs vi imorgon! 
Puss!

Bilder från gårdagen med den nya webbkameran :)






Presenter :)

Inte mycket men stämmer in med önskelistan ;) och är mycket nöjd med dagen!
+ Navelpiercing!




15 år!

godmorgon alla!

to day 'r det min födelsedag! :D jag ska snart börja fixa mig inför skolan. ni vill säker veta vad jag fått i present. men hinner tyvärr inte lägg in bilder så vi tar det sen :) ni får ta det så bra så länge! 

Puss!



En timme kvar nu...

nu ska jag sova så att det blir morgon snabbare! Godnatt!



Justin Bieber - Bigger

Hejsan! nu så är det så att jag strax ska ta och göra i ordning något att käka sen börja byta om till dans kläder för att sen dra mig till tåget som går fem över halv 6. Orkar liksom inte stressa ;) Idag har det varit en rätt chill dag i skolan. Vi fick sluta en timme tidigare så det var rätt najs! Imorgon fyller man också 15 år! wiiie! Juste! är det bara jag eller tycker ni också att det är lite små jobbigt när alla kompisar frågar vad man önskar sig? eller asså det är ju alltid kul att få saker men asså jag tycker verkligen inte att mina kompisar ska behöva ge mig saker.. :P 

jaja nu ska jag sätta fart! vi hörs efter dansen om inte jag slänger in ett inlägg innan det :) 

Kram




Måndag

Hinner inte morgon blogga men ville börja att vi hörs senare för nu går moi till skolan ;) 

PUSS




dans, dans och dans ;)



allt bra med er? Idag har det varit en riktig dans dag för mig! efter att jag hade kommit hem så vara bara på med danskläderna och dra till dansen. Som jag sagt tidigare så hade vi ju Linus och han körde först en timme koreografi vi avslutade först den Tjeckiska dansen och lärde oss en Norsk. Sen vare grupp träning sen efter det var det en timmes paus och sen singel och par ;) känner att den här kickstarten  har varit mycket kul och lärorik! Nu på måndag börjar alla vanliga lektioner. najsnajs.

jaja nu ska jag ta och sätta mig ner med lite tyska glosor. Hare vi hörs kanske senare :)



Kommentarer!

Ska N'ergykick sluta ?! :O
Sv; nej E'ergykick ska inte sluta utan vi ska tävla nu hela våren och sen får vi se vad som händer till höste.. för det är ju så att Isabelle slutade ju och Natasha blev för gammal så vi var tvungen att ta in två nya medlemmar och blev Linn  och Linnea. (Linn är helt ny men Linnea har var ju med och tävlade med oss på VM)
har du löshår? :)
Sv; Mitt svar är fortfarande nej ;)
hejhej :) är det första gången du sov hos johan och hur var det isf? :) kram!
Sv; Hehe, aa det var det  :P Egentligen skulle jag inte sovit där men det blev rätt sent och Johans mamma tyckte det var onödigt att jag skulle kolla upp en buss halv två på natten... Men det var mysigt!, alltid mysigt och vakna upp bredvid sin pojkvän! ;)

Precis käkat frulle..







Vaknade för inte så länge sen.. ungefär vid tio tiden. Nu kommer snart min fadre och hämtar mig så ska vara så social som möjlit mot johan. ville bara uppdatera lite så att ni vet att jag lever. När jag kommer hem så ska jag börja byta om till dansen som börjar kl 13.00 och som håller på till 17.00 ;) jaja vi har linus idag så det kommer säkert blir en skit kul dansfull dag! Hare!




Rubrik

Hejsan är fortfarande hemma hos Johan och det värkar som om jag tillbringar natten här. trevligttrevligt! Imorgon ska man upp rätt tidigt, har dansträning kl 13.00  i byle så måste hem innan ;) då har vi linus igen och den här gången blir det först en norsk korografi sen gruppträning sen singel och par. så det blir ett långt men roligt pass imorgon! jaja nu ska jag vara social mot johan.

Godnatt!




Lördag

Tjenare! jag fick tag i Johan till slut och jag ska snart ta och dra till honom. Där blir det film kväll :) vet inte när jag kommer hem men det blir nån gång iallafall. Idag har jag gjort lite allt möjligt. Städat mitt rum.., städat ur min garderob, Dansat och kommit på lite till singeldansen, kollat på TV och dunkat Justin Bieber.. haha jaja, men nu ska jag käka nått innan jag drar! Puss

(juste glöm inte att kommentera om dagens danstips!)



Så här ser man ut :)

naaaw!


Dagens danstips?



Gårdagen spenderades med Underbara Jessica, mycket trevligt. Vi vare nere i centrum och hyrde fem filmer samt köpte vi lite gottgott. Men vi orkade tyvärr inte se klart på alla filmerna utan vi såg på ''vampyrer suger'' och sen såg vi..eller Jessica somnade men det var en film som var ungefär som Saw filmerna eller dom är baserade på den här filmen och den hette ''Dread'' mycket läskig och spännande! Rekommenderar den för er skräck älskare ;)

Idag händer inte så mycket tror jag. Jag har försökt att få tag i Johan men tror han sover. Menmen, ska iallafall kolla om han har planerat något speciellt eller om vi kanske skulle kunna hitta på något. och föresten! Vad säger ni om jag säger ''Dagens Danstips'' ? Tänkte att jag skulle kunna börja ge ut ett personligt danstips som jag själv tycker är viktigt att tänka på. Och då menar jag inte bara inom tävlings dansen utan i all dans :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs!

Fredag!

Tjabba tjena! 
Allt bra med er? med mig är det super! hallå det är ju fredag, vem mår inte bra av fredagar liksom? ;) 

Nu var den första veckan avklarad nu bara 7 veckor kvar till sportlov..eller har jag räknat fel? jaja, nu sitter jag iallafall och väntar på att pappa ska komma hem och göra lite käk åt mig och Erika. Sen efter maten vet jag inte vad som händer. Trodde det skulle varit dans idag men så var det tydligen inte det blir nästa vecka. 

Nej nu blire tv tittande för mig!

BYE



kommentar

Anonym om las vegas:
hur går det med backcatchen ? :)

Sv; haha nja går väl så där har fortfarande svårt med att ta tag med andra handen.. Men jag kämpar på! ;)



las vegas

Hejsan!

imorse blev det tyvärr inget morgon inlägg.. hann typ inte även om jag hade sovmorgon :P Just nu är jag hemma hos Johan och han sitter och kollar på Las vegas. Tror jag ska göra honom lite sällsakap. Vill bara blogga lite åt mina kära läsare. Lever ni föresten? känns som om ni har slut på kommentarer. Har ni det?

jaja, nu ska jag krypa ner brevid Johan. Hare!


Önska mig lycka till!

Tjenare!

snart dags att dra sig till dansen :) idag har vi ännu en ny tränare vid namn Linus :) ni dansare kanske vet vem jag snackar om. Han varit medlem i gruppen Hardcore. Han är iallafall en grym dansare! och känner på mig att han kommer köra sjukt hårt med oss idag.. men nu ska jag börja byta om. vi hörs sen när jag kommer hem. Om jag överlever... 

önska mig lycka till!



Hardcore

Onsdag!



Det som räddar min morgon är att direkt när jag går upp så kliver jag i min Onepice och sen går lungt och stilla in i köket och häller upp en stor kop te! usch vad det gör min morgon! då överlever jag liksom ;) haha idag är det onsdag som ni kanske redan vet och det betyder kort skoldag för mig :) Går bara till 13.50..najs huh?

jaja sen efter skolan så ska jag på dans vid sex tiden. innan det vet jag inte vad som händer. Troligen så blir det bara slapp. För imorgon Torsdag så ska jag vara med Johan igen. Längtar! nej men nu kan jag inte sitta här så mycket mer utan måste dricka upp mitt te och äta upp min macka och sen börja klä på mig och sånt där (känner för lite baggy todag) .Vi hörs efter skolan! Puss!


dock får det ta och bli en annan tröja under ;)


ego-nörden har kul med kameran..














Då börjar nedräkningen till sportlovet ;)

Tjabba tjena! 

Usch vad denna dag har gått långsamt! började 08.10 slutade vid 15.00! tortyr fan.. jaja nu håller jag på att städa mitt rum så ska väl ta och fortsätta med det. Vi hörs senare! ;) 




;O?


uppe tidigt och jag gillar det inte!

hejhej! känns verkligen som om man går upp mitt i natten..
jag är iallafall skit trött och helt död i kroppen efter gårdagens pass! ''Hej träningsvärk'' Jag ska väl ta och klä på mig och fixa mig nu strax sen ta och käka någonting innan jag drar ;) Och önska mig lycka till så hörs vi efter skolan..

Byebye


Ser fram emot Fredagarna! :D



Är nu hemma från kvällens träning och dessutom terminens första ;) Jag klev precis ut ur duschen och jag kan ju säga direkt att jag är helt slut körd efter dagens pass.. :S trodde inte att det skulle kännas så mycket. Idag hade vi en helt ny lärare som kommer träna och ha oss på Fredagar Daniel Scarrillo heter han. Han är helt sjukt duktig och han har tävlingsdansat i hela 20 år sammanlagt men lär nu bara ut. Han kommer ha oss i  showdans och kommer ända fram till vår showen jobba på en dans tillsammans med oss dåra ;) ska bli mycket spännande!

jaja nu ska jag snart gå och lägga mig! mina ögon kan snart inte hålla sig uppe längre! kanske går ut i köket och gör lite te innan ;) vi får se. jaja! vi hörs imorgon innan helvetet börjar ingen ;) 

PUSS!









Louise tipsar!

måste säga att köpa dom här är inget jag ångrar! super sköna och super lätta skor! 


Taggad?

Nu ska kommer snart Thomas och man är ombytt och taggad till 100! Skorna får vi inte heller glömma ;)







good morning !

Allt bra?

igår kväll satte jag väckarklockan på halv 9 (08.30) bara för att jag skulle bli lite van med att gå upp tidigt. Men det var ju helt förgäves ändå! haha låg uppe i en halvtimme och bara tänkte på att jag inte fick somna om, men det hände efter drygt en halvtimme iallafall. Så jag somnade om tills kl var ungefär tio.  och nu  har moi käkat frukost och nu ska jag klä på mig och borsta tänderna för sen ska jag och Erika ut med Balto :) Lovat mamma vettni. 

Idag händer inte så himla mycket på dagen. Utan det är vid halv 6 tiden som min farbror Thomas kommer och hämtar oss och kör oss till dansen. ska bli mycket kul att få se och känna hur min kondition är efter de här veckorna.
jaja, nu ska jag som sagt klä på mig. Ni får ha det så bra så hörs vi senare!

Puss&kram



''Dancing on my own''


En tavla jag pysslat ihop själv med en massa bilder från VM 2010. (blev en massa bilder över som inte fick plats)
Här är en bild på mina pokaler, de två som är kryssade är grupp och formation...ni undrar säkert varför jag har dom.. ;) :P

Så här ser man ut idag :)



Nu ska jag strax dra till Johan, min fadre skjutsar mig ;)

Hade nästan glömt!

Innan jag åkte till Romme så var ju jag och köpte en helt nu outfit som jag skulle ha i backen..
och här har ni den :)


Hjälm (vega): 999 kr
Jacka (ski industries): 980 kr (var på rea..1795 kr)
Byxor (peak performance): 1490 kr
Vantar(everest): 80 kr

Söndag



Trötta? för det är är jag. Just nu så försöker man få tag i Johan. Idag ska vi tydligen till hans hockey match. som är vid halv tre. Men vem vet det kanske inte blir så :P jaja, I dag ska jag också försöka gå och lägga mig tidigt så att jag får lite ordning på dygnet. 

Nu ska jag käka frukost. hare!



Gamla men sjukt bra!








22.18



Hur mår ni? själv mår man faktiskt toppen! har suttit hela kvällen nu och bara dunkat p!nks låtar. Hon är så jävla cool! eller vad säger ni ? Till middag blev det kebebtallrik. Var bara att beställa..Pappa och mamma är på middag så det fick bli en den mest komplicerade middagen som finns! ;)

Imorgon äre johan som gäller för min del. vi ska dra och kolla på hans match vid halv 3 tiden så det ska bli kul..sen efter det så drar vi hem till honom eller nånting. och bara chillar gal1.. killen är ju halvt handikappad..kommer ni ihåg? jaja. nu ska jag gå och irritera Erika.

Byebye!


BILDBOMB FRÅN: STONED BOUTIQUE





































Kan det bli mer överdrivet? ;O


my drug



stoppar jag en ända i munnen så är det kört!

fel av mig..

skojade bara med er när jag sa att det var kickstart imorgon. Det är på måndag ;) Tagga!






Utgång med Balto!


Lördag



Ska alldeles strax käka frukost är ganska hungrig. Idag händer vad? har inte något speciellt planerat utan vi får se helt enkelt. Kanske tar och ringer Johan och ser vad han gör :) jaja, vad ska vi själva göra idag? något extra kul kanske.. :) 

Imorgon börjar också kick-starten på dansen! kommer bli mycket kul att få träffa alla igen :) 
nej, mer hade jag nog inte att säga. Hörs senare! Puss!



Dålig uppdatering!

Hej!
och förlåt för dålig uppdatering.. ska bättra mig,lovar! Idag var jag som sagt med Johan. Vi gjorde inget speciellt utan vi bara tog det lugnt och slappa. En chilldag med andra ord :) käkade också middag där och kom hem vid halv elva :) trevligttrevligt. Imorgon vet jag inte vad som händer. Vi får se helt enkelt ;) kanske träffa någon, who knows?
Hur har er dag varit föresten, bra/dålig? själv börjar jag känna en viss ångest för att skolan börjar redan på tisdag!! Orkar verkligen inte! Ha, och tror inte jag är ensam om det.
Jaja, ska väl snart ta och gå och lägga mig. börjar bli lite trött.
ni får ha det toppen så hörs vi imorgon. Godnatt!


Fredag



sovit gott? för det har jag. Idag ska jag träffa min älskade pojkvän Johan! Vet inte riktigt vad vi ska göra för ungen var på hockey cup och drog sitt ledband i foten på första matchen... så han går nu på kryckor. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning och börja klä på mig och sånt. Ni får ha det super! 

Och jag får inte glömma! Tack sofi, som hjälpte mig med designen. Vad tycker ni föresten? Snygg?



My wife!



Som ni ser så håller min design på att ändras...

Blev inte klar med den..men jobbet pågår ;)
PS!
Kommer bli dåligt med uppdatering, äru i romme :P

Slå på kanal 5!

Bra TV


Shopping

T-shirt från H&M, 129 kr
Linne från H&M, 99 kr
Tights från H&M 99 kr
Jeans från BikBok, 299 kr

Sen köpte jag ju också snowboard jacka och byxor och ett par vantar...men bom är tyvärr ner packade efter som att jag ska till romme imorgon men familjen. men lovar att det kommer foton fär ifrån så då kommer det säkert foton på kläderna också ;)

lista på vad moi önskar dig:)


Täby c

Godmorgon mina kära läsare!

Idag blir det täby centrum med syrran och Malin från dansen. Haha fick inte tag på någon som kunde hänka. så det blev dom två. Jag ska kolla på en ny Snowboard jacka och ett par nya byxor för detär så att på torsdag morgon så åker familjen och jag till romme över dagen och bara softar i backen. Kul huh?  och då vill jag ju såklart de bra ut ;) hehe det kommer även räknas som en födelsedags present. Juste kom på nu att jag kanske kan göra en lista över vad jag önskar mig. Fyller ju år snart ;P

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig i ordning. Hare så hörs vi sen senare.
Puss :)


tre tjejer som har tråkigt en dag då det regnar :)


sugen på att börja hårdträna!

Usch det är helt sjukt vad jag känner för att bara börja hårdträna! en massa styrka och kondition..Efter en sån här lång paus som jag har haft från dansen så börjar man ju såklart längta tillbaka. Känner också en liten ångest om hur mycket jag kommer ligga efter med allt jag tjockat under lovet! fast det är nog inte bara jag som tappat kondition,eller vad tror ni?

för jag vill verkligen inte sluta så här!... :S




HAHA! HET, JO TACK JAG VET ;)


Rihanna - Love The Way You Lie (Part 2) ft. Eminem LYRICS


;O

Shoo!

idag har det som sagt hänt lika mycket som igår..ingenting! imorgon måste det bli ändring på det! har suttit inne nu i tre dagar och bara degat! snart blir jag väl galen om jag fortsätter såhär :s nej imorgon tar jag och ringer någon som får hänga med mig till Täby eller stockholm stad ;) vem ska det bli?...




En sak är klar...


Rubrik

Hejsan! vaknade vid 11.00  ungefär och slog på tv och har precis kollat klart på ''Oliver Twist'' nu ska jag käka frulle sen gå en promenad med Balto, lovade madre det. idag händer det inte mycket mer än vad som hände igår. Alltså inget... men vi får se om det kanske dyker upp någonting under dagen. 

Vi hörs senare!
Puss


 


ändrade planer!

tyvärr ingen Johan idag :/ vad ska man ta och hitta på då, nårga bra ider? ;)


Glad!

Godmorgon! vaknade typ precis och blev super gald när jag fick se gårdagens statistik. Kan säga att den gick kraftigt uppåt! Jag ska snart äta lite frukost. Sen ska jag nog ta en dusch och sen, vet jag inte riktigt för johan ska ringa mig men vet inte när och då ska vi ta och hitta på något. Tror vi kommer vara hemma hos honom om han får bestämma.. ;P Det är nog hur min dag kommer se ut, ganska chill.

haha nu börjar min mage kurra. Hare!



okontaktbar..

i väntan på att johan ringa/höra av sig.




grattis angelica :D...igen

Hejsan, igår kväll vid fem tiden drog jag hem till Angelicas place och de gjorde även Amanda, Jessica, Klara och Natasha. Hon fyller faktiskt år idag så att redan igår så hade vi tjejer med hjälp av Stella (Angelicas mammas) hjälp ordnat en överrasknings fest :D och lyckat blev det! Hon visste ingenting och blev skit rädd när vi hoppade fram!

Kul vare! nu så sitter jag här och är sjukt rastlös! hatar att vara rastlös..blir på sånt konstigt humör då. Blir ni också det eller är det bara jag? x) vet inte vad jag ska göra men dator blir det inte. Hejdå!


I väntan på att angelica ska komma hem :)

Bild från: http://wedontremember.blogg.se

Svar

Svar nej, jag har icke löshår :) 





Gott nytt år!

godmorgon och gott nytt år på er!
Hur var erat nyår, bra/dåligt?

Linda gick precis in i duschen så tänkte att jag kunde blogga lite medans. Kvällen igår blev väldigt lyckad! iallafall till en början.. haha! idag så händer väl inte så mycket. Ska typ hem om ett  tag och bara chilla, Eller? ;) kanske drar någonstans sen senare, who knows? aja jag och Linda ska väl strax ta och käka lite brunch efter att hon duschat klart. aja vi hörs säkert senare, Hare!!




RSS 2.0