Videoblogg


aaaannngelica!

Tjabba! just nu så sitter jag och väntar på att min kära vän angelica ska komma hit. medans jag väntar så sitter jag och dunkar musik. haar ingen aning om vad vi ska hitta på men nånting blir det :) ha det bra så länge! 



nu ska vi bli bruna!






Kom hem!

svar på en kommentar som jag såg om varför jag inte har träffat johan på ett tag och det är för att han har varit på konfläger i två veckor. han kommer hem på torsdag. så det är verkligen inget som har hänt mellan oss! :) och nu saknar jag honom så himla mycket, kom hem nu älskling!



20.13

Godkväll är hemma nu från en riktig ute dag tillsammans med Linda och andra personer. är helt slut faktiskt. så ikväll blir det bara chill framför tv och dator. imorgon vet jag inte heller vad som händer. men jag vet att det kommer bli ännu bättre väder än idag. så förmodligen blir det jobb på brännan ;) kanske någon kompis som vill komma hit och chilla gal1 med mig.. vem vet?  jaja nu ska jag som sagt tare coooolt. ha en trevlig kväll. hejdå!



Måndag

Hej och förlåt för dålig uppdatering men igår så va jag ute med Linda hela dagen och sen inatt så sov jag hos henne.och nu är jag hemma och har precis duschat. ska ner till centrum för att lämna en sak till mamma. men  ska se till att bli klar. för sen ska jag ut och träffa en massa skönt folk. ha en fortsatt solig och trevlig dag. bye! :)



så här ser jag ut :)

Söndag

Hej på er! :D

allt bra med er ? med mig är det super. lite hungrig bara. så ska se till att käka något snart. Idag vet jag inte vad jag ska göra. räknade precis ut att om ungefär två veckor så ska jag på konfaläger. det är ju snar jö! vad ska man ha med sig förutom det som står på packlistan som kyrkan skickat..? aja skit i det nu. nu ska jag käka lite lunch sen kanske om jag känner fört ta och lägga mig ute i solen en stund :) hare bra så länge.

Puss!



alla dansälskare där ute slå på kanal 2

.

midsommar mys

Hejsan har precis kommit hem från min moster som bor i väsby. igår dagen blev väldigt lyckad! först var vi som sagt på gröna lund från ett tiden till 4 ungefär. sen tog vi pendeltåget till väsby där vi blev upphämtade av Nene (min moster) sen var  vi där hela kvällen och hade det väldigt mysigt med släkt och vänner. Idag däremot har jag ingen aning om vad som händer. ska försöka få tag på någon som kanske har lust att träffas en stund :) men först ska jag in i duschen en sväng. hare bra så läge ;)

Puss











glad midsommar

Idag så ska jag och min familj in till gröna lund en sväng. sen blir det tåget mot väsby för att fira tillsammans med några från mammas släkt hemma hos min moster. där vi också övernattar :) ska bli super kul! hinnertyvärr inte skriva mer eftersom pappa kommer vilken sekund som helst och hämtar oss. men ska försäka att göra några mobil inlägg om jag kan :) ni får ha en bra midsommar iaf!

Puss!



så här ser jag ut idag :)

nyckeln till framgång



knäckebrö och räkost! :D

helt slut!

Hejsan! kom precis ut från en lång varm dusch. nu på med min onepiece. usch vad jag har ont i kroppen efter de h'r dagarna känner jag nu. har dessutom överansträngt mitt knä ordentligt..kan knappt gå på det. jaja det går väl över tills imorgon hoppas jag. Men all denna smärta är det värt. idag stod jag 11 min i något som kallas plankan. 

---->

sjukt bra styrke träning! hjälper en att bygga upp allt nästan inför ens hållning. är super bra att göra innan man ska träna piruetter. ;)

nu som sakt på med onepiece sen lite middag på det. hare bra så länge!



svar ----> på glitzit.se

www.glitzit.se

sjätte dagen

godmorgon :) förlåt för sämst uppdatering! igår efter all dans så fastnade jag hemma hos Natasha och tillbringade alltså natten här nu ska jag snart käka lite frukost sen börja traska bort mot Byle som ligger bara en bit bort. jaja nu ska jag gå. vi hörs när jag kommer hem :) puss!

femte dagen

Godmorgon! hu kommer farfar om 1 timme för att hämta mig. ska sätta igång med att börjar packa lite och göra mig i ordning. ska också hinna käka frulle på det. så det är blir tyvärr inte ett så långt inlägg. utan mer uppdatering blir när jag kommer hem. och eftersom jag kanske ska till natacha efter dansen så får ni tyvärr vänta ännu längre :/ 
men nu måste jag sätta fart. hare!


från igår, då hela pappas släkt var samlade här hos oss för lite grill ;)

bara jag som tycker dessies nya låt är skit bra?



dessies låt överaskade mig verkligen! jag tycker den är riktigt bra om man jämför med Kissies och Paows... så hiss för hennes nya hit "whatcha got"

Svar på kommentar.

Tja, har fått in två kommentarer som jag hade tänkt att svara på. en var om N'ergykick, om vart Angelica, Natasha och Isabelle tagit vägen. Och Isabelle slutade. Natasha blev överårig och Angelica skadade sig.

Sen den andra kommentaren var om vart man kunde köpa balett bodysar. och man kan köpa dom på internet och beställa hem. tillexmpel, http://www.nilladancewear.se/
Sen kan man även köpa dom på den här ---->  http://www.dancegymshop.com/ butiken som ligger inne i stan, ungeför vid hötorget. Den ligger på galma brogatan 34 Dom har även en online butik.



fjärde dagen

Godmorgon ! Har precis bytt om tll mina så kallade balettkläder. ska nu ut i köket och göra lite frukost. ni får ha en bra dag så hörs vi sen i eftermiddag :)



Svart bolero
svart tight linne
svart short

Nya bikinin




mobil Blogg

tja! har precis varit och fixat naglarna. så nu är dom fixade. sitter nu på busshållplatsen och väntar på att min buss ska komma. den kommer 23 över ;) när jag kommer hem så ska ni få se min nya bikini som jag köpt idag :) super snygg om jag får säga det själv. men det är som sagt när jag kommer hem. ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare. puss!

Balett på tåskor














Trött chey

Hejsan kom precis hem från dansen. Tog bussen hem så det tog ett tag. Idag har det varit en rolig fast ändå jobbig dag. Så nu är jag rätt slut i kroppen. Nu blir det hopp in i duschen sen göra mig i ordning. ska ju till viggbyholm för att göra min naglar fina :) Juste! jag tog även med mig kameran så ni kommer alldelles stax få lite bilder från dagens balettlektion. hare bra så länge.

Puss! :D



tredje dagen

Godmorgon på er!

har precis duschat och klätt på mig dagens balettkläder som består av ett par svarta shorst och ett svart tight linne. Ska se till att försöka köpa en svart balettdräkt snart Nu ska jag alldelles strax traska ut till köket och göra i ordning lite frulle åt mig själv. Och juste efter all dans idag sås ska jag till viggbyholm för att fixa naglarna hos en jätte duktig tjej som jag fixat hos förut ;) jaja det är min dag de. Men nu måste jag tyvärr gå är super hungrig. i hörs :)



21.45

Hejsan, Tänke bara säaga att nu går jag och lägger mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att dansa. yes, imorgon fortsätter felx sommarläger efter denna helg. alltså dag 3 ;) Har redan packat ner allt jag behöver i en väska.Så nu är jag väl förberädd. Godnatt :) 



Shopping



super söt top från H&M 149 kr :)


Body från H&M 50 kr!! (rea)

11.00

Godmorgon! vaknade precis! och tro mig jag blev nästan rädd av att ingen annan var vaken. det brukar alltid vara jag som vaknar sist. Om man bortser från Simon min brorsa som vaknar runt 2 ibland.. Idag händer det grejer!Idag ska Jag, Erika, Mamma och Pappa till täby en sväng för att käka lunch och shoppa lite :D vet inte hur länge vi blir kvar där men det blir ett par timmer iaf.  jaja nu blir det te och macka. hare gött!



Dagens inköp



tröja från kappahl 199 kr :) (passar super bra till mina midjejeans :D)

Mitt nya rum :)

Tja! idag har jag varit en sväng till Ikea tillsammans med mamma och min moster. Jag och Erika Skulle nämligen byta rum. och såhär blev restultatet. Vad tycks? ;) 







outfit





Collegetröja Gina
Midjeshorts Bikbok

träningsVÄRK

Godmorgon, eller ska jag säga god dag? själv vaknade jag för ungefär en timme sen utav att min hund Balto kom in och väckte mig. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. blev sjukt sugen på att ta en sväng till stan eller täby för att shoppa loss lite. men tror jag väntar tills imorgon istället. har så sjukt ont i kroppen idag efter de här två dagarna. och känner att mina fötter och ben behöver lite vila. Kroppen behöver ju det också, inte bara en massa hård träning ;) Men nu kära läsare ska jag se till att få något i magen. Hare bra så länge så hörs vi!

Puss! :)



så kul man kan ha












;)

Gruppträff :)

Hejsan, precis kommit ut från duschen och ska ny klä på mig något för att gå ut i köket för att käka något :)
Idag hade jag tänkt att ta med mig kameran för att fota lite från dagens lektioner. men smart som man är så glömde jag kameran hemma... jaja får bli på måndag istället. Ikväll vid sju tiden ska jag och dom andra brudarma vara hos Malin Sigling som är en utav medlemmarna i N'ergykick. där vi ska bada i hennes pool som hon har och aa, umgårs helt enkelt. Men nu måste jag sätta fart. Vi hörs kanske när jag kommer hem .puss!



andra dagen

Godmorgon! har precis käkat lite frulle tillsammans med Erika och TV. nu är det bara borsta tänderna och sedan vänta på att Vår farbror som ska köra oss till Byle där vi dansar :) Vi börjar dagen med jogging. Sen Balett, styrka/stretsch och sen lunch och efter lunchen commercial jazz med Ida och efter det Grupp disco över 16.
jaja, nu ska jag kolla så att jag her med mig allt. vi hörs när jag kommit hem. Puss!



första dagen

Godmorgon, just nu så håller jag coh Erika på att förbereda oss inför en dansfylld dag på flex första dag av fem sommarkursdagar :D ska bli jätte kul, bli ballet, disco och commercial jazz + en massa styrke träning och kondition ;) jaja nu hinner jag inte sitta här och snacka mer utan måste skynda mig, hare bra! :)



15.35

Hejsan! haha vad tyckts om mina och Erikas vackra bilder här nedan ;) tur att vi hade så fint foto väder! 
Idags ska jag vara med johan men det blir lite senare. vid 6 tiden ungefär tror jag. innan dess så ska jag nog bara ta det lugnt och sen typ städa mitt rum. 

ni får ha det bra så länge, hörs senare :)





Alla älskar Sverige ju!


















naglar

God morgon!

är inne i stan just nu och bloggar nu från min pappas jobbdator. Nu på morgonen så ska jag försöka fixa naglarna på en salong som ligger här i närheten. det är bara det att jag inte vet ifall det har tid. men vi får se. Efter det så ska jag traska mig hemåt. Eller hemåt? till johan ska jag :) han slutar skolan vid tolvtiden. mer hade jag inte att säga.

Vi hörs :)

Video från första ronden i freestyle :)


ny parfym




EM 2011






























Borta bra men hemma bäst!

Godkväll allesammans! 
är äntligen hemma och tillbaka i svergie efter fem fantastiska dagar nere i polen tillsammans med världens skönaste gäng! Och är super nöjd med resultaten, kom på en 11e plats i freestyle (runt 30 startande) Sen kom jag på en 24e plats i singel av 106 startande (bästa svensk!!!) och tillslut en 7e plats i grupp (precis utanför final) 


Bilder kommer strax!

tagg på hotellrummet

Godkväll! just nu så hjälper jag muppen till vänster att välja outfit till imorgon. Imorgon blir det freestyle och singel. sen på fredag så kör vi grupp. Men nu ska jag fortsätta så att vi blir klara och så att jag kan gå och lägga mig. upp halv sex imorgon för fix med hår och smink. Hare bra, och önska mig/oss lycka till.




PUSSSSSSSSSS

toxic



"älskar när det finns mer än bara ett leende"

nu kör vi!

Godmorgon på er! nu är jag klar och redo för att åka mot arlanda. tänkte bara säga hejdå. och att det kanske blir lite mobilblogg under morgonen. me isåfall så hörs vi senare..kanske!







"hejdå sverige"

sista inköpet!

Hej på er!

Är nere i centrum just nu, på mammas salong. gick en promenad med Balto för att köpa de allra sista innan vi åker (imorgon) Det blev en inköpa av en bubbelgums rosa rouge och en dipliner från Isadora. nu ska jag börja vandra hemåt tillsammans med  Balto. när jag kommer hem vet jag inte vad som händer men jag vet att vid halv tre ungefär så ska jag till min favorit kille och spendera några timmar med honom. det blir inte så länge eftersom jag måste gå och lägga mig rätt tidigt så att jag orkar med de här dansdagarna som väntar ;)
ni får ha det bra så länge. Puss!




Lista


brun utan sol time!

Godkväll! precis duschat och gjort en ordentlig piling på mig själv efter som jag ska köra första omgången av brun utan sol ikväll. sen kommer jag så klart ha på imorgon igen och sen kanske en omgång till på onsdag. efter jag är klar med det så ska jag börja förbereda lite för morgon dagen då jag ska koncentrera mig på all packning. en lista på grejer som jag ska ha med kommer imorgon bitti. jaja, nu ska jag sätta fart. vi hörs imorgon, puss och godnatt :)



Måndag

Hejsan! idag gick man upp kl 10 för att göra sig redo inför en två timmars freestyle lektion med sofia. Nu är jag hemma och har nog varit det i ett par timmar och just nu sitter jag och taggar om inför ännu en lektion på två och en halv timme med gruppen tillsammans med ida warg :) nej nu ska jag ut i solen och njuta lite. hare bra! puss på er!







klicka, och få en överaskning!!

KLICKA HÄR! :o

OCH HÄR!! :o


Gravity


blev icke så många...

godkväll! 

tänkte att jag kunde blogga lite nu i pausen på slumdog millionaire (kanal 4) hela familjen sitter som fastklistrade framför tv.. haha. Idag har jag som sagt varit med johan och vi drog till skavlöten tillsammans med några andra sköna personer. mycket trevligt! är också super nöjd över mig själv för att jag hoppade i. det var faktiskt inte så jätte kallt. men det är klart att om jag fick bestäma så fick det gärna vara lite varmare ;) menmen. nu ska jag dra mig mot tv för att fortsätta kolla på kvällens film. ni får ha det bra!

puss!
(föresten, såg ni vilka snygga naglar min mamma fixa åt mig! tro det eller ej, det är faktiskt mina egna,;))

....

naglar


skavlöten

hej!

idag vaknade jag och johan ungefär vid halv 12 imorse. och nu så är iaf jag klar för att dra till skavlöten. frågan är bara om johan är det.. jaja där kommer vi iaf vara i några timmar. sen senare måste jag hem. men kameran är med så det blir uppladdning av det sen när jag kommer hem till mig ;)

Hörs! puss


lyrical


svar på tal!

Nej men du kan ju alltid fortsätta drömma ;)


RÖSTA!

Hej! jag och olivia och Erika (holmarnas.blogg.se) har pratat om att vi kanske ska slå ihop våra bloggar,
och efter som vi är kusiner och syskon så heter ju jag också holm, och då ska bloggen såklart heta holmarnas.blogg.se, men jag vill fråga er innan jag gör något, så vad tycker ni??


webvoter-omröstning
Ska jag slå ihop med holmarnas.blogg.se?

JA
NEJ

Se resultat

16.24

Kom precis in från en promenad med Balto. usch vad härligt det ute! och det är just därför jag inte ska sitta här och snacka bort en massa ute/sol tid ;) 
vi hörs puss!



outfit


soooooool!

Godmorgon på er har precis käkat lite brunch som min syrra fixat i ordning. nu är det bara på med bikinin och fram med en solstol och börja jobba på brännan ;) ni får ha det så bra så hörs vi om en stund :) puss!



lyrical


outfit and facelook





lunch



trotellini med pesto, tomat och avocado :)

Torsdag

Godmorgon vaknade precis och ska snart käak lite frulle :) ska vara uppe på IP om en och en halv timme (kl 13.00) för lite fys med tjejerna. Sen när jag kommer hem så blir det nog lite stek i solen för att jobba på brännan. solen brukar ju dyka upp efter 12 tiden. 

jaja, mer har jag inte att säga. vi hörs om ett tag. puss!



Slow me down









moi på SM 2011





SOMMARLOV!

Tjena! vaknade precis från att ha somnat ute i solen.. lööök XD
Idag slutade jag skolan/ åttan. lännsa riktigt bra fast ändå ovärkligt. Känna liksom som om det är för bra för att vara sant. Om ni fattar vad jag menar ;O Idag blir det träning med gruppen, ganska taggad faktiskt. 
Nu ska jag ut i köket och käka avocado. Hare!



Bara jag som älskar avocado?

RSS 2.0