Huvudvärk!

Det betyder dator paus!

foood!

Hejsan, ska strax dra ut till köket för att käka :) fisk XD haha, hmm sen får jag nog ta och ta tag i mitt rum. har inte orka börja...aja vi hörs!

/louise



chill dag ;)

Tjenare!
idag var ju som sagt inte jag i skolan utan jag har varit inne i stan med de andra i elevrådet och spelat laserdome och sedan käkat på restaurang ;) ganska chill faktiskt. nej nu ska jag at och städa mitt rum lite snabbt, påbörjade i går men blev inte klar....sen ska jag typ ut och sälja börd :S rendom jag vet men vi ska typ samla in pengar till vm. aja ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare ;)
Kram Louise

Ingen skola för mig!

hejsan, sovit gått? :) ungefär vid halv så ska jag vara nere hos kalle, (min sjukgymnast) för att kolla om skadan håller på att bli bättre. sen ska jag till skolan för att samlas för att den dra till tåget. för idag ska typ elevrådet till stan och spela laserdome. och sen käka lunch på resturang :) aja måste synda mig numen så här ser iallafall jag ut idag :)

SÄÄÄÄMST KAMERA!

Stromae - Alors on danse

Fråga om vilken dansskola jag går på om jag går på tida eller någon annan. Och svaret på de är att jag går på flex ;) jag går inte på tida, jag tar bara privat lektioner där ifrån. :)



I löv pappabanken!

Min kära far kom nyss fram till mig och gav mig lit cash ;)
Shopping i veckan ?

mycket lyckad helg!

hej igen. såg nu att jag hade skrivit lite fel i förra inlägget som njag skrev i lördags om att jag inte skulle blogga i morgon (söndag) men att jag skulle blogga på söndag XD aja, helgen blev iallafall jätte lyckad :) lärde känna massor av dansare och kommer nästan ihåg allas namn ;) tror vi var runt 40-50 st. när vi kom dit på lördagen så blev det först ett uppvärmnings pass. Sen hade vi ett pass med en sjukt duktig dansare som heter Oskar. med lärde vi oss en uppvärmnings dans som vi skulle ha nere i Ostrava när vi ska värma upp tillsammans. sen hade vi tekniklektion med honom. efter det blev det Zumba fyfan va jobbigt de var :S sen körde vi igenom våra program. sen blev det stretch innan middagen :) sen drog alla till duschen och duschade lite snabbt. för sen efter de så skulle vi alla göra gemensamma övningar bara för att lära känna varandra lite bättre :) först skulle vi göra nån namn lek...(det var då jag lärde mig alla namn) sen efter det så delades vi upp i lag. jag var i lag 1 men några som hette. Emma, Linnea, Malin, My, Love och Johanna (a) aja vi skulle först komma på en heja ramsa som vi skulle ha nere i Tjeckien. Sen skulle vi baka en tårta som skulle var så snygg som möjligt. vi vann inte direkt men jag själv tycker att vårat lag gjorde bäst ifrån sig på båda. sen efter de så fick vi vara umgås som vanligt vi tig och bäddade alla sängar och allt sen satt vi bara och tjockade oss med allt godis vi hade ;) vi somnade ungefär vid halv 2 tror jag. sen på söndagen så blev vi väckta vid halv 9. då var det bara upp ocj käka lite frukost för att sen köra styrka med bollar...det hette typ coreboll, sjukt jobbigt de också. sen satt vi och snackade om vad som gäller när vi väl är där nere. och sen skulle vi köra igenom både våra egna danser och sen uppvärmnings dansen ;) hehe lite långt inlägg. vette fan om ni orkar läsa men aja. nu ska jag ut och sola!
PEACE!!

LÖRDAG!
SÖNDAG!

Västerås nästa!



För det första vill jag bara be om ursäkt för piss dålig uppdatering, jag lovar att jag ska bättra mig! och för det andra...jag är helt slut! Isabelle och pappa gick precis ut genom dörren. han var tvungen att köra hem henne för att hon skulle ficka lite grejer med hennes packning ;) för idag drar ju hela N'ergykick på landslagsläger i Västerås! wohoo. nej nu måste jag packa klart det sista sen måste jag in i duschen en snabbis :) Hare bra! och juste! jag kommer inte kunna blogga imorgon för jag kommer ju vara i västerås hela dagen. men på söndag blir det iallafall mer uppdatering.
PUSS!









fredag

Hejsan!
ska strax börja pack lite till helgen så att jag har det klart :) sen ska jag nog hoppa in i duschen. solade lite nu på efter middagen och aa känner mig inte så fräsch om ni fattar vad jag menar. sen ska jag dra och möta upp isabelle. hon slaggar här inatt. juste jag var inte i skolan idag häller. mådde piss i morse! mår inte så där jätte bra nu häller så hoppas verkligen att de går över. för imorgon så drar ju jag och alla andra tjejer i n'ergykick på landslags läger! tagga, tagga, tagga! längtar som fan! aja ska börja packa nu :)
XOXO

Vilken gillade ni mest i eurovision song cintest?

Cyprus 2010:
Själv gillade jag,

Jon Lilygreen & The Islanders - Life Looks Better in Spring


Jag vet att man ska heja på sverige men nej....jag gillade den här mycket mer! vilken var din favorit?

@marlies place

Hejsan just nu är jag hemma hos marlies :) vi hade bestämmt att vi skulle göra nått idag. och just nu så passar vi hennes minsta lillebror wilmer . så jävla söt så att jag dör! fick två kommentarer en om att jag skulle göra ett videoinlägg om hur jag sminkar mig. och nja, är inte så bra på det där med videoinlägg asså...har försökt men jag låter som ett fan när jag lyssnar på det själv :S hehe, och den andra var om jag kunde lägga ut bilder på både min singel och par dräkt. och det är klart jag kan ;) det är bara de att våra nya par dräkter inte ä klara ännu. men ni kan ju alltid få en bild på dom gamla :)

aa idag i skolan så åt jag och marre nere på pizzerian brevid tempo, aja det ligger iallafall nära vår skola :) det var najs. föruom att de var en fet kille där som visa serriöst halva sitt as... :S aja. nej nu måste jag nog ta och vara lite mer social moy både marre och wilmer. Hare gött!

Louise


som sagt så håller sömmerskan på att sy nya till VM ;)


för det första så bjuder jag på den. för det andra så är det här en
bild på våra första par dräkter.



UGLY JAG VET!!!
men iallafall min nuvarande singel dräkt.

torsdag

God morgon!
jag svarar på kommentarer som jag såg nu har ramlat in sen efter skolan. måste skynda mig lite...ville bara lägga ut en dagens outfit ;)
allt från H&M förutom jeansen, dom är från bikbok ;)

älskar min boyfriend

halluu!
sitter här och väntar på att johan ska komma.  han slutade nu vid tre så han kommer nog om typ en halv timme ;) idag har det inte hänt så jätte mycket. vanlig skoldag bara... hmm , tänkte att ni kanske ville ha en dagens outfit så hade inte tänkt att säg något så där jätte viktigt/ intressant :P nej men hörde nu att jag fick ett sms, johan säkert:P hare bra! pözz!




vinröd tröja från H&M
svar linne från Gina
Jeans tights från Gina


25/5

Hejsan!
sitter här med isabelle. Fast vi egentligen inte borde...vi måste göra en par dans till vm :S hehe....nej idag har det inte hänt så mycket. träffade som sagt isabelle efter skolan, drog sedan hem till mig ;) imorgon ska jag träffa Johan! jippi :D nej vad mer hade jag att säga? juste, i helgen så är det landslags läger för mig och alla de andra som ska till VM längtar! aja ni får ha det så bra så hörs vi senare


Love Lousie


har kanske inte lagt upp en bild på min nya hårfärg ;)













Varsågod

BÄSTA COACHEN!

gris kan du va själv!

Juste bilderna! haha, lovar att dom kommer imorgon ;)

puuss på dig jelica!

mörkare

Tjabba! vill bara informera om att nu är jag lite mörkare i håret ;) var nere hos mamma en snabbis nu på kvällen och färgade håret:) imorgon blir de skolan för mig och då kommer inte linda vara där :( hon åker till Spanien imorgon...och jag hann inte säga hejdå! men du får ha det sjukt bra där borta! och sola åt mig ;) hehe nej nu hade jag tänkt att göra klart min so uppsats. hörs säkert senare :)
PUSS!



måndag

Hej allesammans!
hemma idag. mådde inte så där jätte bra för att kunna gå till skolan. ont i hela kroppen och trött som fan efter helgen. men det betyder inte att jag inte slipper pluggandet. ska faktisk ta och sätta mig ner och börja på en so uppsats alldeles strax. bilder från helgen får ni lite senare under kvällen. men nu ska jag gå och käka some food och sen ta och sätta igång med so:n
Peace!



inte liten pokal....

Hola är äntligen ehmma från att ha varit på disco SM hela helgen! Är grymt nöjd men dagens insatser (söndag) efter som jag inte var med  i går (lördag) Idag så kom vi 6 plats i grupp! mpåste säga att vi var värda de.  för hade ju som sagt själv skadat mig så vi var tvungna att ändra på dansen i sista sekunden. I disco freestyle så kom jag på en STOLT 3 placering! wohoooo det betyder att jag är 3 bäst i sverige i disco freestyle (12-15 år) aja ska hoppa in i duschen nu. kommer nog också vara heelt död i morgon i både lår och rygg....och ja, överallt :S aja vi hörs som sagt i morgon. PUSS & KRAM!

MEE LAJK!

Första SM- dagen avklarad!

Hejsan, kan man tänka sig. det fanns en dator på hotellet vi bor på :D
Dangen ahr varit toppen. även fast de inte gick så bra för många. Angelica, erika och olivia åkte ut efter första. men måste säga att konkurensen var stenhård! jessica åkte ut i tredje tror jag. jessicas mobil har också pajat så ni som försöker att nå henne kommer inte lyckas XD imorgon blir det både grupp och freestyle för mig. Ska upp tidigt imorgon också för ska vara uppvärmd och klar till halv tio för då är det golv testning för alla freestyle dansare :) åååååh, är sjuukt taggad asså! aja nu ska jag få en masage av pappa. sen ska jag träna lite påbåde grupp och freestylen ;) Ni får ha det så bra och så hörs vi imorgon kanske.

XOXO!


SM HÄR KOMMER VI!

:D:D:D:D:D:D

taggar för fullt!

Hejsan! just nu så håller jag på att packa inför imorgon. SM you know ;)
hehe pumpar också en massa sköna discolåtar som jag taggar för fullt till. imorgon ska man upp tidigt så tror inte jag hinner blogga men ska verkligen försöka. hmm, vad mer hade jag att säga...nej tror de var allt. ska ta och packa klart nu sen börja dra mig till sängs. puss på er gööllungar!
Love Lousie





PS! Rösta på mig som veckans blogg! ;)

Klicka HÄR

Linnex

DÅÅÅÅLIG UPPDATERING IDAG!!!

Förlååååt! ber så hemskt mycket om ursäkt! men har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn idag. Har egentligen inte tid nu häller men känner att jag måste. idag var det ganska najs i skolan. jobbigt men ändå chill. efter skolan var det bara för mig att dra mig ner mot centrum och ta tåget in till östra där pappa sedan hämtade upp mig och körde mig till tida. där tränade jag ungefär i en och en halv timme bara på freestylen och min singel. vi var ju tvungna att ändra ganska mycket p g a min skada... Hatar den btw! nej nu ska jag ta och sätta på mig lite linnex för att sen dra ner till studsmattan och prova lite saker och se vad jag klarar av. (det är för freestylen)  aja inten dagens outfit idag men ni får leva med de. Blir en i morgon kanske ;) om jag hinner. Juste! imorgon så är det ju sm så hinner inte blogga så där jätte mycket :S men kan kanske försöka få tag i en dator på hotellet i västerås men tror inte de är så möjligt menmen vi får hoppas! Hare bra
PuSs




göödnight ;)

nu går louise holm och lägger sig.
Hon är sjukt trött och aa, Puss på er så hörs vi imorgon!

20/5

Hemma nu men ska strax ta och hoppa in i duschen.
imorgon är det skola igen och jag är inte alls taggad...efter det så är det ju SM. Tror fan inte det blir nått för mig inte ens freestyle och grupp :( provade att träna men det gick så där. lite tråkigt faktiskt, hade sett fram emot att iallafall försöka bli så bra som möjligt och kunna vara med. Men nej.. XD
Aja det är bara att ta och skylla sig själv och bita ihop! HAHA så skulle min pappa sagt :p
aja ska väl ta och hoppa in i duschen en sabbis frå hörs vi väl efter de ;)
love louise


Älskar honom! ;)

lööööv the väder!

Hejsan,
ska strax dra ner till centum. tänkte att jag kunde dra till dansen lite tidigare idag. kanske hålla isabelle sällskap ;) juste kommer ni ihåg att jag ar på en smink sak hemma hos rina i min klass? aja vill bara säga att jag har fått min concealer från mary kay ;) hehe, hmm idag har det inte hänt så mycket drog ut med syrran och bara gick runt och snacka...om en massa saker (de behövdes) nej ska ta nått och käka sen ska jag och erika typ dra. Men vi hörs senare ikväll...
Puss på er!


suddig bild jag vet, men har som sagt lite bråttom ....

så här ser jag ut idag :)


trasiga jeans: Gina
Vitt linne: Vero moda
Grå jacka: H&M
Vita converse: Scorett

vad mer kan jag säga...? bilden säger mycket ;)


mot kyrkbyn

hejsan. är hemma nu. eller det har jag varit ett tag men iallfall.
idag fick vi typ sluta en timme tidigare för att vi inte hade någon lärare på vår tyska lektion.
det var ganska najs. när jag kom hem så hoppade jag direkt i duschen, kände mig inte så fräsch :P
hehe och nu sitter jag här. och väntar på att johan ska sluta plugget. ska ju som sagt till honom om en stund (:  men ska kolla när en buss går och sen ta och börja rulla mot kyrkbyn ;)
Puss på er!

tjinixen!

sovit gott? om inte,, så har iallafall jag gjort de. för er som vill veta liksom
tänkte lägga ut en dagens outfit lite snabbt ;) för eran skull. idag häder inte så mycket i skolan typ en vanlig dag. men sen efter skolan så drar jag mot kyrkbyn för att träffa johan ;) hehe, nej men nu ska jag och angelica ner ock käka lite frulle. vi hörs efter plugget ;)


hehe som sagt så sov ju jag hos angelica så hade inga kläder eller nått med mig.
så ficl låna lite av henne ;)

blå, svart tröja från: `??
svart linne från: salt
jeans från: vero moda



PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZZZZZZZZZZZ


HOLA!

Är hemma hos angelica just nu. efter dansen så tänkte jag att jag kunde följa henne en bit eftersom hon skulle få gå hem helt ensam annars. även om det var helt fel håll fär mig :P men ville vara snäll. och kokm nyss överäns med både henne och min mamma om att jag slaggar här inatt :) najsnajs!

hmm, tänkte också fråga er lärare om det är något ni vill eller känner att de är något som fattas i min blogg. Jag bryr mig verkligen om var ni tycker och tänker! om de är något jag ska ändra eller lägga till ;) kommentera isåfall. allt för er! nej mer hade jag nog inte att säga utan ni får ha det så bra. så här vi antingen senare eller imorgon bitti.

XOXO



lööööv you!

Valentine's day!

Tjoo!
är hemma hod linda och ska strax ta och sätta på en film ;) ''valentine's day'' och sen dra ut och sola. vi hade också snackat om att ha vattenkrig. hehe, idag är det också dans som jag ska kolla på. (inte dansa alltså)nej men nu börjar filmen så måste dra. men ni får ha det så bra så härs vi lite senare :)
PUSS


God morgon!

hejhej, hinner inte snacka så mycket... försov mig lite idag XD
heh men tänkte ändå slänga in en dagens outfit :)
först förlåt för så dåligt bild men som sagt hinner inte!
jeans jacka: gina
T-shirt: gina
linne: gina
mörka jeans: gina
(vita converse)
hehe en liten blandning av gina ;)

dagens outfit :)

Såg nyss en kommentar om att jag ska börja lägga ut mer dagens outfit.
Och de är så klart att jag kan göra ;)

Aja, drog iallafall till linnea (min kusin) en stund nu på kvällen bara för att säga grattis, hon fyller 17 år idag :) så grattis än en gång linnea! hehe blev inte så mycket cyklande idag häller, tyvärr. var tvungen att göra klart min musik uppgift...som jag ännu inte är klar med men hoppas på snart! nej mer hade jag nog inte att säga utan här är som sagt min dagens outfit ;) och lite andra bilder som jag bjuder på ;)
Hare bra! PUSS



Blå och vit randig tröja, från: Bikbok
vit linne linne (under) från: Gina
Jeans thigts, från: Gina
svarta strumpor, från: ???
vita converse, från: Scorett








jag orkar inte!

Hej igen!

jag orkar verkligen inte dra ut och cykla...särskillt inte själv XD hehe så ska nog ta och börja med musik uppgiften ;) så får jag ta och cykla lite senare. och mjölken var också slut så det blev inte någon oboy för mig uten de blec ett glas juice istället ;) nej men ska väl ta och sätta igång med lite muusiiika nu.
Hejdå




sånt är livet...

Nu är jag hemma igen. kom precis hem från skolan :)
fyfan säger jag bara! jag har längtat hela dagen efter att få sluta...menmen man måste. ska strax gå ut i köket och ta ett glas oboy :P mööööms! ska ska jag nog ta och sätta mig på cykeln och cykla lite. orkar fan inte de. jaja vill man bli bra i låret så är det bara att köra på ;) idag händer de inte så där jätte mycket. måste sätta mig och göra de sista på min musik uppsats -.- kul? aja vi hörs säkert senare,
 puss på er!


Måndag!

Godmorgon :)

vakande för ungefär en halvtimme sen och sitter och dricker lite te...ska strax börja fixa mig lite ;) kanske blir de en liten dusch, få se om jag pallar ;) nej men ni vet ju redan vad som händer nu på morgonen. ska till min sjukgymnast och kolla mitt lår. och den här gången hänger isabelle me för att kolla sitt knä. nej kan tyvärr inte snacka så mycket utan nu måste jag dra. Hejdå! puuuuuuusss


göödnaijt

Tja , ska börja dra mig till sängs ska upp tidigare än vad jag brukar på måndagar. ska upp kl 06.30 istället för att gå upp kl 07.30 ska till min sjukgymnast kl 8 imorgon bitti. isabelle hänger med för att hon också ska kolla sitt knä :) så kommer nog lite senare till skolan än vanligt. nej ni får had et bra så hörs vi imorgon :) PUSS


20.45

hejsan nu är jag hemma igen från att ha cyklat runt lite här i vallentuna. ska strax för min övningar. ville bara kolla läget på fb ;) kollade också in lite folks bloggar. men när jag kom in på angelicas blogg så såg jag våtat tränings schema, shiiit asså! vet ju inte äns om jag kommer kunna vara med men kolla in de här de är helt sjukt !


16.30-17.00 uppvärmning o kondition
17.00-18.00 brons, silver, singel o par
18.00-19.00 guld, star, superstar
19.00-20.00 Nérgykick, FIRE FEET

ja ni ser ju själva...nej ska sätta igång nu puss på er! :)

Dax för mig att rehaba lite ;)

1. cykla i 20 min
2. höftlyft 3x 10
3. grävskopan 3x 10


lite kul med kameran!

modell: lillasyster erika och hennes kompis malin :)
fotograf: Louise Holm































Svar från frågestund :)

Anonym:
1. Hur många år var du när du började på Flex??
2. Vilken mat är din favvo-maträtt
3. Vart handlar du dina kläder mest??
4. Förutom att dansa, vad gillar du att göra mer??
5. Gillar du att kolla på Vänner?
6. Hur ofta tränar du förutom dansen, typ på gymmet?
7. Hur mycket väger du?
8. Dricker du kaffe?? XD
9. Vilken färg är din favoritfärg??
10. Hur lång är du??

Svar:
1. Jag tror jag var 3 år ungefär när jag började på flex
2. hmm, jag tror thai mat. Men jag älskar också tacos.
3. Jag köper de mesta från gina. Men också hm, vero moda och Zara
4. när jag inte dansar så älskar jag att vara med mina kompisar!
5. hah nu fattar jag :P jaa det gör jag :)
6. jag tränar typ bara dans. Jag skulle ha börjat gymma men det blev inte så. Men nu under sommaren så kommer det nog bli en hel del jogging och styrketräning. Och nu köra jag ju lite rehab, p g a mitt skadade lår
7. jag väger ungefär 43 kg
8. nej jag dricker inte vanligt kaffe, men jag dricker moca latten från espresso house ;)
9. jag har inte precis någon favorit färg. Men jag gillar grönt och blått ganska mycket.
10. jag är typ 160 cm lång J 162 med mina converse.

 

 

liten och smart:
vilket land vill du helst åka till utanför Europa??

Svar:
Oj! Jag har många ställen jag sjulle vilja åka till. Men thailand och nord och syd amerika

 

 

Ida:
Hej jag har 2 frågor :
1. Vad är du nöjdast med på din kropp?
2. Har du fått mens än, isånnafall när fick du det?

Svar:
1, jag vet inte riktigt… typ mina ben och mage.
2. Ja det har jag. Jag fick den för ungefär 1 och halvt år sen.

 

Linda:
1.Har du hål nånmer stans än på öronsnibbarna? :P
2. Sälja din hund och kamera, eller sluta på dans?
3. Är Johan din kille?
4. favvo klädbutik?

Hehe några blandade frågor bara :P

Svar:
1. Nej jag har bara hål i öronen. Men skulle jätte gärna vilja ta i magen!
2. Sälja min hund och kamera.
3. Nej johan är inte min kille. Men hoppas på snart :P
4. jag tror gina är min favorit butik men också Zara

 

Anonym:
Vart får du dina pengar ifrån?

Svar:
Oftast får jag mina pengar från mitt barnbidrag. Men ibland när dom är slut som dom oftast är efter min mobil räkning så får jag av pappa eller mamma mest pappa.

 

Anonym:
Hur mycket pengar ffår du i månaden?

Svar:
jag har ingen aning de är olika eftersom min mobil räkning är olika

 

 Sofi:
du är superduper duktig på att dansa ! ;D
speciellt freestyle !!! :) men min fråga är :

Hur lärde du dig göra "trixen" asså tex splitthopp och volt ! :P

jag kan splitt hopp men ändå det e roligt att veta :D <3Kram

 Svar:
Tack så mycket!

Jag har gått på gymnastik. Men slutade för två år sen för att jag kom upp i en högre grupp men mycket större svårighetsgrad. Och mycket fler träningar i veckan så jag hade inte tid för både dans, skola och gymnastik så jag var tvungen att välja. Och såklart så valde jag dansen J så de flesta volter jag kan har jag lärt mig genom min tid i gymnastiken

 

Anonym:
vart köpte du leggingsen på bilden?? dem är supernajjs!:D

 Svar:
Tack så mycket! Jag köpte dom båda på ginatricot

 

 

Anonym:
Var gör du din design :) ?

Svar:
jag gör alla mina designer själv

 

 

Anonym:
kan du inte berätta om johan? tkr du ha e snygg? är ni på G lr vad e grejen? hur känner du honom, vart kommer han ifrån. Och vad hände med han Daniel? kram

Svar:
Ha! Gullig fråga :P nej men johan lärde jag känna genom angelica…såklart XD han ville typ ha mitt nummer. Så började vi smsa med varandra och tillslut träffades vi. Och ja jag tycker han är sjuuuuukt snygg! ;) hehe, och så som jag ser de så är vi på G. vet inte vad han känner men aja. Tror han känner samma. Och daniel, jaa..det hände väl inte så mycket. Jag bara kände inget för honom. men Vi är i alla fall bara kompisar nu.

 

 

 

Anonym:
Det är ju SM nästa vecka, och ska du och Isabell tävla eftersom båda är skadade och ska du tävla i freestyle?

Svar:
ska jag vara ärlig så undrar jag samma som dig :S jag har ingen aning om det bli någon par för oss asså. Tror inte de eftersom vi inte vill förverra våra skador till VM och samma gäller freestylen men kanske om jag förenklar programmet så kanske jag kan vara med

 

 



Anonym:
Vart finns bilderna?

Svar:
bilderna från showen: memories finns på
http://www.vedawik.net/Flex.html
där finns också en massa andra bilder från olika shower ;)

 

Lisa:
hej! märkte att du hade frågestund, så här kmr lite fråger!
1. hur mkt väger du???
2. har du någon piercing (förutom öronen)??
3. Hur många par solglasögon har du??

Svar:
1.Som sagt jag väger ungefär 43 kg :P
2. Nej jag har bara i öronen. Men vill ha i naveln
3 bra fråga…hehe du jag har ingen anging. Har i alla fall haft ett par stycken :P

 

 

 

Anonym:
1.När började du tävla i dans?
2. I superstar måste man kunna trixa då?
3. Får du mycket tid till plugget också. Eller tar dansen över rätt mycket?

Din blogg är jätte bra!

Svar:
1. jag började att tävla i discodans år 2007
2. asså det beror ju på. Jag tror man måste kunna i alla fall nått trix för att imponera på domarna
3. ja jag får tid för plugget oftast. Men ibland kan de va en träning som krockar med när jag verkligen måste plugga.

 

 

Anonym:
hej! tack för att du har en frågestund, eftersom det var ett önskemål av mejj! hehe! men jqg har fler frågor!
1. Hur många år e du??
2. Vilken årstid e din favvo-årstid??
3. Brukar du handla kläder på nätet, i så fall, vilken/vilka sidor
4. Favvo-frukt??
5. Om du vägde 70kg, vad skulle du gjort??
6. Om du vägde 20kg, vad skulle du gjort??
7. Hur lång e du??

 Svar:
1. Jag är 14 år gammal (fördd 96)
2. jag tror sommaren är min favorit årstid
3. nej jag åker brukar aldrig köpa kläder på internet. Jag tycket de är bättre och prova kläderna först.
4. Hmm, äpple och banan…och kiwi XD
5. jag vet inte försökt att gå ner lite i vikt tror jag J i alla fall om jag vägde så i min ålder.
6. samma sak som den förra fast gå upp i vikt J
7. jag ör 160 cm lång ;)



Frida
:
Bästa maraubo chockladen? :D Själv tycker jag den vanliga och schweizernöt! ;) <3
Kram

Ps: DIN BLOGG ÄÄÄÄÄÄGER ^^

 Svar:
Tack så mycket frida :P
Jag älskar den vanliga, digestive , apelsin, daim och såklart den nya med passionsfrukt i, mööööööms! :P



Anonym igen!:
1. Hur många år är du?
2. Bor du i lägenhet eller hus?
3. Vart köper du dina kläder mest?
4. VIlken färg e din favvoritfärg????

tack för mejj!

Svar:
1. jag är 14 år, fördd 1996 ;)
2. jag bor i villa :)
3. jag köper oftast på gina, hm Zara och vero moda :)
4.typ grön och blå :P


:)

Tjabba tjena!
kände för att blogga lite snabbt :) just nu sitter familjen + malin (erikas kompis) i vardagsrummet och kollar på dansshowen ''memories'' nej hade inte så mycket mer att säga. ska strax ta och svara på frågorna föresten :) men puss på er så långe!

Maj 16

GODMORGON ALLESAMMANS!

vaknade typ precis av att det var för varmt i mitt rum. asså på vintern är det isklallt och nu när det börjar bli sommar så är det fan 100  grader! ska snart gå ut i köket och göra lite frukost till mig själv. juste sista chansen nu asså! jag kommer ju som sagt svara på frågerna lite senare idag/kväll så passa på nu att fråga! vad mer hade jag att säga? heh, det här var inte precis det jag skulle säga men äre bara jag som får ångest för att skolan börjar imorgon! jag vill verkligen inte :( fast...det är inte så lpngt kvar till sommarlovet mina kära vänner ;) det får en tummen upp. nej ska inte pladdra på mycket, ni får ha det bra även fast de inte är lika mycket sol idag:P
Puss på er!


(gammal)

Hachiko, en vän för livet

hejsan, isabelle drog typ hem för en ganska lång stund sen...hon hann inte se klart på en film som vi hade börjat titta på. så när hon drog hem så fortsatte jag att titta. asså fyfan va filmen var hemsk! så jävla söt! filmen heter ''hachiko, en vän för livet'' asså det var så sorligt så jag dör! ett tips från mig är att kolla på den! den var så jävla bra. den var också byggd på en sann historia :) aja känner att jag börjar bli sjukt trött. tror inte det blir så sent i kväll. nej men nu ska jag dra och göra nått annat :P men vi hörs imorgon :) PUSS

 


PÅMINNELSE!!!!

GLÖM INTE BORT MIN LILLA FRÅGESTUND! SVARAR JU IMORGON SÖNDAG, SÅ PASSA PÅ ;)

Hola !

har precis cyklat runt lite här i vallantuna med pappa och är precis klar med mina övningar.
isabelle kommer hit snart. vi kom precis överens om de :P hehe så hon är på väg. ikväll händer väl inget speciellt...förutom att issa kommer strax men vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. föresten måste bara tacka för det underbara vädret vi haft! har gått runt i bara shorts och linne idag :P skit skönt! nej nu ska jag ta och hjälpa pappa med maten :D ha de bra så hörs vi senare!
KRAM

Flex Memories 10 år

Fotograf; Johan Wiklund

N'ERGYKICK







STREET SHOWGRUPP 3

























SVART FIOL










TÄVLINGS DISCO


















love the sun!

Hejsan, är hemma nu och har nog varit de ett tag nu :P det gick faktiskt riktigt bra på kollen idag :) lite ont gjorde de menmen jag bet ihop ;) när jag kom hem så kände jag bara att jag ville ut i solen. så tog och väcklade ut en solstol och satte mig ner och börja jobba lite på solbrännan medans jag lyssna på musik i mina nya hörlurar. och har redan blivit lite brunare XD hehe tycker iallafall jag. just bilder na från showen ska ni också få alldeles strax :) nej ska gå och ta en glass nu. Vi hörs :)
XOXO


halv 9

godmorgon! idag gick jag upp tidigt, kl halv 9 :) jag ska till den där killen som ska kolla mitt lår och se om jag gjort allt han har sagt till mig att göra. har jag de?.... :o inatt slaggade jag också hos natasha. drog till henne efter att jag varit hos johan. var typ med han från 2 till typ halv elva XD det var najs. idag vet jag inte vad som händer. som de ser ut nu så värkar de bli fint väder. så det blir förmodligen en ute dag. nej ska dra ner och käka lite frulle. PÖZZ


nu har bilderna från showen kommit ut.
så kommer säkert lägga ut fler sen när jag kommer hem ;)


Rubriker är svåra....

hej jag har precis duschat och ska snart börja fixa mig :)
sen ska jag kolla upp en buss för jag ska ju som sagt vara med johan idag ;) yeea!
nej men är också lite hungrig så ska nog käka lite frulle. så måste nog skynda mig lite så att de inte tar för lång tid innan jag kommer iväg:P ni får ha en underbar dag. så härs vi senare :)
PUSS!



Mr Jelica and Mrs Gumpie

Shulullulu! hemma nu eller det har jag varit ganska länge men iallafall :P jag ska strax äta, pappa står och lagar lite kyckling med ris. Möööms efter att jag ätit så kommer jelica och gumpie hit. iallafall ett litet tag och då blir det antingen utgång eller så blir det mys inne på mitt rum med film och en massa gött ;) nej ska inte babbla sådär jätte mycket utan ni får ha en bra kväll så kanske vi hörs senare eller imorgon :)
PUSS






älskar er brudar :)

Nu ska jag ut på en cykeltur med dady :)

C ya !

Shopping


Dom två leggingsarna jag köpte igår :)

dammsugar dax...

Hejsan igen, är hemma nu och är strax klar med att städa mitt rum. Väntar bara på att pappa ska bli klar med dammsugaren. Jag tror inte att jag kommer träffa johan idag... :( han mådde inte så bra. men vi ska troligen göra något i morgon istället. måste bara säga till pappa att han ska ställa in mötet med en kille som ska kolla på mitt ben och se hur stor skada jag har. för han kan jag kila gärna träffa på lördag :P hehe aja...juste ska bara påminna om att ställa frågor. Har ju som sagt en frågestund till på söndag. Men kanske svarar lite tidigare om jag märker att nu har slut på frågor XD nej men nu var pappa klar med dammsugaren, MIN TUR!
pözz hare bra ;)



13.00

Göödmorgon!
är hemma hos gumpie just nu. jag och angelica slagga här inatt. igår så kom jag och isabelle överäns om att vi skulle göra nått men sen så mötte vi angelica och amanda så drog till täby med dom ;) jag köpte två nya tights från gina. kommer bild på dom sen. men idag så ska jag tp träffa johan. det var inte sådär jätte säkert men får hoppas. nej nu ska jag börja klä på mig för att sen dra hem;) cykla....hehe eller om jag kommer hem för jag vet inte riktigt var amanda och angelica håller på med just nu :O  XOXO!

frågestund

Eftersom det verkar som ni har frågor till mig startar jag en frågestund nu! Den håller på tills på söndag, om jag har lust svarar jag lite tidigare ;) PS, jag svarar på allt!

lite övningar

HOLA igen. nu är jag hemma, det tog ungefär precis en timme :)
fyfan, han visste verkligen vad han gjorde. han var skit snäll och jätte trevlig. fast fyfan vad de gjorde ont när han tröck...asså han tröck ju lite här och där men ändå :S skiiit! sen fick man massage...inte häller så skönt. juste fick också lite övningar som jag ska göra idag, imorgon och på fredag. typ att cykla i minst 20 min sen typ göra 3x 10 gånger sen höftlyft sen typ något som hette grävskopan XD hehe också 3x 10 gånger hehe aja ska ta något att äta nu och kolla lite på tv. hare bra KRAM

föresten, äre bara jag som tycker att de är hyffsat fint väder idag? :O

mot centrum!

kom precis ut ur duschen, och snart ska jag börja fixa mig för att sen ta bussen ner till vallentuna centrum. ska till en kille och kolla mitt lår och se vad som kan ha hänt.
aja bussen går 12.46 så jag har inte du där jätte mycket tid på mig. men vi hörs senare ;)
XOXO



utgång med linda och marre :)

Hejsan kom precis hem från att ha varit ute lite med linda och marre  och har precis gjort lite te :) (kan nog inte bli mer hesare än vad jag är just nu) aja
jag drog typ ut med dom efter att vi hade varit hos rina på den där smink/hud saken. det var faktiskt jätte intressant! lärde mig mycket :) jag och mamma köpte också en skit bra concealer ;) imorgon så  kanske jag ska till en sjukgymnast eller det kanske inte hette så men nått sånt vare som jag skulle till och kolla upp mitt lår. måste fan kolla det så fort som möjligt nu asså...
nej ska inte sitta uppe hela natten utan är ganska trött så ska nog dra mig till sängs nu :)
PEACE!



Glass :D

hejsan, är hemma hos linda just nu och äter glass ;)
kl 5 så ska vi till rina i vår klass för att typ både umgås och för att det skulle komma någon smink specialist och visa en massa tips om huden och hur man ska sköta den :P
aja efter de så ska jag hem och packa lite grejer för att sen dra mot emma.
Där ska jag träffa alla tjejer och vi hade tänkt att tälta tillsammans ;) det ska bli rööligt!
aja imorgon är man ju som sagt ledig från skolan och då vet jag inte riktigt vad som händer. men vi får se :) nej nu ska jag var lite social mot linda, Hare gött.
PUSS!



första/sista

Vill bara påpeka att jag ska till skolan imorgon. Men kryckorna slipper jag tyvärr inte.
Sen efter det så blir det lång helg för moi, NAAAIJZZ! säger jag bara ;)
har studiedag på onsdag, torsdag och fredag.
aja, PUSS PÅ ER!




handikapps kompis ;)

hej hopp. nu har angelica dragit hem...isabelle åkte typ hem efter att vi hade varit hos angelica :) aja ni vet redan allt jag gjort idag :P hehe... och mer blev det inte eller jo jag och angelica drog typ ut och drog ner till tempo och köpte lite göööödis och chips som vi tjockade oss med medans vi kollade på en film :) sen typ ringe linnea och erika oss och frågade om vi ville göra nått så pappa körde oss till täby kyrkby och där blev det wii spelande :) hehe jag och angelica var i lag och jag säger bara att VI ÄGDE UT SOM ANDRA!!!!! eller hur angelica ;) XD aja efter de kom mamma och hämtade upp oss och vi rullade hem mot lugnet. när vi kom hem så drog jag och angelica ut och bara snacka...kan verkligen prata ut med den tjejen ;) och sen kom hennes morfar och hämtade henne :) nej ska ta och kolla lite på tv nu... PUUUUUSS!




sibylla

Hejhej, nu är jag hemma hos angelica. hon ska bara packa lite kläder för att hon ska sova hos sin mormor och morfar. idag har det hänt ganska mycket. först så åkte vi ju till vårdcentralen här i vallentuna och där träffade jag min haddiapps kompis isabelle som också vad där. fast hon kollade sitt knä. efter undersökningen så åkte jag och mamma vidare till röntgen i täby isabelle hakade på. efter vi hade röntgat så åkte vi tillbaka till vårdcentralen för att få ett svar om vad som hade hänt min fot. som tur va så hade jag ingen spricka i foten utan hade bara fått ett hårt slag mot foten och kunde nu vara väldigt öm. aja efter allt de där så åkte vi till sibylla och köpte mat :) hehe fick inte de igår så vi körde på det idag ;) hehe aja och sen drog jag och isabelle hem och kollade på en film ''american pie'' sen efter filmen så åkte jag och isabelle till angelicas skola och nu är vi hemma och väntar på henne ;) hehe lite långt inlägg menmen, ska checka in min facebook lite snabbt innan angelica blir klar. PUSS!

och juste Erika har inte tagit bort sin blogg...hon råkade radera sin -.- men hon har en ;)

Träningsvärk + skadad, inte bra!

HEJsan, vaknade av att mamma väckte mig vid 08.00 tiden.....är sjuuukt trött och kan nog inte känna mig mer handikappad :S och om typ en halv timme ska jag ner till vallentuna sjukvård saken (korallen typ XD) aja ska dit och kolla min fot som jag kanske redan har sagt och sen se vad dom säger, om jag ska röntga foten eller inte. nej ska ta och dricka upp mitt te och klä på mig lite. vi hörs senare.
PUSS!

Svar på kommentarer!

Anonym Gullig kommentar:
I förra kommentaren så glömde jag skriv att jag heller inte gillar akrobatik, vilket jag är ganska säker på att man ska kunna om man vill lyckas på superstar-nivon! :)Jag undrade en till grejj, om du eller nån kunde filam dejj och alla andra i din grupp när ni tränar, jag vill gärna se hur ni gör!! :D och kanske kan du ha en frågestund, jag har många frågor jag vill ställa!! <33

peace<33

Svar:
Ja det kan jag ha ;) och de där med videon är inte så självklart för det kan vara så att de är några andra dansare som läser min blogg och det kan vara så. jag säger inte att de är säkert men att dom tar och kopierar danssteg...så jag vet inte ifall jag vågar men kanske... :)

Anonym igen! <3 om gullig kommentar:
En till fråga, jag gillar din stil VÄLDIGT MYCKET! och jag undrar vart du har köpt sjalen du har på dej på din header?? om du kmr ihåg :P
<33

Svar:
den frågan har jag fått många gånger :P
jag har köpt den på ålens i täby. men det var ganska länge sen men om du har tyr så kanske den finns kvar ;)




skadad

Hejsan, kom hem med två kryckor i båda händerna...skadade mig i början på andra showen. dansade klart mitt solo nummer och efter ett visst steg så bara knäckte det till i mitt högra baklår och kunde knappt dansa men dum var jag och körde på hela dansen med två hela voltlänger kvar i nummret...inte kul asså  haltade sedan ut från scenen. och det jag tror är att det är en stor bristning i bakre lår. men det är bara vad jag tror. fick också en tablett av Natashas pappa haha det var skoj XD hehe... aja den här showen var iallafall inte den bästa av alla shower jag dansat. imorgon blir det ingen skola för mig häller utan jag ska dra in med pappa till röntgen för att kolla upp min fot som jag skadade igår på generalen. kan ha fått en spricka i den... HAHA fan vilket flyt man har ;) nej ska inte snacka så mycket mer om de utan ska ta och hoppa in i duschen alldeles strax. och bilderna som togs i dag kommer imorgon.
kyyyyyss

(svar på kommentarer kommer lite senare ikväll efter duschen för er som vill veta)



Showtime!

Tjabba tjena! idag vaknade jag kl. 07.30...tidigt jag vet :P men kände att de var nödvändigt. jag, erika, mamma och pappa dra ner till gymnasiet så att vi är där vid tio tiden ungefär. har både bra och dåliga nyheter. jag tar dom bra först..och de är att min fot inte gör så ont som den gjorde igår :) men är nu helt blå XD hehe och sen tll dom dåliga och de är att jag är så J***VLA förkyld! asså det är helt otroligt jag bara blev det helt plötsligt :S ajajag kör ju som sagt ändå ;) nej nu ska jag gå och käka lite frukost. Vi hörs :)
PEACE!



gullig kommentar!

- hej igen, skulle precis ta och sänga av datorn men så såg jag den här söta kommentaren från en läsare :) vill bara säga tack och att jag blir jätte glad av att höra såna fina kommentarer. och du ge aldrig upp! jag ska vara ärlig. jag själv kände så ett tag. dansen gick verkligen dålig hade tappat suget och både självförtroendet helt verkligen. men jag gav inte upp. jag fortsatte att dansa. så jag fortsatte att kämpa...och du det är något jag aldrig kommer ångra! själv tycker jag att du ska börja igen. för som du säger så älskar ju du att dansa, eller? det är iallafall ett tips som jag ger till dig. och tack än en gång för din fina kommentar!

Anonym
om show imorgon:
HEJ!
Ville bara säga att du är min förebild!! Du dansar såå bra, och du har så cool stil!! Jag läser din blogg varje dag, den är så spännande xD!! Jag har gått på Flex, men jag slutade för jag tyckte att det inte gick så bra för mig, men egentligen så älskar jag att dansa och att uppträda! Min "dröm" när jag dansade på Flex var att hamna i Superstar-nivon, men aja! Ville bara säga till dig att du äger!!!! 

peace <33

- Och jag passar på att svara på en annan kommentar som också ramlade in här om vilken kamera jag har och svaret på det är att jag har en canom 1000d inte den bästa men en väldigt bra nybörjar kamera ;) och den har 10 megapixlar :)




show imorgon

god kväll ;) hemma nu från genrepet. och har gjort illa min fot riktigt ordentligt :/ inte bra. men känns lite bättre nu faktiskt men vi får se imorgon. ska strax ta och hoppa in i duschen sen ta ett stort glas cola och sätta mig framför tv en stund :D hehe... sen ska jag nog ta det ganska lungt och försöka att gå och lägga mig ganska tidigt för ska som sagt till gymnasiet imorgon igen. och ännu tidigare den här gången ska vara där vid tio tiden :S nej nu är det duschen som gäller för mig vi hörs ;) PUSS!













Lite bilder från idag :)

DANCE TIME"

JAG ÄLSKAR DIG OCKSÅ ANGELICA!
heh angelica kan verkligen överaska mig...XD nej ska ta och slå en singnal till den bruden nu sen blir det nog mon gymnasiet ;) ha de bra!
XOXO


HE! bjuder på den ;)

Jag älskar dig Louise / Angelica


God morgon

god morgon alla läsare ! gick precis upp ur sängen och satte på vatten till lite te ;) sen ska jag nog ta och hoppa in i duschen. sen börja fixa mig lite för att sen dra ner till gymnasiet och möta upp tjejerna :)
hmm, hade inte så mycket mer att säga men det kanske kan vara bra att veta att jag inte kommer hinna blogga så mycket i helgen. pga showen.  sorry men om ni har tur så kommer jag nog slänga in ett ikväll efter dansen :)aja nu är mitt te vatten klart men vi hörs senare. PUSS!



Föresten


Föresten...det var såna hära jag köpte idag :) fast helt vita dåra.

Hela holm släkten ;)

Hej allesammans! är hemma hos min farbror just nu och hela holm släktenXD hehe. han fyller år. åkte faktiskt hit precis efter dansen/fotograferingen...och är heeeeeeelt slut! känner mig inte häller så jätte fräsch XD hehe...och har ondare än ont i halsen :/ inte bra det blev tyvärr inga bilder. hann inte, men imorgon ska jag dit ganska långt före vi ska köra så då kommer jag nog hinna ta en hel del bilder. aja när jag kommer hem blir det nog en lååång dusch för mig :P aja ska gå och ta ett sooort glas cola nu (y) hehe tjock?
kyyyyysss

hörlurar, klart ;)

Hejsan :) kom precis hem från att ha åkt runt i väsby med farfar och kollat på nya hörlurar. ni kanske kommer ihåg att de var ett måste. aja det blev iallafall ett par via som ni kommer få bild på lite senare hinner inte just nu måste packa klart och äta lite innan jag drar ner till teatern. men aja vi hörs efter fotograferingen kanske kommer några bilder som jag själv tar ;)
HARE BRA, PUSS!



FREDAG :D

HOLA!
kom precis hem från skolan. vi fick sluta om efter att vi hade gjort klart en uppgift om vi ville ;) det var ganska najs faktiskt. ska snart gå ut i köket och fixa lite te...eller nej idag vill jag ha oboy hehe :P efter det ska jag börja packa alla mina dans dräkter. för sen ska vi på dans vid ungefär 18.00 tror jag...iallafall nånstans vid 6. nej men ska sätta fart nu. vi hörs lite senare.
PUSS!




Två bilder från julshowen :)

Dagens outfit

Hej igen....jag hade inget att göra så tänkte slänga in en dagens outfit ;)




- Jeans jacka från gina tricot
- Rolling stones t-shit från HM
- Grått linne från HM
- Jeans tights från bikbok

Halv tio

God morgon! jag hade sov morgon till halv tio idag ;) naaijs huuh? aja har precis ordnat lite te till mig själv som jag tänkte ta och sätta mig framför tv. sen börja klä på mig.
nej men kan som sagt inte sitta här och skriva ett jäär långt inlägg men efter skolan så ska jag hem och börja packa mina dans grejer eftersom vi har fototagning idag  (alla danser) för mig är det alltså 5 hela danser som ska fotograferas. Nej ni får ha det så bra så hörs vi senare :)
xoxo



Tack!

vill säga tack föresten, till alla fina kommentarer ;) blir sjuuukt glad att höra att ni gillar mina bilder som jag tar :) löööv ya !

osäker

Hej hopp!
kom precis hem från en viktig dans tränig. är helt slut även om jag inte alls körde fullt ut! och har ondare i halsen -.- men det blir skola för mig ändå imorgon :) och jag stör mig för jag vet inte om vi har sovmorgon till nio eller om vi börja åtta...för det var nått om att vår lärare inte kunde komma till första lektionen. aja får ta och ringa till linda, sara eller marre och kolla :) nej ska ta och hoppa in i duschen nu och tror inte det blir något mer inlägg ikväll men vi hörs imorgon :)
PUSS!

Vad tycker ni ? (kommentera)

Var ärliga...är min bilder som jag tar ens bra? vad tycker ni? för jag älskar verkligen att fota och jag är ganska stor nybörjare på de också men tycker ni ens om bilderna jag tar ? hehe, lite mycket frågor men vill verkligen veta om jag fotar bra eller inte. Kommentera gärna :) PUSS



lite frisk luft skulle inte vara fel ;)

Hejsan, hade tänkt att dra ut lite och få lite frisk luft. har inte varit ute på hela dagen typ. hade tänk att dra ut och fota lite senare också. nej ska ta och göra lite mer te nu.
Puss!


bjuder på en riktigt! sexig bild på mig just nu, helt osminkad! :O

Hemma idag

Hejsan , imorse när min veckaklocka ringde så hade jag sjukt ont i halsen. Mamma ringde farfar som åkte ner och tog en väntelapp nere på den här sjuksaken nere i centrum (kommer inte på vad den heter) men iallafall så typ vid kvart över åtta så säger mamma att jag måste gå uppför att farfar kommer och hämtar mig om en kvart för att vi ska ner och kolla om jag behöver penicillin eller något annat skit. men det behövde jag som tur inte. Efter det så drog vi ner till ica och köpte lite citron te, hehe min favorit och några halstabletter på apoteket. så nu sitter jag här och drogar både två XD hoppas det hjälper! vill vill verkligen att det ska bli bättre innan showen...men om inte så skiter jag i de för jag tänker vara med ändå, som alltid ;) aja ska kolla lite på tv nu, vi hörs senare.
PUSS!


ser inte bra ut just nu

Har skit ont i halsen och det är verkligen inte bra eftersom det är show i helsen....Men tror jag kör på en då ;) :P

Stressigt!

Hejsan :) kom precis hem från isabelle. Har vatir där och träffat både henne och sömmerskan. våra nya par dräkter kommer glittra säger jag bara! fyfan, VM HÄR KOMMER VI ;) HA! aja har hunnit äta lite också. Nej jag har faktiskt det lite stressigt just nu märkte ag och isabelle när vi satt hemma hos henne och snacka om showen. För vi måste ju fixa våra egna hiphop kläder till den nya hiphop dansen....och jag har ingen aning om vad jag ska ha :S aja ska faktiskt börja kolla lite nu för kommer inte hinna annars för imorgon har vi träning kl 19.30 - 22.00 Tror jag och måste försöka göra klart min musik sak innan också och på fredag så har vi dans från jag vet inte men jag kommer inte hinna om jag inte börjar nu. AJA, ska dra nu.
puusss! / louise

Stolt storasyster


! annat måste

Hej igen, ville bara säga att kanske inte just dom här hörlurarna men iallafall ett par stora hörlurar som jag sen ska peppra med massa swarovski stenar ;)


helt slut!

Tja! , kom hem för en liten stund sen och startade direkt upp min dator och hämtade ett glas oboy ;)  är helt slut efter den här dagen, vill ni veta varför? om ni inte vill veta så får ni de ändå...idag hade vi allalfall en slags brytdag i skolan (vi hade alltså inga vanliga lektioner) utan vi skulle typ vara med våra fadderbarn hela dagen. Jag fick två ungar. En tjej som hette Nelly och en kille som hette Andreas. både två var skit söta till början men sen så började Andreas bli hyper! och då menar jag hyper verkligen.... aja Nelly ville bara vara med sina kompisar hela tiden så det var chill. En unge borta och nu bara den värsta kvar XD HAHA! aja efter lunchen så skulle alla i hela skolan ha en foltbolls tunering. Var inte alls taggad men när vi väl började köra så blev det ganska kul! tills solen gick i moln och de började regna.. suuuck! så där stod vi alla i regnet och förs.  Låter skit mysigt va? aja vi åkte iallafall till sist ut och vi fick dra hem om vi ville och nu är jag som sagt hemma och har piss ont i min hals :( inte bra! nej men ska fortsätta med min musik uppsats nu HARE GÖTT!
/ louise



Angelica slutar

Ja ni, jag slutar blogga här. Nu har ni det klart för er! Jag orkar knappt blogga på en blogg så det känns onödigt om det finns någon som väntar på att jag ska skriva här. Det var kul att blogga här så länge det varat! Puss på er alla!

lite mer mmmmmh i livet.

Hejsan, som ni ser så har jag gjort en ny header till bloggen:) vad tycker ni, fin? aja jag skiter i er som inte tycker om den. isåfall så är det synd om er...jag gillar den och det får ni leva med :P HA! nej men är ganska trött och har jätte ont i halsen. ska strax ta och hoppa in i duschen en snabbis sen ta och hoppa i säng. är fan piss trött! aja imorgon är det onsdag och vi har typ en slags bryt dag i skolan. Vi ska faddra hela dagen imorgon. ganska skönt faktisk. aja Ni får ha det bra så hörs vi imorgon:) XOXO / Lousie
Ps: jag saaaaknar johaaan för mycket! :(




1 måste!

Kollade runt lite på olika shopping sidor och hittade ett par skor som jag blev kär i direkt.
''Behöver verkligen ett par nya skor!''



Från dinsko ;)

Social ?

Hej, nu har jag verkligen skit tråkigt, orkar verkligen inte skriva mer på musik uppsatsen....någon social ? :O



Lockigt

Hejsan, kom precis hem från skolan och ska ta och sätta mig och fortsätta på musik uppgiften som jag påbörjade igår..sen blir det lite SO plugg efter det. mycket skola nu asså! aja vill bara säga att jag lite sur på en viss person...vem vill jag inte säga men jag tror att hon fattar nog snart. ganska dålig stil....nej men nu är det dax för mig att dra till the kitchen och göra lite te plus en macka ;) Hare bra!

Louise

Hade lockigt hår i skolan idag föresten för er som vill veta :P

Tisdag

''Bara 4 dagar kvar sen heeeeelg!''

...



Miss...

Hola, är hemma nu och har varit det ett tag. ska precis börja skriva på en musik uppsats som vi fick idag som vi sak lämna in nästa måndag...:S vette fan om jag kommer hinna. ganska dum vecka med showen och allt. aja idag hade jag också NO prov (biologi) det gick faktisk riktigt bra :) så är ganska nöjd. imorgon så är det skola igen och ser inte fram emot det. Saknar också johan sjukt mycket :/ måste vänta tills nästa vecka typ....men iallafall. Som jag nämde i förra inlägget så skissade jag och isabelle klart våran par dräkt idag. Den kommer bli sjuuuuuukt snygg kan jag bara säga ;) jag kan faktisk lägga ut bilder på tygen som vi kommer att ha :) aja ska börja med min uppsats nu. Ha det gött

Louise



nytt steg i världsklass ;)

Hej, är hemma hos isbelle nu, åkte hit efter skolan. vi har skissat klart våra dräkter och övat lite på vår par dans och nu har vi lagt in ett nytt steg i världsklass ;) SM nästa och sen VM! yeeeaa. vi ska straxa och dra ut och jag vet inte men typ bara vara ute lite ;) sen vet jag inte men jag måste typ dra hem innan sju. nej men ni får ha det så bra så hörs vi säkert senare :) PUSS / louise


Fett fräsch

Tjo bre, nu har jag pluggat och kom precis ut ut duschen ;) fan va skönt. känner mig toppen fräsch nu. heh nej men nu ska jag ta och kolla lite på tv så hörs vi imorgon :) Hare bra. PÖÖÖÖÖSS / louise

Rubriker är kluriga....

Hej , är hemma nu. sk strax börja plugga lite tråkig NO -.- men idag har ja varit med Natasha och Isabelle. Vi har typ varit ute hela dagen och sen nu på slutet försökte vi få igång natashas Gokart men vi lyckades inte... men ska ta och göra lite te och sen börja plocka fram alla plugg papper. Vi hörs sen :) / louise

juste lovade att jag skulle lägga ut bilder från i lördags men min kamera fick slut på batteri...)

tillbaka till vallentuna!

Hellu! Kom precis hem nu och ska bara packa ihop alla mina klader sen drar jag till mamma! Dar ska vi kaka pizza och snacka lite :) men iaf! Igar sov jag hos amanda igen, vi drog till taby kyrkby och grillade med nagra killar. Efter det drog vi hem till fredrik med jonte for att alla andra skulle hem. Har haft en naajs helg med beeestis :) love u! Puss / angelica

Tack så mycket!

vill börja säga tack till en jätte söt kommentar som jag fick om att jag hade jättefina ögon. och svara på en på en fråga om vilken maskara jag använder. jag använder mayebellin ''the colossal volym express'' och just nu har jag börjat med den extra black, och samma mayebellin eiliner. själv tycker jag den är sjukt bra och har nog aldrig haft någon bättre. så jag rekomenderar verkligen den till alla er tjejer ;)

Men iallafall, jag och natasha somnade typ vid två nånstans. sen vid sex så vaknade natasha och väckte mig och hon sa att vi skulle gå in och lägga sig i hennes rum istället för att ligga och dela på en liten soffa XD haha, nej men vi båda har faktiskt ganska ont i våra nackar. sen så sov vi ända fram tills klockan var halv tolv. hehe och natasha och hennes familj hade besök när vi gick upp av deras storasyster och hennes lilla son (som är skit söt!)och hennes kille ;) vi ska strax ta och äta lite mat. hehe blev ingen frukost... nej men nu ska jag inte snacka så mycket utan ska kolla in min fb lite snabbt sen ska jag vara lite mer social mot alla andra :) Hare bra!
/ Louise



@Natashas place

Tjabba tjena, rubriken säger mycket. det blev inte så att jag sov hos isabelle inatt,
 utan ungefär vid 4 så ringde natasha och frågade om hon fick joina mig och isabelle och det fick hon såklart ;) sen typ vid sju så hade vi alla bestämmt att vi alla skulle slagga hos mig men sen när vi väl frågade så fick inte natasha för sin mamma och isabelle kom då på att hon inte pallade XD hehe....men så kom vi (jag och natasha) på att jag kunde slagga hos henne så så blev det ;) nej har inte så mycket mer att säga.
 tror att vi drar ut en sväng lite senare
 men ni får hare så bra, Vi hörs!
/ Louise



BJUDER SÅ HÅÅÅRT!!!


ajaj

Tjaaa mina loooovers!
Igår var jag också med om allt det där Louise skrev + att vi gick hem till Erika lite senare också. Lyckad kväll iallafall. Idag ska vi grilla vid vallentuna sjön med några vänner. Ska bli mysigt =)
Förlåt för att jag inte bloggar här så mycket men bloggar mer på min egna blogg jeliqa.blogg.se men eftersom den e lösenordskyddad så måste fråga om lösen och sånt men svarar inte på det här i bloggen. meeeen på facebook. aja hejdå orkar inte skriva mer mina fingrar gör ont hehe......
HEJDÅ PUSS / ANGELICA

utgång

Tja, nu har vi precis fixat oss klart ocvi ska alldeles strax dra ut.
PÖÖÖÖÖÖZZ / louise




C yaa ;)


1 maj

God morgon, nu har jag och isabelle precis stigit upp ur sängen och isabelle hoppade precis in i duschen så tänkte att jag unde slänga in ett litet inlägg nu på morgonen ;) kvällen igår blev lyckad. jag och isabelle hade det skit kul. tror dom andra också hade det :) idag vet jag inte riktigt vad som händer häller. tror att det blir en ganska chill dag gemfört med igår....nej men vet inte vad mer jag ska skirva om. juste bilderna som jag hade lovat blev det inte så mycket av. Orkade inte bära runt på hela min system kamera, Sorry. Men det kommer säkert abdra bilder från den 1 maj ;) hehe nej men nu ska jag dra. vi hrs sen :)
Puuuuuuusss / louise


GAMMAL!!!!
(sen typ förra sommarn!)


RSS 2.0